Lane Assist при Karoq?

Модел Yeti от 2009 до 2017
Karoq от 2017
Kamiq от 2019
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Аватар
digitalundgrd

Cupra

Гараж: CUPRA ST 300 4Drive
ex.i30N Drive-N
ex.MEGANE RS CUP
ex.Fabia Monte Carlo

Lane Assist при Karoq?

Мнение от digitalundgrd »

lubobaroto написа: 22.05.2023, 09:42:51

Здравей колега, лично аз съм карал с Lane Assist и за извън градско е чудесно. Последният път беше до Истанбул и 400км да ти помага е супер. Особенно ако си сам в колата и трябва сам да боравиш с уредите и знаеш, че някой следи пътя вместо теб за тези части от секундата в които не гледаш пътя.
За градско не их го използвал обаче.
С две думи Лейн Асиста Е приложим кажи-речи само извън БГ, защото там си имат хубава маркировка, магистрали с по 4-5 ленти без трапове итн.

Аз лично съм я ползвал екстрата 2-3 пъти в БГ, за да видя дали и как работи. Определено не е нещо, за което да съжаляваш, че го няма...
Аватар
Us3rnam3d

Škoda Фен²

Гараж: Octavia III 2.0 TDI 184 DSG 4x4 '18 L&K

Lane Assist при Karoq?

Мнение от Us3rnam3d »

Преди няколко дни на магистралата между София и Пловдив даже ми дръпна волана рязко без да има причина за това. Добре че винаги го държа както трябва без да се лигавя, че....
Octavia III 2.0 TDI 184 DSG 4x4 '18 L&K
Публикувай отговор

Обратно към “Škoda Kamiq, Karoq, Yeti”