Сеат
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- stefan L
- Гараж: exOctavia 2.0TDI BKD powered by Gunter Service/ exGolf 7 R CJXC powered by Gunter Service/ Волво ЕХ30, 428 к.с.
Сеат
Пример: не ми се виси, при включване в движението на кръстовище или кръгово и в това отношение 4х4 много ми помага. На сух асфалт.
Волво ЕХ30, 428 к.с.
- Пешо - Щангата
- Гараж: Ex О1 TDI 4х4
Сеат
Ти май не си закъсвал в снегаtodor87 написа:И за какво му е 4×4 ? Само за светофарни гонки. През останалото време само ги разкарваш тез железа.
- todor87
- Гараж: Skoda_Superb_3_Combi_2.0_TSI_4×4=>
=>Revo Stg_2 killer😁
Сеат
Ами не съм честно казано. Знам си по-принцип възможностите. Не знам къде ходите, обаче да си возя 100кг. желязо 362 дни в годината за евентуално останалите 3 в, които да ми потрябва 4×4 и то може би за някоя дивотия- не мерси. За 4×4 си иска V6 и нагоре. Иначе си е готино, но за мен не много рентабилно. ![pardon [smilie=pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
- PRO
- Гараж: VAG PQ46 3T