Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
MHlebarov написа: 25.06.2023, 12:59:01
Ще събирам впепатления и ще давам отзиви.
@SilverBullet, @todor87, @Audirulzz,
@ЦецоNOL,
както винаги са на ниво.
Начиииииии
Ш Ви ибЪ дробовете аз
Мамата ми таковахте с тва от днес за вчера
Ама нали сте отговорни другарарЕ @SilverBullet,
Дядо Стефчо
Като идвам към Пловдив
Мое ли сменим маслото на Саманта и аз най-накрая да посетя Аршинков Брадърс Рейсинг Тийм Меката на тунинга или само ШкодЕлацЕ се приемат
ЗА ВСЯКАКВИ АВТОЧАСТИ И КОНСУМАТИВИ
0️⃣8️⃣9️⃣ 9️⃣1️⃣1️⃣ 6️⃣9️⃣6️⃣9️⃣
ЦецоNOL написа: 25.06.2023, 20:03:17
@SilverBullet,
Дядо Стефчо
Като идвам към Пловдив
Мое ли сменим маслото на Саманта и аз най-накрая да посетя Аршинков Брадърс Рейсинг Тийм Меката на тунинга или само ШкодЕлацЕ се приемат
Като идваш, вземи се обади, че да се се разберем за събора, щото ще сме заедно в една позната къща за гости
Meguires + Chemical bros препарати за почистване на кижата и пластмасите,
Koch хидрофобно нано покритие запредния джам... мнооого досадно чистене/полиране и търкане.. когато ко купувах ми дадоха няколко специални сини хартиени кърпи за автодетаЙлинг... не пуска власинки, запушва канали не се разкъсва.
Останах без ръце, но би трябвало да е топ!
Ползвал съм го в миналото, но сефте го наасям сам.
седи мирен, синковец!
Карал съм с такова животно..
Първите 3 месеца беше чук! После като започна да се разкъсва беше тегаво.
Единственото нещо е, че аз го нанасях/полирах на ръка а преди беше с машинка.
А иначе кожата не я бях чистил/мазал 5 месеца... и сега все едно се качваш в нова кола.
Явор дет вика.. колата е капарирана от премиера на Чехия.. та реших да вдигнем комфорта за лятото, свалим разхода и олекотим напрежонката на климатика... респективно +2% к. с.
Фолио UV защита предно и предни странични стъкла, Global като марка.щ, 80%пропускливост на светлината.