Ще си позволя (може би за 2ри път) да вметна нещо за колегите от другия форум.
Те говорят и създават впечатление в другите колеги, които не ни познават: да не цитирам и да пускам логове и скрийнове, че едва ли не, ние с РСките сме някакви позьори, надувки, това са колите на живота ни и за това така се отнасяме с тях.
Това е много грешно:
Давам за пример СЕБЕ СИ и Сами (защото сме големи приятели и го знам 1към1).
Сами ВИНАГИ си е бил такъв: И с Опела (където сега Админа на другия форум му се радва)
и с Фабията, сега с Тигуана. За неговите Октавии - дума да не става.
Аз съм му ходил на гости, който е ходил знае. Чисто, подредено. Той просто е такъв човек с такива навици и възпитание.
Същият съм аз.
Изчанчих се, след като купих Фабията. (като я взех, един габарит не можех да си сменя сам.)
Вкъщи винаги гледам да ми е чисто и подредено.
П.С: С жената сме заедно от 8 години и приятели са ни питали, за какво сме се карали най-често. Отговарям- рядко се караме и то в 95% от случаите за това, че нещо не е подредено или изчистено.
Всичките останали автомобили са в перфектен вид вътрешно най-вече.
Имам 2 пежа на 380 и на 260хилки. Вътре са като нови. Имам 2 буса на по 100хилки , единия го продавам, може да го видите, другия е на 2.5години. Винаги вътре се прави мокет, кантира се, отгоре се слагат стелки. А както виждате на снимката, над стелките си има и чердже.
Така се кара буса. Вътре е все едно от завода взет.
Където и да отида- винаги прави впечатление на хората- измит, чист. Викат ми- сега ли го взе.
Та, такива хора сме си ние повечето тук.
Който идва на нашите срещи, събори и тн, знае най-добре за какъв типаж хора става дума. Говоря за всички.
Защото : Едно е да ти приказват и да ти създават впечатление, друго е сам да си го изградиш!
Айде, че се отплеснах.
Извинявам се!

![thank_you2 [smilie=thank_you2.gif]](./images/smilies/thank_you2.gif)