Всички други марки автомобили, мотори, камиони и т.н.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
[quote=coverdale post_id=439518 time=<a href="tel:1782317134">1782317134</a> user_id=90]
Миналата година ходих да си поръчвам коректор за една малка драскотина на предната броня и се оказа,че нямат и не може да се поръча.Минимум правеха боя 500 мл,която беше доста пари.Оказа се ,че имат 15 - се разновидности на бетоновото сиво според различните серии,а аз си мислих,че всички са еднакви.Пратиха ме при приемчика на каросериините ремонти.Добре,че предният ден са правили със същата боя и им е останало та ми напълниха една кутиика от дъвки и ми дадоха и тампончета за боята та си свърших работата.Не ми взеха пари при положение,че един коректор струваше към 160 лв.Това в Ауто Бавария.Нищо,че колата е купувана от Бова.
[/quote]
От тук си купих коректори https://rockandrollservice.bg/%D0%BC%D0 ... %B8%D0%BD/
На място ми забъркаха цвета.
Решили са да махнат дръжките. Има сензорни бутони в колонките.
Срещу 1800 евро може да поръчаш напълно автоматизирани врати с някаква ново много високо нивон на шумоизолация:
Джантите стигат до 23 инча
На мен ми харесва много. На iX3 не, но тук някак си седи добре. Предните мигачи са убиец, жалко че никой няма да ги ползва.
Хубаво е.
Вратите с автоматично отваряне е много досадно и по бавно от нормалното. Няма да се поръчват от никой
Можеше да си има дисплей пред водача.
Така както е - да има за пасажера дисплей, волана стои още по нелепо.
Другото нещо което е абсолютно излишно.
Ама....мода
GUNTER SERVICE ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
bega4kata написа: 30.06.2026, 22:49:40
Можеше да си има дисплей пред водача
За какво ти е дисплей пред водача? Нали за това е panoramic vision, което е в пъти по добро решение. Всичко, което ти трябва пред очите е изнесено до нивото на стъклото. За мен това е решение право в десятката. Иначе за дисплея на пасажера и на мен ми е излишно. От една страна вече по кичозно ми идва, по натруфено, от друга явно трябва да има сегментиране. Да си личи, че това е по скъпото от 3-та серия примерно.
Stoyanov написа: 30.06.2026, 22:54:46
За какво ти е дисплей пред водача?
Защото така съм свикнал и така е обичайното и нормално.
Тоз панорамен изобщо не е информативен. Пълна простотия е.
Скоростомер оборотомер, заряд и подпомагане, ниво гориво, температури , системи - лайн, круиз и т.н....включително и навигация на дисплея .....кога ще ги виждаш тези работи на умрелия панорамен
Последно промяна от bega4kata на 30.06.2026, 23:00:31, променено общо 1 път.
GUNTER SERVICE ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