Алкохолик ли ме искара?skodera написа:Ето Бай Ненчо пак за пиене мисли.Ма нищо само той си знае после как излиза.Та добре дошла и от мен в нашия форум.Ще се радвам да се запознаем като си дойдеш в Зарата.
![punish [smilie=punish.gif]](./images/smilies/punish.gif)
Алкохолик ли ме искара?skodera написа:Ето Бай Ненчо пак за пиене мисли.Ма нищо само той си знае после как излиза.Та добре дошла и от мен в нашия форум.Ще се радвам да се запознаем като си дойдеш в Зарата.
![punish [smilie=punish.gif]](./images/smilies/punish.gif)
Така се прави.daemonia написа: Като млад шофьор всички разбира се ме убеждаваха да си взема някоя стара бракма, че да я очукам и т.н. Е, аз направих точно обратното - след като все пак попрегледах пазара за Октавии втора ръка, реших, че не ми се рискува и директно си взех нова. Поради финансови възможности, а и все пак като за първа кола, реших да си взема с базово ниво и малък двигател.

ИСТИНСКИ ФЕН!!! Подкрепям на 100% Ако нещо може да се избегне се избягва, ако не може...пак се прави опит да се избяга.bega4kata написа: И аз имам куче(дакелче),но шансът му да се повози в бялата стрела клони към нула.
Между другото, честити преживявания. Пожелавам ти, да са повече от колкото навъртените километри!NRG написа:ИСТИНСКИ ФЕН!!! Подкрепям на 100% Ако нещо може да се избегне се избягва, ако не може...пак се прави опит да се избяга.bega4kata написа: И аз имам куче(дакелче),но шансът му да се повози в бялата стрела клони към нула.
Съвпадение на съдбата е, явно имате нужда от повече женско присъствие тук и то артистичноJORDITO написа:Айде Емо, вашата гилдия се разраства пропорционално на форума. Втора жена за 2 дни и пак фотограф. Да не сте мятали визитки с Бобеца и Пигофф на някое фотографско изложение? :-)
Всъщност бялото ме избра, но не съжалявам изобщо, страшно ми харесва такаLa Furia Roja написа:Гледам че си избрала Бяло
Моята даже 110кс се води, беше някакъв ъпгрейд за 2015гТТодоров написа:1.2 86кс ли е или 105кс?
Нашата пък принцеса се вози на задната седалка и се цупеше като слагах до нея и пътната чанта на зайчето ми, защото й пречи да се излегне, та се налага да возя зайо на предната седалка до менВероломния Кръчмар написа:При нас е същата история, кучетата ни издивяват от кеф, като видят колата, единия ме е хапал, когато исках да го сваля за малко, за да наместя нещо в личната му одая зад задните седалки.
Така е и на мен са ми страшно красиви, а на твоята пък точно й се възхищавам още откак намерих форума преди да взема Окти преди 2 годиниbega4kata написа:Белите Шкоди са най красиви и бързи,без значение колко коня са и какъв модел и вариант на изпълнение са
Благодаря ти, да, това е най-важното. Животът е кратък, тъй че трябва да му се наслаждавамеNRG написа:честити преживявания. Пожелавам ти, да са повече от колкото навъртените километри!
Охооо, с тези 110 кончета ще сте на кантар с ТТодоров и bondo, ама май вторият ще падаdaemonia написа:
Моята даже 110кс се води, беше някакъв ъпгрейд за 2015г.ТТодоров написа:1.2 86кс ли е или 105кс?
ПА ТЯ твоята вдига ли над 100 бреbondo написа:С това DSG след 100 си като с дръпната ръчна...igeorgiev82 написа:Малко още да я разработя,и ги пръскам и двамата с DSG-то.Stuci написа: Охооо, с тези 110 кончета ще сте на кантар с ТТодоров и bondo, ама май вторият ще пада.
Да, не е зле хич, в града е много пъргава, виж вече на високите скорости извънградско и трябва малко време да захапе, но си ми е екстраbondo написа:110 коня не са малко