Това сравнение не го разбрах ..vermeer написа:Какъв друг кусур намерихте за такива заключения? Това, че централната конзола е мека според мен е търсен ефект, на мен ми харесва. ОК дръжката може и да скърца, голям праз, нали не ти остан в ръката и си върши работата? Сигурен съм, ме може да му се намери цяра...bondo написа:Maлко инфо за качеството на материалите в интериора на kodiaq от първо лице ...
Ето и сравнение с CITROEN berlingo ...
Прехвалена работа е това сувче за мен..
Мислиш, че 70 К е много ли? Пробвай да си конфигурираш Q7, CX-9, Range, Discovery, Discovery sport или XC90 да видим дали няма да прегърнеш скърцащия Кодиак с топла прегръдка пак.
Кодиака не е прехвален, напротив повечето му остро кусури са ясни, просто е безумно изходен и затова много се говори за него.
Къде ми сравняваш discoveryto или xc90 с тоя пластмасарник , където ни е джип, ни е кола ..
Това ли е еталон за качество, да не ми остане дръжката в ръцете.. Някак си много преебан бих се чувствал да се изръся с пари за суперб 4х4 , който е 10 пъти повече кола от това недоразумение и с еднаква проходимост . Лично мое мнение е това , недопустимо е да взимаш автомобил от шоурума с подобни звуци.
Карока беше в пъти по-добре от кодияка.. и него го почуквах , леко му натиснах дръжката на вратата, нито скърцаше , нито тропаше.
Парите за които ще си конфигурирам джиповете , които изброи ти са оправдани с качеството в интериора и не само .
Дискавърито е джип на който тоя кодияк не може да му стъпи на малкия пръст..
Другите кусури които намерихме са ужасните седалки с мрежи на амбишъна които вече целите бяха станали на петна.. Да, вложени са доста меки материали спор няма, но сглобката ,като не е добра се обезсмислят" софт "на допир пластмаски..
Всички караме skodi , ама да кажа на черното бяло , ами няма как да стане !