Octavia MK3 vRS - BlackPearl2 (Сандъкът на Мъртвеца)
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Favorit
- Гараж: Octavia 2 vrs stage 2+
Направо не му завиждам на Искрен. Тази кола ако беше моя и аз щях да съм болен с температура и кръвно през ден...разбирам го но не е хубаво чак толкова да им слугуваме на тея железа много пари и време отиват. Моята поостаря и вече приемам всичко лесно и махам с ръка и това е ![pardon [smilie=pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
- BlackPearl
- Гараж: Octavia mk3 vRS-BlackPearl2
И така. Взех в Сряда детайлите от боя. Стояха още един ден в офиса,вчера ги монтирах,прегледах,имаше 1-2 забележки.
Снощи след работа ги метна Петър (човекът който ми помага като имам такива ядове,дащото аз нямам машина) и така.
Днес съм в Астра Фолио за предна броня и капак.
Софтуерно нарязани,предната броня от няколко 3 основни части (останалите се- кръгчето за теглича, капачките на фаровете и местата между решетката и фаровете,покриват всичко,не само ръбовете.
Всичко е изрязано максимално точно. Хубавото е, че ако имам поражение по бронята се сменя само парчето на което е забележката.

Снощи след работа ги метна Петър (човекът който ми помага като имам такива ядове,дащото аз нямам машина) и така.

Днес съм в Астра Фолио за предна броня и капак.
Софтуерно нарязани,предната броня от няколко 3 основни части (останалите се- кръгчето за теглича, капачките на фаровете и местата между решетката и фаровете,покриват всичко,не само ръбовете.
Всичко е изрязано максимално точно. Хубавото е, че ако имам поражение по бронята се сменя само парчето на което е забележката.

- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Джантите ги видях на живо на събора.Много ми харесват.Вързват се с острите черти на колата.Цвета също си е перфектен.Защо изобщо си си помислял да ги пребоядисваш....не те знам ![punish [smilie=punish.gif]](./images/smilies/punish.gif)
![punish [smilie=punish.gif]](./images/smilies/punish.gif)
GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
- BlackPearl
Ще тествам Полар-чето.
За сега е това .
Чакам един "оранжев" облак да се махне и отивам да карам.
Да видим на БУУСТ, коя стойност ще е най-точна.
За сега е това .
Чакам един "оранжев" облак да се махне и отивам да карам.
Да видим на БУУСТ, коя стойност ще е най-точна.

