Всичко за Шкода Октавия, произведена от 2013г. до днес
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
На мен ми се струва, че лявата част която трябва да осветява по на пред, много рязко и на близко е отсечена. Не може да няма някаква ръчна регулировка с която да се задигне левият фар.
NRG написа:На мен ми се струва, че лявата част която трябва да осветява по на пред, много рязко и на близко е отсечена. Не може да няма някаква ръчна регулировка с която да се задигне левият фар.
има,нали ти казах
GUNTER SERVICE ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
NRG написа:На мен ми се струва, че лявата част която трябва да осветява по на пред, много рязко и на близко е отсечена. Не може да няма някаква ръчна регулировка с която да се задигне левият фар.
Левият фар не трябва да свети по-напред от десния... за да не заслепяваш отсрещните коли.
Проблемът е, че и двата фара светят супер късо. Същото е и при мен - днес ако не духа като вчера и ако не вали ще видя какъв реглаж има.
Аз одеве погледнах моите фарове - има едни бели дупки за шестограми, които според мен са за корекция нагоре-надолу.
Да ходим някъде в подземен паркинг да регулираме освен?
Не знам дали ще стане.Били заключени софтуерно фаровете.Ако се вдигнат много,можело да се счупят водачите,при първоначлно палене,когато си прави чека.Знам ли,така ми казаха спец.от ЕТ.Според мен има и софтуерна настройка.Преди време в работата колегите вдигаха един ксенон само хардуерно.Уж всичко беше ок,но на другия ден момчето каза,че са се върнали в същото положение.
Последно промяна от igeorgiev82 на 04.02.2018, 15:17:20, променено общо 1 път.
В ринг мола има едно тъмно ъгълче,където някой е разграфил стената. Намира се ако се влезе през кръговото към жълтия сектор за срещи и се продължава до края на синия и вдясно. Вижда се най-тъмния ъгъл.
Ванко, ти вярваш ли че в завода нямат такава? Според мен на тази машина не можеш да настроиш това което би искал от тези фарове. Тя е за да ги настрои според изискванията. Това, че тези ледове нещо не стават за къси в реалния живот, е може би друг въпрос.
Човека ги разнищва ксенона срещу лед при шкода.
Проблема, който виждам при ЛЕД е, че не свети точно пред колата. Макар, че от камерата в колата не се вижда тази "черна дупка" изобщо. Ако ги вдигнеш, ще увеличиш това неосветено пространство още. Иначе свети доста по-добре в този клип в сравнение с ксенона. Същия тест ви предлагам и аз, ще го заснемем и сравним.