Срещи в София
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- PRO
- Гараж: VAG PQ46 3T
Powered by CAXC
- Stuci
- Гараж: APR Superb
- Обратна връзка:
Срещи в София
Защо? Знаем, че едното не пречи на другото.PRO написа:Жалко за хубавите дни през уикенда.
goAPR
- JORDITO
- Гараж: Skoda Octavia III 1.6TDI-CR, 105PS + Arshinkov brothers
Срещи в София
Само събота е хубав, за неделя пак сняг 
Моята тема за колата : Škoda Octavia III Комби 1.6 TDI-CR 105 PS
- bondo
- Гараж: O3 1.4 TSI 2016
Срещи в София
Аре момци,Гестапото да не се прави на ударен,а да идва.
Този път Стуцанко няма да изпържи и пръв ще чака на сектора.
Ще покаже новото турбо за апр,проект 300+
Абе ще бъде много интересно!
Този път Стуцанко няма да изпържи и пръв ще чака на сектора.
Ще покаже новото турбо за апр,проект 300+
Абе ще бъде много интересно!
- Sawyer
- Гараж: ///
Срещи в София
Той новото Sparco да покаже ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
- Stuci
- Обратна връзка:
Срещи в София
Най-много това мога да покажа, ама защо издаваш тайни не мога да разбераSawyer написа:Той новото Sparco да покаже
Както става ясно, ще има Борбет и Спарко. Ще ги мерим на кантаря. Боб Кенар също!goAPR
-
Sec8200
- Гараж: под наем
Срещи в София
Гестапото е сърдит на форума и няма да дойде!
Докато не ми се смени ника няма да идвам на рейсърски срещи
Стуцко, Боби постнете снимки, чеда...
Знаете, че бих дошъл, ама сте ми далеч.
Чух, че ще се показват стейдж 3+2 на Супърб, черни Борбени Борбети 7кг парчето - да пратите хабер![thank_you2 [smilie=thank_you2.gif]](./images/smilies/thank_you2.gif)
Докато не ми се смени ника няма да идвам на рейсърски срещи
Стуцко, Боби постнете снимки, чеда...
Знаете, че бих дошъл, ама сте ми далеч.
Чух, че ще се показват стейдж 3+2 на Супърб, черни Борбени Борбети 7кг парчето - да пратите хабер
![thank_you2 [smilie=thank_you2.gif]](./images/smilies/thank_you2.gif)
- TheSaint
- Гараж: Octavia RS230
- Обратна връзка:
Срещи в София
За дъжаление бях ангажиран, но системата за смс уведомление работи на 110 %
Ще се реванширам
Ще се реванширам
-
hvp800
Срещи в София
Имало ли е среща , неразбрах ?
За тази година ще ми е трудно да се включа в срещите , и дневните , и нощните![pardon [smilie=pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
За тази година ще ми е трудно да се включа в срещите , и дневните , и нощните
Конграмана е ОЛИГОФРЕН
- skauta
- Гараж: Шкода Октавия Скаут 2 CR TDI
Шкода Фабия 1 TDI
Срещи в София
Среща имаше, ама беше малко рехава, очаквах повече хора, ама явно пътя е доста дълъг, както каза Емо. Малко форумци се събрахме но поне беше весело и си изкарахме добре. 
- Вероломния Кръчмар
- Гараж: Octavia 3 PF Vision+ 1.4 TSI - Victoria
- Обратна връзка:
Срещи в София
Среща имаше, нито беше рехава, нито скромна - аз, моята по-добра половинка, Ивчо, Васко Vinci74, Илиян от ЕТ Тотлебен и още един куп хора - некои стари добри познати, пък и такива, дет не ги знаехме кои са. Паркинга беше разчистен, винаги можеше да се спре без проблем, местата бяха достатъчно. Веселба, яко бой на Кодияк 1.4 TSI 4X4 6M и некви други Шкоди, Васко разноглед стана - такъв Кодияк ли, ОК3 РС ли, друго ли да взима, не спря да муфти Илиян за по-големи отстъпки. Снимки, пазаруване на аксесоари - много хубави очила са пуснали, оргинални Шкода Карок за 8 лв - обзаведохме се, апка, пийка, лаф моабет и смях, от всичко по-много. Беше много хубаво, изкарахме си страхотно.
Повече инфо и снимки - по късно.
Поздрави.
Поздрави.
Последно промяна от Вероломния Кръчмар на 09.12.2017, 17:04:18, променено общо 1 път.
ТТодоров "Гестапото" - Следвай 11-тата Божа заповед, момче. Тя гласи "Ни съ пръй!"
Stuci - Калпазани има при всяка марка, ама такива изтърбушеняци като нас, дет' ядем боб в подземията - НЯМА !!!
Stuci - Калпазани има при всяка марка, ама такива изтърбушеняци като нас, дет' ядем боб в подземията - НЯМА !!!
- Stuci
- Обратна връзка:
- Вероломния Кръчмар
- Обратна връзка:
Срещи в София
Бе с кола, спряна на мястото за инвалиди, кво да шиеш?Stuci написа:Някой ши ли с VRS-ката?
ТТодоров "Гестапото" - Следвай 11-тата Божа заповед, момче. Тя гласи "Ни съ пръй!"
- Октавияна
- Гараж: Skoda Octavia II, 1,9 TDI, 4х4, 2009 г. - да се влюбиш в Шкода
Срещи в София
Чудесно. Ама аз пак не се класирах за събитието.Вероломния Кръчмар написа:Среща имаше, нито беше рехава, нито скромна - аз, моята по-добра половинка, Ивчо, Васко Vinci74, Илиян от ЕТ Тотлебен и още един куп хора - некои стари добри познати, пък и такива, дет не ги знаехме кои са. Паркинга беше разчистен, винаги можеше да се спре без проблем, местата бяха достатъчно. Веселба, яко бой на Кодияк 1.4 TSI 4X4 6M и некви други Шкоди, Васко разноглед стана - такъв Кодияк ли, ОК3 РС ли, друго ли да взима, не спря да муфти Илиян за по-големи отстъпки. Снимки, пазаруване на аксесоари - много хубави очила са пуснали, оргинални Шкода Карок за 8 лв - обзаведохме се, апка, пийка, лаф моабет и смях, от всичко по-много. Беше много хубаво, изкарахме си страхотно.
Поздрави.
![dash1 [smilie=dash1.gif]](./images/smilies/dash1.gif)
"Хората са злобни в степента, в която са нещастни."
- Вероломния Кръчмар
- Обратна връзка:
Срещи в София
Моите снимки: Skoda Forum BG на гости на Skoda Bulgaria
Не Ви трябва регистрация в социалната мрежа, за да разглеждате албума.
И едно клипче, на което се вижда как учтиво и културно ми бе напомнено да побързам, че ако не спра да се мотая, Кодиякът ще тръгне без мен.
Васко направи страхотни снимки, все пак е със зверски фотоапарат, чакаме и неговите прекрасни фотоси.
Поздрави.
Не Ви трябва регистрация в социалната мрежа, за да разглеждате албума.
И едно клипче, на което се вижда как учтиво и културно ми бе напомнено да побързам, че ако не спра да се мотая, Кодиякът ще тръгне без мен.
Васко направи страхотни снимки, все пак е със зверски фотоапарат, чакаме и неговите прекрасни фотоси.
Поздрави.