Препоръки и мнения за аксесоари и поддръжка на Шкода автомобил
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
И пак, и пак Шкода Октавия 3 2014. Премахване на нещо,което трябва да е първа версия на SWING и замяна с мултимедия с Андроид 10, осемядрен процесор, 4гб рам и 64 гб вътрешна памет. Интеграция на USB 3.0 на мястото на заводският USB порт.
Преди:
Opel Insignia combi 2014. Монтаж на мултимедия с Андроид 10, осемядрен процесор, 4гб рам и 64 гб вътрешна памет . Монтаж и на задна камера със Сони матрица.
Много разглобяване, много нещо. Не мога да повярвам с каква лекота е разхитен външният обем на тази кола. 40 см дебелина на задния капак, 30 см в калниците отляво и отдясно и накрая багажник колкото на Рапид Спейсбек.
И така ето какво се получи.Един много смел ъпдейт. Първата Skoda Octavia 3 FL 2020 с монтирана мултимедия. Замяна на стоковото Болеро с Андроид 10, осемядрен Интел процесор, 4гб рам памет Самсунг, 64гб вътрешна памет, крайно стъпало TDA 7851, Digital Sound Processor, вграден слот за 4G sim card. Интеграция на USB 3.0 на мястото на заводското.
Монтаж на камера за заден ход в бутона на багажника със Сони матрица.
Всички функции на колата работят без проблем.
Преди:
Колеги,
Има ли вариант да се използва оригиналният микрофон в плафона, който си е към болерото и блутут модула с китайската навигация? Да не се прекарва отделен микрофон, а да е с някакъв преходник, защото оригиналният е в обща букса в quadlock-a, a при китайчетата е с 3.5мм жак. Гледах тук https://4carmedia.com/gb/en/category/stalk-adapters/21/ но не съм сигурен дали ще стане.
Hyundai Santa Fe 2008 И пак едно разкостване, едно вадене на елементи. Да ги таковам и корейците
Монтаж на мултимедия с Андроид 10, осемядрен процесор, 4гб рам и 64 гб вътрешна памет. Монтаж на камера за заден ход със Сони матрица.
А да питам към болерото на О3 може ли да се добави и използва камеря за задно виждане и smartlink трябва ли да е активиран. Просто китаец мисля няма да ми е нужен, а пискащото чудо не лови добре по-високи препятствия. Вчера едно желязо на нивото на номера не го хвана и праснах задната броня. Жената ми държа 2ч монолог