- BlackPearl
Отдавна не съм писал, защото и нищо не съм правил по колата.
По ПОЛАР-ФИС има още малки бъгчета, които до седмица/две ще се отстранят с ъпдейт и ще пусна видео. Работят си нещата/ музика, турбо и тн.
Искаха ми кодове, когато е включен ПОЛАР-а на ЕCU/BORDCOMP и GATEWAY. Пратил съм и чакам.
Иначе,онзи ден, отново ми се наби в очи (малкото) Болерото.
Отново реших да прегледам нещата. Преди време бях намерил Колумбус (като казвам намерих, имам в предвид за сносна сума(порядъка на 600-800евро), а не за някакви си както са от 1000паунда в И-бей и нагоре или както в ЕТ: в жабката - 4300, дисплей 1300лв), но понеже беше от Русия и продавачът искаше да е превод с Уестърн Юниън (демек, аз гаранции нямах, че няма да ме изпържи) се отказах.
Помолих Жорето (JORDITO) да прегледа отново, дали не мога само дисплей да сменя, защото кабелите са ЕДНАКВИ от жабката към дисплея са едни и същи, отзад буксите са едно към едно.
И какво стана:
Както става в добрите филми, ние с БОЛЕРО 1 сме най-прецакани.
- Болерото е с ниска резолюция, спрямо Болеро 2 и Болеро на FL , което най-вероятно се дължи на това, че първото Болеро (нашето - до 03.2015г) 5.8 инча, няма СМАРТЛИНК/МИРЪРЛИНК.
Резолюция на Болеро 1- 420х240 / Резолюция на Болеро 2- 480х800
С дилъри, не ми се занимава, защото никой не е пробвал и всеки казва: Няма да стане.
Изключвам хората от Бургас (Иван и Тошко), които казаха: Ела, ще пробваме, да видим какво ще излезе.
И какво се оказа: БОЛЕРО 2 ката, след 03.2015г, МОЖЕ да му се сложи екран БЕЗ ПРОБЛЕМ от : БОЛЕРО ФЛ, КОлумбус, Амундсен и тн.
https://www.drive2.ru/l/474098694732382577/
Направо, ба си късмета.
Ето и още един колега със същата замяна: Болеро 2 към Болеро ФЛ:
https://www.drive2.ru/l/475295513139217000/
Един пък е сменил : Дисплей (1вите, като моя/Сами, братята) с дисплей, юнит в жабката, УСБта и тн.
https://www.drive2.ru/l/467679470971519546/
Чуденето ми беше, дали да си взема БОЛЕРО ФЛ от И-бей за 400лв. и да пробвам. Риск ще си е, да се нашия. Другият вариант е , някой авер с такова, да даде да пробваме. Пак е риск, да не стане нещо. Ако моето беше 2ка, направо скачах, а то е единица и не се знае какво ще стане.
Един англичанин, беше сменял Болеро с Колумбус, но всичко: Писах му- никъв не върна- калъф!
Намерих един руснак, който се занимава с чаркаля и тем подобни и се оказа, че има 2 такива (КОЛУМБУСИ 1ца).
Едната е заключена, другата отключена: Компонент протекшъна.
Каза ми, че дилър е ДЛЪЖЕН, щом са оригинални нещата, да отключи "юнита".
Викам му: Да, да, тук в България сме по други правила, ончооооо!
Иначе в И-бей има доста: Има и само дисплей има и юнит-ите. Ама , като са заключени, какво да ги правя. Преди време беше излязла една отключена в Англия. Ама пишеше, че само някой неща са отключени, другите при дилъра.
Като цяло в И-бей има няколко дето уж са отключени, а като се зачетеш в описанието става ти ясно, че не е точно така и трябва да посетиш дилър.
Англичанин се беше пробвал така и му бачкаше само радиото , мъкааааааа.
Започнахме от вчера след работа до днес след 14:00ч. да водим кореспонденция, разговори и прочие.
Разбрахме се, чрез Пей-Пал да му кешам Колумбуса (1ца) - екран + компонента в жабката (то реално, това е Колумбуса) и да ми го праща.
Каза, че ще ми подари и антената, камера имал и нея да намерил. За камерата му казах, че имаме факир- бай JORDITO и не ми трябва.
Помолих го, да ми отключи видеото в движение, каза, че днес ще отиде при колега, който ги правил тези неща.
Изпратих му рамата на колата, за да може да конфигурира автомобила ( vRS/седан), защото може Колумбуса да е бил от Октавия 1 комби (не РС). Това се програмира.
Снощи ми изпрати видео за Колумбуса. Всички компоненти (видеото в движение ми обеща за днес и да пусне пак видео) са отключени. Навигацията е ъпдейтната с последните карти (ама за къде, не ги знам, може да е само за майка Русия).
https://yadi.sk/i/2aLU3-C13ZqsVX
Кешах му я през Пей-Пал и ми каза, че утре ще я прати.
Рискувам, да видим какво ще стане.
Всичко се надявам да е 6точки и да имам Колумбус след 14 дни.
П.С: Този път пиша рано-рано, дано не стане засечка и накрая да не станат нещата.![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
