Въпроси от нов/бъдещ собственик
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- skertin
- Гараж: 1. Skoda Superb III facelift, 2.0 TSI, 190 к.с.
2. Hyundai Kona Hybrid, 1.6 GDI
Благодаря, деактивирах функцията, ще пробвам и ще споделя дали всичко е наред 
По-добре да те мислят за глупак, отколкото да си отвориш устата и да разсееш всички съмнения!
- Rangel
- Гараж: Octavia 3 FL 2.0 TSI 6M REVO STAGE 1
… винаги можеш да си купиш и един айфон и да не ти трябват адвансд умения. (Форумна шега).
- Цецо75
- Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH
- Shake
- Гараж: Ford Focus II Sedan 2008, 1.6 TDCI, 109 к.с.
Superb III Liftback, L&K, TSI 190 к.с.
Обърнем ли го на iOS vs Android, нещата ще ескалират рано или късно
Иначе и аз съм от религиозните отхапани овошки ![smoke [smilie=smoke.gif]](./images/smilies/smoke.gif)
![smoke [smilie=smoke.gif]](./images/smilies/smoke.gif)
- Rangel
- Гараж: Octavia 3 FL 2.0 TSI 6M REVO STAGE 1
Ооо, че те ескалират веднъж месечно 
- n_ivanov
- Гараж: > Skoda Superb 3 | L&K | 1.8 TSI - 180 к.с. | DSG 7 DQ200
> ex. Mercedes B-class | 180 CDI - 109 к.с. | manual
ABBC3_OFFTOPIC
Опитах се да го играя този мач с айфона, като за целта взех на жената 15про, хем да не е мой, хем да видя какво представлява. Ами не е моето и не го усетих да бъде. Не робувам на марки и ОС, като последните ми 4 телефона са все различни модели и този тип спорове винаги са ми били безсмислени.
- skertin
И аз го играх тоя филм, цял живот с Андроид, преди около година след като жена ми ме нави, минах на айфон, ползвах го месец, два, реших, че не е моето и айде обратно на Андроид. Спирам до тука, че ще оспамим темата 
По-добре да те мислят за глупак, отколкото да си отвориш устата и да разсееш всички съмнения!
- Erebus
- Гараж: Octavia 4 2.0 TDI
Добре е да уточниш от кога ти е това наблюдение и в какво се изразява, защото аз мога да заключа точно обратното
- igeorgiev82
- Гараж: Octavia 3 FL 1.4TSI DSG-BLUE MAGIC
От 2017г ползвам АА и бъг съм имал единствено,когато трябваше да обновя apk файла
С този ми телефон сега(с вграден АА)влизам в колата,вкл.кабела и тръгва Waze-a.Нямам бъговете,за които говорите всички с Ябълките ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
-
Audirulzz
- Гараж: Skoda Octavia 3 estate 1.8tsi 4x4 stage 4 - depresses Georgi Milev
- Обратна връзка:
За теб знаем.Всичко твое е най най ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
- skertin
Ами тествах преди малко, за съжаление няма промяна, пак глъхне. В Хюндая през кабела няма такъв проблем.....
- Erebus
- Гараж: Octavia 4 2.0 TDI
Аз ползвам АА на 2ри телефон, нямам толкова богат опит. И ползвам само за 3 апп-а - Spotify, Waze и Phone. И при мен се включва автоматично с влизане в колата (в т.ч. подземен гараж) и после просто работи. Телефона винаги е вързан безжично и стои отдолу на зареждачката.
Преди няколко месеца имах проблеми с периодично рестартиране на медия-та. Но това се оправи след ъпдейт в ЕТ и не е било свързано с АА.
Та, явно съм късметлия, но не съм видял популярните проблеми с АА. Нито с медията, за които има тонове страници в бришкода.
Преди няколко месеца имах проблеми с периодично рестартиране на медия-та. Но това се оправи след ъпдейт в ЕТ и не е било свързано с АА.
Та, явно съм късметлия, но не съм видял популярните проблеми с АА. Нито с медията, за които има тонове страници в бришкода.
-
Neve
Здравейте! Един бърз въпрос от бъдещ собственик. Харесах си Karoq 1.6 tdi 2019 нов внос и днес бях на оглед. Направи ми впечатление цвета на антифриза, който беше ръждиво-кафяв. От сервизната история на колата се вижда, че са сменяни радиатор и водна помпа преди година. На какво може да се дължи според вас и това може ли да бъде основателна причина да се откажа от покупката на автомобила?
П.С. не обърнах внимание на надписа на разширителния съд дали има силика гел
П.С. не обърнах внимание на надписа на разширителния съд дали има силика гел
- Shake
- Гараж: Ford Focus II Sedan 2008, 1.6 TDCI, 109 к.с.
Superb III Liftback, L&K, TSI 190 к.с.
При мен безжичната зареждачка работи 50% от времето (с или без калъф). Понякога тръгва, след известно време или по-рязка маневра спира. Друг въпрос е, че телефонът загрява безумно много.Erebus написа: 23.01.2024, 21:12:29 Телефона винаги е вързан безжично и стои отдолу на зареждачката.
Едно въпросче, има ли как CarPlay да е само по кабел, а не wireless? Има един доста гадно забавяне при смяна на песни на Spotify или други, което според мен е от факта, че е вързан wireless, а не по кабел.
За дискусията ябълки или извънземни, занимавам се с мобилни приложения и технологии от 13 години. И двете са си супер, но на едното (технически погледнато) могат да се направят толкова много мизерии, толкова дупки има и такива неща правят под капака, че е понякога страшно. Последните версии почнаха да затягат мерките, но дълги години не беше розово. И на другото може, но е трудно и рядко. Ябълките от друга страна, са скъпа секта. Нереални са хардуерно и софтуерно, но с над 3 трилиона market cap могат да си позволят всичко. То БВП-то на Балканите е по-малко (сигурно плюс Гърция, Унгария и Авствия
- marcas
- Гараж: Skoda Superb III L&K 272 PS, 7 DSG
Как успявате да си поберете телефоните там хаха моя седи на 1 см от дъното и зарежда ама майShake написа: 23.01.2024, 22:31:46 Erebus написа: ↑23.01.2024, 21:12:29
Телефона винаги е вързан безжично и стои отдолу на зареждачката.
При мен безжичната зареждачка работи 50% от времето (с или без калъф). Понякога тръгва, след известно време или по-рязка маневра спира. Друг въпрос е, че телефонът загрява безумно много.
Аз си закачам андроид телефона с кабел и 1 път не съм имал проблем засега с АА. Всичко върви супер.