Предварително ревю на Skoda Superb IV
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
silent
Какво пък толкова. НаучнодДоказан факт е, че устата е по-мръсна от задника и не рядко мирише повече и по-гадно колкото и да я миеш. Не знам защо този толкова хубава част от човешкото тяло има толкова лош имидж. ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
-
Sec8200
- Гараж: под наем
-
Zhelyazkov89
- Гараж: Citigo 1.0 MPI
EX Octavia 3 FL 1.8 TSI Vision
EX Fabia 3 FL Edition 1.0 MPI
EX Superb 2 FL, 2.0 TDI CR, 4x4
EX Superb 3 FL Edition, 2.0 TDI 7DSG, 4x4
EX Haval H6 3rd gen 2.0 204, 4x4
Octavia 4 FL 1.5 mHEV Edition 130
Аз колкото повече го гледам, толкова повече го харесвам. Особено L&K с този графитен цвят ми е фаворит за следващ автомобил.
- marcas
- Гараж: Skoda Superb III L&K 272 PS, 7 DSG
На мен ми се струва, че за жалост и Шкода попадат под влиянието на китайския пазар и колите започват да се правят според вкуса там. Същото с Пасат, същото с БМВ 5-а серия.
-
style34
- Гараж: Kodiaq FL, 190 TSI 4x4
Е какво китайско има? На фона на последните извращения в автомобилостроенето, това е направо консервативно.
Отзад много не ме впечатлява, поне на видео, но отпред си е доста балансирано. Изглежда като фейслифт на тройка фейслифт
Отзад много не ме впечатлява, поне на видео, но отпред си е доста балансирано. Изглежда като фейслифт на тройка фейслифт
- oggie
- Гараж: Škoda Octavia Combi 1.5 TSI
На мен също ми харесва, все пак това е служебен или семеен автомобил, нищо изключително. Не ми допада тоя микрофибърен интериор изобщо, надявам се да има избор на малко по-качествени материали в интериора. Говоря за видеото на Autogefühl. Тая висяща щора на панорамния таван е просто ужас. И софтуера май е на никъде, настройките на климатика да спират навигация през Андроид Ауто си е леко безумно. Сигурно има още куп недомислици, за които собственика ще разбере в последствие. Но така или иначе за кола в този клас пак е оферта върху, която си заслужава да се помисли. Все пак тепърва ще се добавят нива на оборудване, екстри, двигатели, ще се работи по софтуера и т.н
- Stoyanov
- Гараж: Superb III, L&K, TSI 190 к.с.
BMW 3 e92, 400+ к.с.
Честно казано на мен новата ми харесва много повече във всеки един аспект
Дори този микрофибър ми харесва повече от моя LK. Някак всичко ми изглежда по съвременно вътре.
Софтуерните недомислици ще ги фикснат, нормално в началото да има някакви изцепки.
Интересно ми е колко по добро би било това DCC plus и дали и на него бих му намерил кусури, както на сегашното.
Този спомена, че шумоизолацията е добра, дали наистина е така? Също ще искам да тествам и това.
Дори този микрофибър ми харесва повече от моя LK. Някак всичко ми изглежда по съвременно вътре.
Софтуерните недомислици ще ги фикснат, нормално в началото да има някакви изцепки.
Интересно ми е колко по добро би било това DCC plus и дали и на него бих му намерил кусури, както на сегашното.
Този спомена, че шумоизолацията е добра, дали наистина е така? Също ще искам да тествам и това.
- oggie
- Гараж: Škoda Octavia Combi 1.5 TSI
Имам чувството, че много бързо ще се замаже тоя микрофибър особено пък светъл. На предната ми кола имах малко от него по седалките. Бяха полу кожен салон - кожа отвсякъде, алкантара на мястото на сядане и на гърба на седалаката. Постоянно замазани и на петна а бяха черни. Този светъл салон за 50-60к км не знам как ще трябва да го пазиш и чистиш. М/у другото изцяло кожените седалки на Супърб как се представят след едни 100-150к км? Особено външния борд на шофьорската седлка?
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Може да изкарат рс с 330 коня 
GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
- tihich
- Гараж: Superb Scout 2.0 TSI 280
Ако изобщо изкарат нещо подобно ще е с фейса след 2-3г + да се надяваме, че пак ще има Скаут.
- Цецо75
- Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH
То пък един Скаут... основно пластмаса. Можеш да скаутваш само по равна поляна.
Да го пуснат с регулируем клиренс и веднага им връщам Кодиака.![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
Да го пуснат с регулируем клиренс и веднага им връщам Кодиака.
Бееееее.....
- Impress_me
- Гараж: Ex: Октавия 2.0ТДИ РС 2008
Ex: Октавия 2.0ТДИ ДСГ РС 2016
Ех: Фабия Монте Карло 1.0ТСИ ДСГ 2018
Ех: BMW X1 18d F48 x-drive
Ех: Skoda Fabia mk3 R5 Edition
Ex: MB W213 All-Terrain
Ex: BMW X1 20d F48 x-drive
Current: BMW 530i x-drive G31
Current: Служебно Камри
Има ги, ама с 4 кръгчета и им казват Allroad.
- Цецо75
ex CFGB, ex ALH
- tihich
- Гараж: Superb Scout 2.0 TSI 280
Трябва да се порасне поне два пъти и малко на фона на шкодите ![thank_you2 [smilie=thank_you2.gif]](./images/smilies/thank_you2.gif)
![thank_you2 [smilie=thank_you2.gif]](./images/smilies/thank_you2.gif)
- Цецо75
ex CFGB, ex ALH
Абе както се казваше в оня култов филм - Тати каза, че ще ми купи колело... ама друг път.
Бееееее.....