По ПОЛАР-ФИС има още малки бъгчета, които до седмица/две ще се отстранят с ъпдейт и ще пусна видео. Работят си нещата/ музика, турбо и тн.
Искаха ми кодове, когато е включен ПОЛАР-а на ЕCU/BORDCOMP и GATEWAY. Пратил съм и чакам.
Иначе,онзи ден, отново ми се наби в очи (малкото) Болерото.
Отново реших да прегледам нещата. Преди време бях намерил Колумбус (като казвам намерих, имам в предвид за сносна сума(порядъка на 600-800евро), а не за някакви си както са от 1000паунда в И-бей и нагоре или както в ЕТ: в жабката - 4300, дисплей 1300лв), но понеже беше от Русия и продавачът искаше да е превод с Уестърн Юниън (демек, аз гаранции нямах, че няма да ме изпържи) се отказах.
Помолих Жорето (JORDITO) да прегледа отново, дали не мога само дисплей да сменя, защото кабелите са ЕДНАКВИ от жабката към дисплея са едни и същи, отзад буксите са едно към едно.
И какво стана:
Както става в добрите филми, ние с БОЛЕРО 1 сме най-прецакани.
- Болерото е с ниска резолюция, спрямо Болеро 2 и Болеро на FL , което най-вероятно се дължи на това, че първото Болеро (нашето - до 03.2015г) 5.8 инча, няма СМАРТЛИНК/МИРЪРЛИНК.
Резолюция на Болеро 1- 420х240 / Резолюция на Болеро 2- 480х800
С дилъри, не ми се занимава, защото никой не е пробвал и всеки казва: Няма да стане.
Изключвам хората от Бургас (Иван и Тошко), които казаха: Ела, ще пробваме, да видим какво ще излезе.
И какво се оказа: БОЛЕРО 2 ката, след 03.2015г, МОЖЕ да му се сложи екран БЕЗ ПРОБЛЕМ от : БОЛЕРО ФЛ, КОлумбус, Амундсен и тн.
https://www.drive2.ru/l/474098694732382577/
Направо, ба си късмета.
Ето и още един колега със същата замяна: Болеро 2 към Болеро ФЛ:
https://www.drive2.ru/l/475295513139217000/
Един пък е сменил : Дисплей (1вите, като моя/Сами, братята) с дисплей, юнит в жабката, УСБта и тн.
https://www.drive2.ru/l/467679470971519546/
Чуденето ми беше, дали да си взема БОЛЕРО ФЛ от И-бей за 400лв. и да пробвам. Риск ще си е, да се нашия. Другият вариант е , някой авер с такова, да даде да пробваме. Пак е риск, да не стане нещо. Ако моето беше 2ка, направо скачах, а то е единица и не се знае какво ще стане.
Един англичанин, беше сменял Болеро с Колумбус, но всичко: Писах му- никъв не върна- калъф!
Намерих един руснак, който се занимава с чаркаля и тем подобни и се оказа, че има 2 такива (КОЛУМБУСИ 1ца).
Едната е заключена, другата отключена: Компонент протекшъна.
Каза ми, че дилър е ДЛЪЖЕН, щом са оригинални нещата, да отключи "юнита".
Викам му: Да, да, тук в България сме по други правила, ончооооо!
Иначе в И-бей има доста: Има и само дисплей има и юнит-ите. Ама , като са заключени, какво да ги правя. Преди време беше излязла една отключена в Англия. Ама пишеше, че само някой неща са отключени, другите при дилъра.
Като цяло в И-бей има няколко дето уж са отключени, а като се зачетеш в описанието става ти ясно, че не е точно така и трябва да посетиш дилър.
Англичанин се беше пробвал така и му бачкаше само радиото , мъкааааааа.
Започнахме от вчера след работа до днес след 14:00ч. да водим кореспонденция, разговори и прочие.
Разбрахме се, чрез Пей-Пал да му кешам Колумбуса (1ца) - екран + компонента в жабката (то реално, това е Колумбуса) и да ми го праща.
Каза, че ще ми подари и антената, камера имал и нея да намерил. За камерата му казах, че имаме факир- бай JORDITO и не ми трябва.
Помолих го, да ми отключи видеото в движение, каза, че днес ще отиде при колега, който ги правил тези неща.
Изпратих му рамата на колата, за да може да конфигурира автомобила ( vRS/седан), защото може Колумбуса да е бил от Октавия 1 комби (не РС). Това се програмира.
Снощи ми изпрати видео за Колумбуса. Всички компоненти (видеото в движение ми обеща за днес и да пусне пак видео) са отключени. Навигацията е ъпдейтната с последните карти (ама за къде, не ги знам, може да е само за майка Русия).
https://yadi.sk/i/2aLU3-C13ZqsVX
Кешах му я през Пей-Пал и ми каза, че утре ще я прати.
Рискувам, да видим какво ще стане.
Всичко се надявам да е 6точки и да имам Колумбус след 14 дни.
П.С: Този път пиша рано-рано, дано не стане засечка и накрая да не станат нещата.

