Octavia 3 1.2TSI Active - daemonia

Всичко за Шкода Октавия, произведена от 2013г. до днес
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Аватар
Бай Ненчо

Škoda Ентусиаст

Гараж: ПОД НАЕМ

Мнение от Бай Ненчо »

skodera написа:Ето Бай Ненчо пак за пиене мисли.Ма нищо само той си знае после как излиза.Та добре дошла и от мен в нашия форум.Ще се радвам да се запознаем като си дойдеш в Зарата.
Алкохолик ли ме искара? [smilie=punish.gif]
Магистрала няма финал ....."masterOne"
Аватар
PRO

ŠKODA MASTER

Гараж: VAG PQ46 3T
Powered by CAXC

Мнение от PRO »

Нено стига спами по темите бре, 1банан
"Дай бира за 10лв" rofl
TSI Team
Аватар
La Furia Roja

Škoda Racer

Гараж: Skoda Octavia V/RS APR Stage 3 IS38, Skoda Octavia Scout, Harley Davidson Fat Boy 2019 FLFBS
Обратна връзка:

Мнение от La Furia Roja »

daemonia написа: Като млад шофьор всички разбира се ме убеждаваха да си взема някоя стара бракма, че да я очукам и т.н. Е, аз направих точно обратното - след като все пак попрегледах пазара за Октавии втора ръка, реших, че не ми се рискува и директно си взех нова. Поради финансови възможности, а и все пак като за първа кола, реших да си взема с базово ниво и малък двигател.
Така се прави.
Добре дошла и от мен.

1. Знаеш какво искаш и го следваш. Правиш това, което смяташ че е най-добре за теб към момента.

2. Чудесен избор е новата кола. Най-добрият.
Това, че е базова модификация не е толкова важно. Двигателят 1.2 е идеален вариант за млад шофьор. Прилична мощност и перфектен разход. Октавията е много красив автомобил.

3. Имаш куче. Браво.
Имам пълно доверие на хора когато харесват кучета и пълно доверие на кучета когато не харесват хора.

4. Гледам че си избрала Бяло, Лилито от Форума също кара бяло Рапидче............ ааааааааааа щях да забравя Самуил, Ковърдейла и Бай Миле,
явно повечето Дами във Форума си падат по бялото.
[smilie=sarcastic.gif]
@bega4kata каза:
Ама всичко да ти е Рево не е геройство.Всичко им е нескопосано на тях.Като започнеш от софтуера дето сеца, минеш през колера дето не пасва и стигнем до джантите, дето според И. Пецов няма проблем да се карат с навито тиксо на главините.
Sec8200

ŠKODA MASTER

Гараж: под наем

Мнение от Sec8200 »

1.2 86кс ли е или 105кс?не бях обърнал внимание,че има две мощности

бат Ваньо не ги пропусна ... еййй :)))
Аватар
JORDITO

Почетен член

Гараж: Skoda Octavia III 1.6TDI-CR, 105PS + Arshinkov brothers

Мнение от JORDITO »

La Furia Roja, Бай Иване, за тирето нищо не спомена [smilie=sarcastic.gif] [smilie=sarcastic.gif]
Моята тема за колата : Škoda Octavia III Комби 1.6 TDI-CR 105 PS
Аватар
Вероломния Кръчмар

Škoda Ентусиаст

Гараж: Octavia 3 PF Vision+ 1.4 TSI - Victoria
Обратна връзка:

Мнение от Вероломния Кръчмар »

Добре дошла и поздравления за страхотния избор. Разноглед станах, [smilie=sarcastic.gif] не знаех на кое да се радвам повече, на колата или на кучето ти. При нас е същата история, кучетата ни издивяват от кеф, като видят колата, единия ме е хапал, когато исках да го сваля за малко, за да наместя нещо в личната му одая зад задните седалки.

Все повече прекрасни моменти с колата и със сладура ти пожелавам.

Поздрави.
ТТодоров "Гестапото" - Следвай 11-тата Божа заповед, момче. Тя гласи "Ни съ пръй!"

Stuci - Калпазани има при всяка марка, ама такива изтърбушеняци като нас, дет' ядем боб в подземията - НЯМА !!!
Аватар
bega4kata

Агент на ДС

Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196
Обратна връзка:

Мнение от bega4kata »

Добре дошла и от мен при нас.
Имаш добро чувство за хумор,така че ще ти е забавно в нашата компания,когато решиш да се поразведриш малко.
Соменават често Сами,щото моята кола е наи караната във Форума.За 3 години съм и навъртял 200 000км,без 1 нула.
Белите Шкоди са най красиви и бързи,без значение колко коня са и какъв модел и вариант на изпълнение са :)
И аз имам куче(дакелче),но шансът му да се повози в бялата стрела клони към нула.
GUNTER SERVICE
Изображение
ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
NRG

