БМВ
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
БМВ
поредния електрически боклук
GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

- bega4kata
Tiguan TDI 4motion
БМВ
Ще си го караш ами. Колата е топ!coverdale написа: 03.07.2026, 12:05:02 Така като гледам живот и здраве май,май ще си го карам мойто повече от четири години.![]()
Имам един приятел, има голям сервиз, ходих вчера да се видим . Вика гледай, пълно е с електрички. Аудита за мотори, БМВ -та за клетки, и т.н. Постоянно се чупят термопомпи, топлообменнищи- влиза фреон в антифриза за батерията....вентилатори постоянно....чарджъри за малките акумулатори....и т.н.
Освен по окачването стандартните грижи. Ще става страшно за в бъдеще с тези електрически автомобили явно.
Той имаше Тесла, после Тесла плайд, Порше електическо турбо, после взе чисто ново електрическо но 4ес.......сега каза си карам Кю 7 3.0 тфси с едната турбина в средата и 911
Електричка вика, само Зое, Дачия, Нисан ... които нямат мениджмънт на батерият. Тоест охлаждане с антифриз.
Свалят батериите ( имат количка) режат и сменят клетки, ама вика изобщо не ми се занимава с това. Много е опасно, ако нещо стане, ще изгори всичко.
Викам му, тъъъъкмо се бях понадъхал за електричка....ти ме въна в първи клас
GUNTER SERVICE

- Цецо75
- Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH
- mariyan
- Гараж: 2019 Superb Combi 4x4 TDI 190hp 7DSG
БМВ
Е ти караш най-добрата кола на пазара в момента, като баланс на цена, качество, дизайн, мотор и т.н. и т.н. Общо взето последното истинско BMW, заедно с М3, което обаче е само донякъде, заради дизайна на решетката. А и цената там набъбва двойно за сходни екстри. Те вече отказват поръчки за 340, така че който взел - взел.coverdale написа: 03.07.2026, 12:05:02 Така като гледам живот и здраве май,май ще си го карам мойто повече от четири години.
- redalex
- Гараж: i3
БМВ
Някои от нас помнят каква помия се изля като обявиха излизането на този фейс на бмв 3та серия. Пък после се обърна палачинката.
Сериозна статистика. Ходи ли да ти леят куршум против страх след тази паметна визита в този "голям сервиз"?bega4kata написа: 03.07.2026, 13:23:02 гледай, пълно е с електрички. Аудита за мотори, БМВ -та за клетки, и т.н. Постоянно се чупят термопомпи, топлообменнищи- влиза фреон в антифриза за батерията....вентилатори постоянно....чарджъри за малките акумулатори....и т.н.
Радвай се - ще имаш работаbega4kata написа: 03.07.2026, 13:23:02 Ще става страшно за в бъдеще с тези електрически автомобили явно.
Аз познавам 3ма с нови тайкани и всичките си продадоха двг колите, с изключение на спортните такива. Единият даже разкара последното м3 на година и половина и 20к км, защото седя 6 месеца без да го помръдне. Ама какво ли разбира той на фона на варненския майстор с голям сервизbega4kata написа: 03.07.2026, 13:23:02 Той имаше Тесла, после Тесла плайд, Порше електическо турбо, после взе чисто ново електрическо но 4ес.......сега каза си карам Кю 7 3.0 тфси с едната турбина в средата и 911
А това, че този твоя човек, се връща на една от най-смотаните комбинации в ауди - Q7 огромно купе със средно слаб бензинов мотор е доста показателно за разбиранията му за света и автомобилостроенето.
BMS и охлаждане на батерията с течност са напъло несвързани нещаbega4kata написа: 03.07.2026, 13:23:02 Електричка вика, само Зое, Дачия, Нисан ... които нямат мениджмънт на батерият. Тоест охлаждане с антифриз.
A един от най-проблемните ЕА е точно Нисан Лийф, който няма охлаждане на батерията.
Е тогава му кажи да не се занимава, че това което си написал или не си разбрал какво ти е казал този човек, или си го измисляш, или човеко няма идея какво прави.bega4kata написа: 03.07.2026, 13:23:02 вика изобщо не ми се занимава с това. Много е опасно, ако нещо стане, ще изгори всичко.
- bega4kata
Tiguan TDI 4motion
БМВ
Знаем че си голям "професор".
Не се пъни всеки път да го доказваш.
Не се пъни всеки път да го доказваш.
GUNTER SERVICE

- bega4kata
Tiguan TDI 4motion
БМВ
Мартин. На Времето 2008 някъде дойде от Русе , беше Шкодажия с една Фелиция.Започна от нулата. Аз съм го учил и съм му помагал много, включително и чипосване и сензори и системи офф. Много работлив и амбициозен. Предприемчив. Много е ГОЛЯМ вече. Може да му зв. и да пратиш поздрави от мен
https://share.google/mgChbZws8Tnvof8K2
мармотите са в твойта глава
GUNTER SERVICE

- Kiko
- Гараж: Служебна Dacia Duster
БМВ
Викаш кара Порше 911 със 140 000лв оборот и 6 служителя. И как го купи гова Порше та и му останаха за заплатиз осигуровки, сметки и т.н. със 140 000лв оборот на година?

На морето колите са най-бързи!
- Драгомир
- Гараж: Octavia 3, 1.4 TSI, 140к.с., 6M
Octavia 4, 1.5 TSI, 150к.с., 6М
- Kiko
- Гараж: Служебна Dacia Duster
- bega4kata
Tiguan TDI 4motion
БМВ
Не съм му правил счетоводен отчет.
Започна от нулата момчето. С много труд постигна всичко. Много си помагаме все още.
Много добро момче е. Ще става и татко след месец. Работещ Българин, създаващ семейство, не му завиждайте за 911-то. Беше му мечта каза жена му. И с нея се познавам, много добра брокерка за недвижими имоти за Варна. Помагала ми е много. Трудят се хората. И тя кара порше ако става въпрос
Стига сте спамили
Започна от нулата момчето. С много труд постигна всичко. Много си помагаме все още.
Много добро момче е. Ще става и татко след месец. Работещ Българин, създаващ семейство, не му завиждайте за 911-то. Беше му мечта каза жена му. И с нея се познавам, много добра брокерка за недвижими имоти за Варна. Помагала ми е много. Трудят се хората. И тя кара порше ако става въпрос
Стига сте спамили
GUNTER SERVICE