Трак Дей на писта Дракон с. Калояново - 23.10.2020г.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- BlackPearl
- Гараж: Octavia mk3 vRS-BlackPearl2
Пуснох клипа, последната сесия, кьде на последните завои съм на 2ра, но бързо я пълни, а като превключвам и свалям, сякаш губя....

- lubomirov1985
- Гараж: 1. Mercedes - Benz W164, Edition 10 - 320 cdi 4matic
2. Land Rover Freelander 2.0 TDI
makaveli, някоя снимка на туча не направили ли бре, бате? 
Бирата е божествена напитка!
Доставя ти удоволствие и когато влиза и когато излиза!
Доставя ти удоволствие и когато влиза и когато излиза!
- makaveli
- Гараж: Dacia Sandero Stepway Eco-G 100,
Fiat Fiorino 1.4i,
Citroen C3- служебна
lubomirov1985, има го в една масовка
ще ги кача в новата тема.
- stefan L
- Гараж: exOctavia 2.0TDI BKD powered by Gunter Service/ exGolf 7 R CJXC powered by Gunter Service/ Волво ЕХ30, 428 к.с.
Като ви гледам клиповете, и като съм на няколко бири, така ми се прикара.....ама с чужда кола
На 18 метровия слалом на AMS, О3 РС дава около 66 км, С3 около 65 км, а Меган РС малко над 71 км/ч, с което утрепва доста Поршета.
На 18 метровия слалом на AMS, О3 РС дава около 66 км, С3 около 65 км, а Меган РС малко над 71 км/ч, с което утрепва доста Поршета.
- stefan L
- Гараж: exOctavia 2.0TDI BKD powered by Gunter Service/ exGolf 7 R CJXC powered by Gunter Service/ Волво ЕХ30, 428 к.с.
Хората затова са измислили променливото управление на волана
-
Audirulzz
- Гараж: Skoda Octavia 3 estate 1.8tsi 4x4 stage 4 - depresses Georgi Milev
- Обратна връзка:
на последния клип ми направи впечатление,че на предпосления завой в средата на завоя пусна съединителя.BlackPearl написа: 24.10.2020, 22:01:01 Пуснох клипа, последната сесия, кьде на последните завои съм на 2ра, но бързо я пълни, а като превключвам и свалям, сякаш губя....
И много рано и плавно спираш за него.
- Цецо75
- Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH
BlackPearl, Незнам може камерата да лъже, но изглежда гърба ти не е на облегалката. На правите може и да е, но изглежда в завоя излизаш целия напред и се накланяш.
Силно вероятно и оттам шариш с ръцете по - волана, инстинктивно търсиш по-добър захват в китка/предмишница, защото тялото ти е неусточиво и се налага да го удържаш с кръста/ръцете, а не с гърба.
Може и камерата да лъже де, но виж как ти се подмята и главата при последователните завои. Това показва, че тялото е тръгнало по посока на страничното ускорение и рязко се налага да върнеш цялата тая маса обратно. Което е много изморително.
Аз това съм го изпитвал на картинг, при 3-4 часа каране ме боляха кръста и предмишниците и спецовете това ме учеха.
Силно вероятно и оттам шариш с ръцете по - волана, инстинктивно търсиш по-добър захват в китка/предмишница, защото тялото ти е неусточиво и се налага да го удържаш с кръста/ръцете, а не с гърба.
Може и камерата да лъже де, но виж как ти се подмята и главата при последователните завои. Това показва, че тялото е тръгнало по посока на страничното ускорение и рязко се налага да върнеш цялата тая маса обратно. Което е много изморително.
Аз това съм го изпитвал на картинг, при 3-4 часа каране ме боляха кръста и предмишниците и спецовете това ме учеха.
Бееееее.....
- BlackPearl
Догодина повече.
П.С: Видно от заглавието на темата на @YYakovliev, , не знам @todor87 как трябва да си кръсти неговия вагон-ресторант след Калояново!

