Теми свързани с организацията и провеждането на срещи на ŠKODA ФОРУМ България
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Pijomir написа: 14.05.2018, 14:31:35
амортисьори ли му слага?
Ти май вече беше си тръгнал Жорката извади куфарчетата и започна с ъпгрейдите
И аз нямам фръцбук, Ицето ми каза, че там си писали. bega4kata, Колата е супер ти казвам, аз такъв пакет видях за първи път на живо. Бодикита стои много добре и придава агресивна визия.
PRO написа: 14.05.2018, 14:37:31
Колата е супер ти казвам, аз такъв пакет видях за първи път на живо. Бодикита стои много добре и придава агресивна визия.
Мисля, че точно тази кола видях пред Еуратек преди около година. Задната броня ми привлече вниманието. Даже я бях снимал, защото не бях виждал такъв оптичен пакет, и тук ме светнахте, че е заводски. Много е яка на живо, хваща окото, и още как
Имаме надлежно заснет клип, как Жорката слага амортесьори на предния капак на Тошко, новия колега, дето ни уважи навръх рождения си ден. Потрайте малко, ще видите пак Майстор Жорди в действие.
Колегата @JORDITO той носеше и монтира един комплект на място.
Айде, поразията е свършена, албума вече е факт, вижте си излагациите от вчера - ЦЪК
Няма нужда да имате Фейсбук профил, за да разглеждате албума, линкът ще се отвори с предпочитания от Вас браузър, без значение дали сте на компютъра или на телефона.