- BlackPearl
Днес, руснакът е отишъл до познат с техника и са отключили видеото в движение (както ми беше обещано).
Доста сериозен пич ще излезе. Дано и всичко с праткката е наред.
И видео ми прати :
https://yadi.sk/i/LQY1eVWb3ZsR4o
Доста сериозен пич ще излезе. Дано и всичко с праткката е наред.
И видео ми прати :
https://yadi.sk/i/LQY1eVWb3ZsR4o

- BlackPearl
- BlackPearl
И така, ОкАдихме се! ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
Лично мнение: Най-добре похарчените пари. Няма тръбички, мъфлъри , ДВта и тн. Доволен съм!
Лично мнение: Най-добре похарчените пари. Няма тръбички, мъфлъри , ДВта и тн. Доволен съм!
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

- BlackPearl
Тази седмица, не започва много добре , но се надявам от утре да се обърне палачинката.
От Полар все още не са писали и пратили ъпдейт. Иначе, много реваха и искаха номера на компа, макси дот-а и тн.
Днес ми притигна пратката от Русия:
Руснакът (поне до сега) е много коректен. Беше ми изпратил и оригиналната антена като подарък.
Всичко беше старателно опаковано, радвам се, че като отворих кашона нямаше вестници, а бяха поръчаните неща.
Изпрати ми и на мейл обяснение, как да си активирам иконката за Navigation на макси-дот.
Всичко е като ново, много се зарадвах: Разликата в екраните: И така, след инструкциите на JORDITO , сложих антената: Вадя, слагам, всичко си е ОК.
Добре, ама един от кабелите не пасна. 2 от чоповете са му различни. Оказа се, че това е видео кабел.
Без него, пуснах Колумбуса. Свири си, хваща радиа, флашка, СД карта, ама няма картина.
Гледах, за оригинален кабел. Те го сменили и сега излизат 3 номера, дето не се знае, кой с каква букса е.
Според Жоро, да режа 2те ушички и да слагам.
Веднага писах на руснака, отговори ми, че един негов колега имал подобен случай и резнал тези ушички и всичко заспало. Изенада се, че съм с такава букса.
Утре,отново ще направя тази процедура и ще ги резна. И без това имат 3 други водача и отделно чоп/щипка и няма да има проблем.
Надявам се, утре всичко да е 6.
Ето ги и нагледно разликите: (черното е на Колумбуса)
П.С: Да са, сега като гледам, само ДОЛНОТО ЧОПЧЕ Е РАЗЛИКАТА.
От Полар все още не са писали и пратили ъпдейт. Иначе, много реваха и искаха номера на компа, макси дот-а и тн.
Днес ми притигна пратката от Русия:
Руснакът (поне до сега) е много коректен. Беше ми изпратил и оригиналната антена като подарък.
Всичко беше старателно опаковано, радвам се, че като отворих кашона нямаше вестници, а бяха поръчаните неща.
Изпрати ми и на мейл обяснение, как да си активирам иконката за Navigation на макси-дот.
Всичко е като ново, много се зарадвах: Разликата в екраните: И така, след инструкциите на JORDITO , сложих антената: Вадя, слагам, всичко си е ОК.
Добре, ама един от кабелите не пасна. 2 от чоповете са му различни. Оказа се, че това е видео кабел.
Без него, пуснах Колумбуса. Свири си, хваща радиа, флашка, СД карта, ама няма картина.
Гледах, за оригинален кабел. Те го сменили и сега излизат 3 номера, дето не се знае, кой с каква букса е.
Според Жоро, да режа 2те ушички и да слагам.
Веднага писах на руснака, отговори ми, че един негов колега имал подобен случай и резнал тези ушички и всичко заспало. Изенада се, че съм с такава букса.
Утре,отново ще направя тази процедура и ще ги резна. И без това имат 3 други водача и отделно чоп/щипка и няма да има проблем.
Надявам се, утре всичко да е 6.
Ето ги и нагледно разликите: (черното е на Колумбуса)
П.С: Да са, сега като гледам, само ДОЛНОТО ЧОПЧЕ Е РАЗЛИКАТА.