Škoda Ентусиаст

Гараж: Октавиа 3 2.0D

Мнение от NRG »

bega4kata написа: И аз имам куче(дакелче),но шансът му да се повози в бялата стрела клони към нула.
ИСТИНСКИ ФЕН!!! Подкрепям на 100% Ако нещо може да се избегне се избягва, ако не може...пак се прави опит да се избяга.
NRG

Škoda Ентусиаст

Гараж: Октавиа 3 2.0D

Мнение от NRG »

NRG написа:
bega4kata написа: И аз имам куче(дакелче),но шансът му да се повози в бялата стрела клони към нула.
ИСТИНСКИ ФЕН!!! Подкрепям на 100% Ако нещо може да се избегне се избягва, ако не може...пак се прави опит да се избяга.
Между другото, честити преживявания. Пожелавам ти, да са повече от колкото навъртените километри!
Аватар
daemonia

Шкода Новак

Гараж: Skoda Octavia III, 1.2 TSI
Обратна връзка:

Мнение от daemonia »

JORDITO написа:Айде Емо, вашата гилдия се разраства пропорционално на форума. Втора жена за 2 дни и пак фотограф. Да не сте мятали визитки с Бобеца и Пигофф на някое фотографско изложение? :-)
Съвпадение на съдбата е, явно имате нужда от повече женско присъствие тук и то артистично [smilie=sarcastic.gif]
La Furia Roja написа:Гледам че си избрала Бяло
Всъщност бялото ме избра, но не съжалявам изобщо, страшно ми харесва така
ТТодоров написа:1.2 86кс ли е или 105кс?
Моята даже 110кс се води, беше някакъв ъпгрейд за 2015г
Вероломния Кръчмар написа:При нас е същата история, кучетата ни издивяват от кеф, като видят колата, единия ме е хапал, когато исках да го сваля за малко, за да наместя нещо в личната му одая зад задните седалки.
Нашата пък принцеса се вози на задната седалка и се цупеше като слагах до нея и пътната чанта на зайчето ми, защото й пречи да се излегне, та се налага да возя зайо на предната седалка до мен :D
bega4kata написа:Белите Шкоди са най красиви и бързи,без значение колко коня са и какъв модел и вариант на изпълнение са
Така е и на мен са ми страшно красиви, а на твоята пък точно й се възхищавам още откак намерих форума преди да взема Окти преди 2 години
А за чувството за хумор виждам, че и тук е на почит, явно шкодаджиите сме все готини хора :D
NRG написа:честити преживявания. Пожелавам ти, да са повече от колкото навъртените километри!
Благодаря ти, да, това е най-важното. Животът е кратък, тъй че трябва да му се наслаждаваме
Аватар
Stuci

Škoda Racer

Гараж: APR Superb
Обратна връзка:

Мнение от Stuci »

daemonia написа:
ТТодоров написа:1.2 86кс ли е или 105кс?
Моята даже 110кс се води, беше някакъв ъпгрейд за 2015г.
Охооо, с тези 110 кончета ще сте на кантар с ТТодоров и bondo, ама май вторият ще пада [smilie=sarcastic.gif]
goAPR
Аватар
igeorgiev82

ŠKODA MASTER

Гараж: Octavia 3 FL 1.4TSI DSG-BLUE MAGIC

Мнение от igeorgiev82 »

Малко още да я разработя,и ги пръскам и двамата с DSG-то. [smilie=sarcastic.gif]
Аватар
bondo

Škoda Ентусиаст

Гараж: O3 1.4 TSI 2016

Мнение от bondo »

С това DSG след 100 си като с дръпната ръчна... [smilie=sarcastic.gif]
Добре дошла казвам на момичето, 110 коня не са малко, със служебния суперб на Стуци ще сте на кантар.
Аватар
igeorgiev82

ŠKODA MASTER

Гараж: Octavia 3 FL 1.4TSI DSG-BLUE MAGIC

Мнение от igeorgiev82 »

bondo написа:
igeorgiev82 написа:
Stuci написа: Охооо, с тези 110 кончета ще сте на кантар с ТТодоров и bondo, ама май вторият ще пада [smilie=sarcastic.gif]
Малко още да я разработя,и ги пръскам и двамата с DSG-то. [smilie=sarcastic.gif]
С това DSG след 100 си като с дръпната ръчна... [smilie=sarcastic.gif] .
ПА ТЯ твоята вдига ли над 100 бре [smilie=sarcastic.gif]
Аватар
daemonia

Шкода Новак

Гараж: Skoda Octavia III, 1.2 TSI
Обратна връзка:

Мнение от daemonia »

bondo написа:110 коня не са малко
Да, не е зле хич, в града е много пъргава, виж вече на високите скорости извънградско и трябва малко време да захапе, но си ми е екстра :)
Публикувай отговор

Обратно към “Octavia III”