Новият SUV на Шкода - Kodiaq
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Bobeca
- Гараж: Бял комбиниран уред
Чичо Roomster 1.9 TDI BSW
Преди бях написал, че не михаресва заради броните дето изглеждат голи. Сега вече при sportline това нещо липсва и е много по-красив. Изглежда завършен вече.
- Вероломния Кръчмар
- Гараж: Octavia 3 PF Vision+ 1.4 TSI - Victoria
- Обратна връзка:
Ще има и битурбо дизел с 240 кончета за Кодияк Спортлайн, според информацията, която ни беше предоставена в събота, по време на тестдрайва. Най-вероятно за България модификацията няма да се казва Спортлайн, а РС.
Поздрави.
Поздрави.
ТТодоров "Гестапото" - Следвай 11-тата Божа заповед, момче. Тя гласи "Ни съ пръй!"
Stuci - Калпазани има при всяка марка, ама такива изтърбушеняци като нас, дет' ядем боб в подземията - НЯМА !!!
Stuci - Калпазани има при всяка марка, ама такива изтърбушеняци като нас, дет' ядем боб в подземията - НЯМА !!!
- lubomirov1985
- Гараж: 1. Mercedes - Benz W164, Edition 10 - 320 cdi 4matic
2. Land Rover Freelander 2.0 TDI
И аз мислех да ходя да ги тествам, но разбрах, че нямат излишни бройки и се разколебах

Бирата е божествена напитка!
Доставя ти удоволствие и когато влиза и когато излиза!
Доставя ти удоволствие и когато влиза и когато излиза!
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Той, врагът ти, още не се е пробудил. Няма страшно.lubomirov1985 написа:И аз мислех да ходя да ги тествам, но разбрах, че нямат излишни бройки и се разколебах![]()
GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

- Вероломния Кръчмар
- Гараж: Octavia 3 PF Vision+ 1.4 TSI - Victoria
- Обратна връзка:
ТТодоров "Гестапото" - Следвай 11-тата Божа заповед, момче. Тя гласи "Ни съ пръй!"
- bondo
- Гараж: O3 1.4 TSI 2016
Maлко инфо за качеството на материалите в интериора на kodiaq от първо лице ...
Ето и сравнение с CITROEN berlingo ...
Прехвалена работа е това сувче за мен..
- skodko
- Гараж: Skoda 120 L/ Skoda Fabia 1.2 HTP/ BMW E28 520I
- Обратна връзка:
И кво, ти от една кола си правиш генерални изводи за всички ли? Май ще се окаже прав Сами за феновете и потребителите...
Белята каза: Айде бягай, че ми писна от тебе! Никой не ти чете суперлативите, работнико на ЕТ!
- bondo
Качвам се в трета такава,а това със скърцащите дръжки съм го чувал и от други места.skodko написа:И кво, ти от една кола си правиш генерални изводи за всички ли? Май ще се окаже прав Сами за феновете и потребителите...
И какво значи от една кола ,според теб нормално ли е нов автомобил да издава такива звуци ?
Кое ме прави потребител,че не ходя с пердета на очите ли ?
На тази кола са и много парите според мен!
- bega4kata
Tiguan TDI 4motion
Според мен при Кодияка качеството е ок.
Аз мислех, че е пародия клипа, а той не бил. Щото това с което го сравняват е ебати дървото с прости твърди пластмаси на всякъде.
Какво като се огъва средната конзола?! Това е защото ТАМ ПЛАСТМАСАТА Е МЕКИЧКА! За разлика от на Новия Тигуан там и Карока.
Карока е смотан в средната част на вратите, че е проста пластмаса. Като на Фабия. Октавията там има кожичка изкуствена. Суперба там спорт лайна има алкантара и изглежда прекрасно.
Мен Кодияка много ме кефи. Жената не, но мен много. Леко грубоватата му форма, допада на подобен тип сув.
Карока не ми допадна толкова, въпреки че за града е много по компактен.
Аз мислех, че е пародия клипа, а той не бил. Щото това с което го сравняват е ебати дървото с прости твърди пластмаси на всякъде.
Какво като се огъва средната конзола?! Това е защото ТАМ ПЛАСТМАСАТА Е МЕКИЧКА! За разлика от на Новия Тигуан там и Карока.
Карока е смотан в средната част на вратите, че е проста пластмаса. Като на Фабия. Октавията там има кожичка изкуствена. Суперба там спорт лайна има алкантара и изглежда прекрасно.
Мен Кодияка много ме кефи. Жената не, но мен много. Леко грубоватата му форма, допада на подобен тип сув.
Карока не ми допадна толкова, въпреки че за града е много по компактен.
GUNTER SERVICE

- bondo
Видеото го направих на та.ак ,реално обаче това с раздрънканите дръжки на вратите е малко ту мъч,просто реагирам на острия коментар на skodko.
Ясно е ,че берлингото е кофа в интериора.
Ясно е ,че берлингото е кофа в интериора.
- bega4kata
Tiguan TDI 4motion
Е, аз не съм му усуквал така дръжките на Кодияка.
То не се налага като затваряш вратата толкова да ги напъваш. Де да знам
То не се налага като затваряш вратата толкова да ги напъваш. Де да знам
GUNTER SERVICE

- bondo
Абе и ние не сме ги напиняли кой знае колко много да ти кажа..
- vermeer
Какъв друг кусур намерихте за такива заключения? Това, че централната конзола е мека според мен е търсен ефект, на мен ми харесва. ОК дръжката може и да скърца, голям праз, нали не ти остан в ръката и си върши работата? Сигурен съм, ме може да му се намери цяра...bondo написа:Maлко инфо за качеството на материалите в интериора на kodiaq от първо лице ...
Мислиш, че 70 К е много ли? Пробвай да си конфигурираш Q7, CX-9, Range, Discovery, Discovery sport или XC90 да видим дали няма да прегърнеш скърцащия Кодиак с топла прегръдка пак.
Кодиака не е прехвален, напротив повечето му остро кусури са ясни, просто е безумно изходен и затова много се говори за него.
- bega4kata
Tiguan TDI 4motion
Много си е готин. Ако нямах сега тоз Тигуан, бих си взел 100%. Един Амбишън 190, 7дсг,с добавка само цветен максидот и ел капак. Нищо повече не му трябва. Доста е натоварен с екстри дори и в Амбишън (средно ниво на оборудване).
GUNTER SERVICE

- Pijomir
- Гараж: O3 FL 1.4TSI Style 2018г.
Карок ми харесва повече...
Като цяло, не ми допадат суфове. Не че не съм карал - за известно време бях взел X-trail-а на баща ми, но не е като за мен. Чудех се по едно време дали да не му го купя, защото искаше да минава на стара Е класа (2005)
, но се отказах и той се спазари със сестра ми. ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
„Времето е наркотик, твърде много от него убива.“