- BlackPearl
Удрииииии бай Методи! 
Днес, изпилих крачето на всяка букса (на екрана и в жабката устройството), влязоха и си заспаха.
И стана:
Днес, изпилих крачето на всяка букса (на екрана и в жабката устройството), влязоха и си заспаха.
И стана:

- Никола Иванов
- Гараж: Octavia 2 1.9TDI
Karoq 2.0TDI 4x4 DSG - Обратна връзка:
Навито сработи ли? Картите от шкода теглят ли се?

- BlackPearl
Никола, не съм я вадил от офиса. Тук вътре няма обхват.
Има - последните ъпдейти на картите (поне според Денис-продавача).
Активирах си навигацията на Макси Дот-а.
Обърках се, ошашках се до преди малко. Сега се сетих, че и като я взех така направих. На LIGHTS , давам отметка LEFT HANDED, защото си мисля LHD and RHD (UK), a те Шкода имат предвид- дясна лента с трафик, нещо такова. Че като цъкнах и все като дам контакт ми излиза съобщение, че фаровете са настроени за лява лента- каране....
Аааа, добре че се сафиросах и питах и Ивчо Станчев да ми снима за всеки случай. Така си е RIGHT HANDED TRAFFIC.
Дръпнах си станциите и си ги наложих: По късно , ще си пробвам НАВИто, клиповете в движение и тн.
Има - последните ъпдейти на картите (поне според Денис-продавача).
Активирах си навигацията на Макси Дот-а.
Обърках се, ошашках се до преди малко. Сега се сетих, че и като я взех така направих. На LIGHTS , давам отметка LEFT HANDED, защото си мисля LHD and RHD (UK), a те Шкода имат предвид- дясна лента с трафик, нещо такова. Че като цъкнах и все като дам контакт ми излиза съобщение, че фаровете са настроени за лява лента- каране....
Аааа, добре че се сафиросах и питах и Ивчо Станчев да ми снима за всеки случай. Така си е RIGHT HANDED TRAFFIC.
Дръпнах си станциите и си ги наложих: По късно , ще си пробвам НАВИто, клиповете в движение и тн.

- todor87
- Гараж: Skoda_Superb_3_Combi_2.0_TSI_4×4=>
=>Revo Stg_2 killer😁
Честито и
Ще снимаш ли с коя версия на софта ти го е пратил?
Излиза със задържане на "Menu".
Ще снимаш ли с коя версия на софта ти го е пратил?
Излиза със задържане на "Menu".
- BlackPearl
Тоше, ще снимам утре, че прибрах колата.
Всичко работи- нави,телефон и тн. Задна камера имам активирана. Много съм доволен.Имам вече и войс контрол-копчето на волана вече е активно.
Ето малко.
Малко не можем да се разберем.
Ето успешен опит.(към Шкодко е)
Колоянски, при мин няма ядове, сменя си песните.
Всичко работи- нави,телефон и тн. Задна камера имам активирана. Много съм доволен.Имам вече и войс контрол-копчето на волана вече е активно.
Ето малко.
Малко не можем да се разберем.
Ето успешен опит.(към Шкодко е)
Колоянски, при мин няма ядове, сменя си песните.

- BlackPearl
Отидох до гаража, за да видя версията която съм: Навито и Шкода ми показва (дилъра им за Добрич): Иначе, голяма разлика. Екранът е супер:
Цветно те посреща: Както казах, има активирана задна камера (колата е имала, предложи момчето да ми изпрати пак като подарък, но му казах, че имам). Нея ще я сложа на малко по-късен етап, че с това рзглобяване...