- Rangel
- Гараж: Octavia 3 FL 2.0 TSI 6M REVO STAGE 1
Мисля, че вече във форума трябва да може да се влиза само след покана. Някой ако ни чете темите за колите, ще купи само МЛ-а 
- The Hooligan
- Гараж: FreakOBoost
Няма бе, само трябва да разбере как го разтеглих на магистралата
Ford Focus 2025 - 1.0 EcoBoost mHev 155кс - много върви! Почти колкото 450d но без да получавам известия през нощта, че му пада акумулатора..
- Rangel
- SimonSez
- Гараж: Skoda Octavia RS 245
- Обратна връзка:
Здравейте и от мен колеги!
Адмирации на всички участници, каращи и подкрепящи отстрани!
И за мен беше първо каране на писта, но това не ми попречи да се раздам на макс
Едни колеги оставиха гуми и под, други води, трети кутии, а аз и накладки (в буквалния смисъл)

Но на другия ден всичко е 6 точки, благодарение на @528-fen, , който се отзова веднага на помощ. Каза откъде да мина да си взема нови, после я качихме на подемника и каза да си почивам на пейката
С такива колеги за сетен път се убеждавам, че съм направил правилния избор с марката и форума
Като бях с @lubomirov1985, подобрих времето на @BlackPearl, , но после успя да ме бие с много малко, което показва че колицата ми се държи перфе. Като разбрах че е подобрил моето време, викам на Любомиров айде пак при мен, че трябва да изпреваря Тати и да не ми вика повече Бавняр хаха, но той ми отказа категорично. Явно първия път, много пот е хвърлил, която днеска трябваше да попивам на автомивката хаха.
След перфектния track day, малко почивка и отново боцане, но тоя път на маса. Благодарности на @todor87, за прекрасното домакинство, но както на пистата, така и на масата се раздаде на макс.на следващия ден за малко да сменим с него накладките хах
Добро представяне от всички, но РР ( Разградски разбойник ) групата бяхме на ниво отвсякъде![kiss3 [smilie=kiss3.gif]](./images/smilies/kiss3.gif)
Адмирации на всички участници, каращи и подкрепящи отстрани!
И за мен беше първо каране на писта, но това не ми попречи да се раздам на макс

Но на другия ден всичко е 6 точки, благодарение на @528-fen, , който се отзова веднага на помощ. Каза откъде да мина да си взема нови, после я качихме на подемника и каза да си почивам на пейката
Като бях с @lubomirov1985, подобрих времето на @BlackPearl, , но после успя да ме бие с много малко, което показва че колицата ми се държи перфе. Като разбрах че е подобрил моето време, викам на Любомиров айде пак при мен, че трябва да изпреваря Тати и да не ми вика повече Бавняр хаха, но той ми отказа категорично. Явно първия път, много пот е хвърлил, която днеска трябваше да попивам на автомивката хаха.
След перфектния track day, малко почивка и отново боцане, но тоя път на маса. Благодарности на @todor87, за прекрасното домакинство, но както на пистата, така и на масата се раздаде на макс.на следващия ден за малко да сменим с него накладките хах
Добро представяне от всички, но РР ( Разградски разбойник ) групата бяхме на ниво отвсякъде
" Burn rubber not your soul "
- Rangel
Аххаха, то това оставаше, Любомиров още един път да го возиш и без това караше на магистралата със 100, сигурно още му беше лошо 
- BlackPearl
Голям си е симка. Добре че беше ти да си ми критерий, после Редалекса, но не успях да го прескоча, трябва още да уча!
Иначе, евала- така се прави, винаги съм се кефил на маса хора тук, където няма тън-мън.
Звъня и казвам: Тук, така и така- идваш нали и получавам : ДА Е.
Повече не звъня и това е. Ама няма- чакай да видя, ама кои ще сме, ама какво ще има...
Идваш, бой, смях, кръчма и айде!
Бавняр си, макар и не с много. Смята, как си боцал- отлепил накладката! Луд си! Но явно от @todor87 се учиш.
Усещам, че следващата година Трак дея ще бъде изкъртващ, големи драми пак ще има!
Иначе, евала- така се прави, винаги съм се кефил на маса хора тук, където няма тън-мън.
Звъня и казвам: Тук, така и така- идваш нали и получавам : ДА Е.
Повече не звъня и това е. Ама няма- чакай да видя, ама кои ще сме, ама какво ще има...
Идваш, бой, смях, кръчма и айде!
Бавняр си, макар и не с много. Смята, как си боцал- отлепил накладката! Луд си! Но явно от @todor87 се учиш.
Усещам, че следващата година Трак дея ще бъде изкъртващ, големи драми пак ще има!

- SilverBullet
- Гараж: Skoda Octavia Estate SCOUT MK3 1.8TSI DSG 4X4 STAGE 3
Fabia MK3 1.2 TSI DSG 110HP - Обратна връзка:
Ши вЪ пръсна догодина(От смях де)BlackPearl написа: 25.10.2020, 19:03:52 Усещам, че следващата година Трак дея ще бъде изкъртващ, големи драми пак ще има
![yahoo [smilie=yahoo.gif]](./images/smilies/yahoo.gif)