Това 3000 няма стигане
Как се прави тунинг? Размисли и страсти...
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- SilverBullet
- Гараж: Skoda Octavia Estate SCOUT MK3 1.8TSI DSG 4X4 STAGE 3
Fabia MK3 1.2 TSI DSG 110HP - Обратна връзка:
- Rangel
- Гараж: Octavia 3 FL 2.0 TSI 6M REVO STAGE 1
Днес на магистралата изцедих 4-та до 6000 оборота, за да видя колко максимални kw ще покаже медията. Закова 230, май не можеше повече, но и обороти нямаше вече. От 6 почва червеното. Това са около 308hp, по спомен от Рево бяха написали 333, но може и да греша.
- SilverBullet
Защо до 6? Мойта е цедя до 7
- Rangel
Не почва ли да тъпче?
- SilverBullet
Не , защо да тъпче? Както е ремапната ,ще се цеди до прекъсвач
- andreev
- Гараж: Škoda Octavia 4 RS, 2.0 TSI, 7DSG - Stage 3
- vankissa
- Гараж: > VW Golf MK4
> Skoda Superb 3 FL, L&K, 2.0TSI/272HP, Revo PP
> Renault Captur TCe 154
Тази вечер се прибирах служебно от Пловдив и след тунела застигнах една S класа. Аз държах 190-200 и тоз леко ме засече, и кат настъпа...
След няколко минутки с малко по-висока скорост, на дистанция, щот хвърляше яко камъчета, започнах да си мисля, че дистроника му бе включен към дългите, и кат засече кола на под 200 метра ставаше кат картечница с тия фарове...
Ма си викам - тоа не е мнооо бърз, кат натисна малко повеече и го събирам. Пък и чисти пътя....
Обаааче в един момент оня дига, аз решавам да включа на Sport щот ми се подмята заднината, а около Вакарел си има завои... и забелязвам, че не само зима завоите с 200+, ми не се клати кат мен ....май, че и спирачка не натиска ако няма коли около него иии почвам да се впечатлявам.
При което се качваме на Гернана и започваме спускането с около 220, а той минава дясна лента. И викам на колегите (3-ма сме в колата), е са ше го опозорим...
Ииии не се разви като при @YYakovliev
Не знам какво беше, нямаше емблеми, но от 220 до 260 си ме дръпна и продължи. Мойта също ускоряваше, но уви, не достатъчно. По waze 236 (според колегите) преди да спра, но километража бе ударил дъното (бах тааа разлика в отчитането...) преди да приключа.
Та да, чувствам се леко наранен, но и щастлив, че турбината издържа 260+ по километраж![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
След няколко минутки с малко по-висока скорост, на дистанция, щот хвърляше яко камъчета, започнах да си мисля, че дистроника му бе включен към дългите, и кат засече кола на под 200 метра ставаше кат картечница с тия фарове...
Ма си викам - тоа не е мнооо бърз, кат натисна малко повеече и го събирам. Пък и чисти пътя....
Обаааче в един момент оня дига, аз решавам да включа на Sport щот ми се подмята заднината, а около Вакарел си има завои... и забелязвам, че не само зима завоите с 200+, ми не се клати кат мен ....май, че и спирачка не натиска ако няма коли около него иии почвам да се впечатлявам.
При което се качваме на Гернана и започваме спускането с около 220, а той минава дясна лента. И викам на колегите (3-ма сме в колата), е са ше го опозорим...
Ииии не се разви като при @YYakovliev
Не знам какво беше, нямаше емблеми, но от 220 до 260 си ме дръпна и продължи. Мойта също ускоряваше, но уви, не достатъчно. По waze 236 (според колегите) преди да спра, но километража бе ударил дъното (бах тааа разлика в отчитането...) преди да приключа.
Та да, чувствам се леко наранен, но и щастлив, че турбината издържа 260+ по километраж
- Драгомир
- Гараж: Octavia 3, 1.4 TSI, 140к.с., 6M
Octavia 4, 1.5 TSI, 150к.с., 6М
Дааа, има коли, които мнооого вървят. Аз днес пътувам към Пловдив със семейството. Преди Пазарджик някъде карам си със 140-150, тъкмо бях изпреварил някаква кола и гледам в огледалото отзад се задава много бързо някой и отдалече светка като дискотека. Дръпнах се аз вдясно да го пусна и пича мина покрай мен набивайки брутални спирачки, защото малко по-напред стар опел комби изпреварваше в лява лента. Бързака беше с бяло Порше кабрио. Докато опела изпревари минах пак в лява лента зад поршето. В момента в който опела се дръпна в дясна лента, тоя с поршето така го настъпи, че отзад излезе мръсен облак недоизгорял бензин (а може и да не беше бензин, защото миришеше странно) и се изстреля все едно аз бях спрял, а той тръгва с лаунч ![hunter [smilie=hunter.gif]](./images/smilies/hunter.gif)
![hunter [smilie=hunter.gif]](./images/smilies/hunter.gif)
- Rangel
Момчета… единият със S класа, дето като нищо е била 500+ кончета, другия след Порше
.
Те ни вървят колите, ама тези тичат в друга лига. Поршето не го и коментираме.
Ванка, трябва да видим и с теб каква е станала разликата. Ще е интересно. Ще го направим по-яко, Явор ще снима зад нас. Някоя вечер като си ОК, свирни само.
Те ни вървят колите, ама тези тичат в друга лига. Поршето не го и коментираме.
Ванка, трябва да видим и с теб каква е станала разликата. Ще е интересно. Ще го направим по-яко, Явор ще снима зад нас. Някоя вечер като си ОК, свирни само.
- digitalundgrd
- Гараж: CUPRA ST 300 4Drive
ex.i30N Drive-N
ex.MEGANE RS CUP
ex.Fabia Monte Carlo
Аххх ти лисицоооо
-
shpeki
Чакай да си го куотна, че май за първи път се пише такава ерес във форума.Rangel написа: 26.03.2023, 10:21:42 Те ни вървят колите, ама тези тичат в друга лига. Поршето не го и коментираме.
-
shpeki
- Taratajki
- Гараж: Fabia 3 1.2 tsi ; Octavia 4 FL 2.0 tdi
Ти голямото загуби.... 
-
shpeki
Спечели първо място за най-тъп пост. Мислех, че в Ники ще отиде ама ....
![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
- Taratajki
- Гараж: Fabia 3 1.2 tsi ; Octavia 4 FL 2.0 tdi
Е, аз поне само за пост...
Ти, от друга страна... имаш история