то това е описано още като конфигурираш автомобилаtsb написа: 26.02.2025, 19:13:16Доста време ти отне, ама по-добре късно отколкото никогаrts написа: 26.02.2025, 12:12:21 Искам да коригирам - това че работи със страничните ултразвукови сензори изобщо не е вярно. Няма нищо общо с тях. Работи с доста по-сложни устройства - радари, които се намират отляво и от дясно отзад ПОД бронята.![]()
Karoq SportLine Plus 1.5 DSG
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

- bega4kata
Tiguan TDI 4motion
даЦецо Тодоров написа: 26.02.2025, 19:55:02 В ЕТ само не можаха да ми отговорят,ако сега си заплатя навигация за колата, дали ще мога да я изкарвам на централния диспелй
GUNTER SERVICE

- Цецо Тодоров
- Гараж: Skoda Karoq MY25 1.5TSI 150hp 7DSG
Днес ми пристигнаха калобраните и ги монтирах

Само немога да разбера кой Енжинер е измислил предните калобрани да се захващат толко грозно към прага на колата

Само немога да разбера кой Енжинер е измислил предните калобрани да се захващат толко грозно към прага на колата

- bega4kata
Tiguan TDI 4motion
Много грозно това с този болт.
GUNTER SERVICE

- spaldingrs
- Гараж: Карок Вижън 1.5 TSI DSG 2024
Ford Focus 3 1.0 ecoboost 125 кс 6M 2017
Аз затова не ги монтирах, достатъчно здраво е и без тях, но това е мое мнение.

Отнасяй се с хората така, както искаш те да се отнасят с теб!
- spaldingrs
Браво, значи са го оправили! Моето е супер бавно и използвам отделението за "склад". Купих си 40 ватов адаптер с две гнезда и закърпих положението за дълъг път.Цецо Тодоров написа: 26.02.2025, 19:55:02 Безжичното зареждане ми скри шапката колко бързо ми зарежда телефона като е вързан към колата и се ползва waze,музика и телефона.
- Цецо Тодоров
spaldingrs,
И аз имам едно адаптерче 60w в жабката ,е така да има
.Иначе ако телефона е към 15-20% до 50-60% го вдига много бързо(айфон 13),като го сложа в джобчето и е сравнително пълен доста по бавно се зарежда и позагрява телефона.Като цяло ако се ползва навигация през кар плея,няма да угасне телефона със сигурност
.
Относно калобраните нямах възможност да продупча за допълнителните нитове в комплекта и за това монтирах това “нещо” с болта.Събота ще има ремонти дейности в гаража и след дупченето може и аз да ги разкарам.Тамън се зарадвах, че задните се монтираха супер интелигентно и всички отвори са си готови,и ми се скапа настроението като клекнах отпред
И аз имам едно адаптерче 60w в жабката ,е така да има
Относно калобраните нямах възможност да продупча за допълнителните нитове в комплекта и за това монтирах това “нещо” с болта.Събота ще има ремонти дейности в гаража и след дупченето може и аз да ги разкарам.Тамън се зарадвах, че задните се монтираха супер интелигентно и всички отвори са си готови,и ми се скапа настроението като клекнах отпред
- spaldingrs
Не е толкова гадно. Лесно става, но аз си въртях волана, за да ми е по удобно за винтоверта(бях си полегнал на платнище за още по-удобно). Пак си е хубаво
- tsb
- Гараж: Шкода Карок 1.0TSI DKRF 2019г.
Мазда 626 GF 1.8 бензин/газ 2000г.
Тези неща са аксесоари демек са ги мъдрили търговци, а не инженери.
Сакън да не чуе @bega4kata, че си "развалил" хубавия Спортлайн
с калобраните.
Иначе.
Без никакви претенции за визията и с едно наум за монтажа на предните се отказах и сложих само задни. Зимният сет джанти е от Йети, седи много добре с калобраните на миксера ми, даже докарваме някаква псевдо SUV визия![pleasantry [smilie=pleasantry.gif]](./images/smilies/pleasantry.gif)
Сакън да не чуе @bega4kata, че си "развалил" хубавия Спортлайн
Иначе.
Без никакви претенции за визията и с едно наум за монтажа на предните се отказах и сложих само задни. Зимният сет джанти е от Йети, седи много добре с калобраните на миксера ми, даже докарваме някаква псевдо SUV визия
Ако спориш с идиот, вероятността той да прави абсолютно същото е много голяма.
- Цецо Тодоров
Надявам се да не ми се смеете много,но как по дяволите да цъкна да търся станциите на радиото ръчно.Никъде да намерих в настройките на радиото да си търся ръчно през честотите. ![scratch_one-s_head [smilie=scratch_one-s_head.gif]](./images/smilies/scratch_one-s_head.gif)
-
kolyo b8
- Гараж: Passat Variant B8.5 2.0 TDI DTSB/ DSG7
Многохилядният Сокол
Май вече го няма ръчното търсене.
Има по-добър вариант с бутона "Списък с достъпни станции" - тук ти изкарва всички налични радиостанции за даден регион и не е нужно ръчно търсене. Избираш си от списъка
Ето го при мен. В Skoda е по същия начин.:

Има по-добър вариант с бутона "Списък с достъпни станции" - тук ти изкарва всички налични радиостанции за даден регион и не е нужно ръчно търсене. Избираш си от списъка
Ето го при мен. В Skoda е по същия начин.:

-
kolyo b8
- Гараж: Passat Variant B8.5 2.0 TDI DTSB/ DSG7
Многохилядният Сокол
EDIT.: Има си го ръчното търсене. Setup->Разширени настройки->Показване на станция- слага се отметката на FM и се появява бутон за ръчно търсене. Активно е само ако е избрано FM.

- bega4kata
Tiguan TDI 4motion
Не може да спрат ръчното търсене
Налага се понякога.
Налага се понякога.
GUNTER SERVICE

- Цецо Тодоров
kolyo b8,
Евала Ники , голем си
Евала Ники , голем си
- Цецо Тодоров
Този уикенд направих първото семейно извънградско пътуване.Маршрута ни беше София-Стабмболийски-Кричим-Девин-Дявослкото гърло-Триград-Ягодина-Доспат-Батак-София.Колата се държи супер спрямо моите очаквания.Карал съм навсякъде с ограниченията,защото бяхме 3 коли с деца и нямаше никакъв смисъл да се бърза.За съжаление и събота и неделя хванахме и двете катастрофи на Тракия та си отвисяхме по 30-40мин и в двете посоки.Пътуване от 3-4ч без спиране изобщо не изморява и не те натоварва.През дефилето колата ме впечатли повече от магистралата.Динамиката на колата абсолютно покрива нуждите ми и начина ми на каране.Разхода на бензин направо ме очуди.Предполагах, че с толко дефилета и планинско каране ще изхарчи значително,но и тука ме опроверга…