17-ката е джантата към която ще се насоча.
Радвам се,че ти хареса вървежа на шкодата макар и от задното ти огледало
Запазил съм ти час за ремапа в Овърдрайв за идната седмица. Казаха, че ще погледнат и онова другото дето го искаше за скоростите.PRO написа:За сметка на това, в Гърция са хит от години и си ги карат на 220+ без проблеми.
Че ко ми е ? И аз, зер.ТТодоров написа:Вероломний, и ти ли?
МТМ или само powerbox няма ли за тези двигатели?
Здравейте.
Благодаря Ви за своевременния и изчерпателен отговор на предишното ми запитване.
В крайна сметка закупихме Октавия 3 лифтбек 1.4 TSI 6M 150 к.с.
Колата е произведена на 29.12.2016 г.
Бих желал да получа от Вас информация дали има и ако да, какви са възможностите за Stage 1 APR тунинг на този двигател, защото не виждам на сайта им официално да се предлага нещо за 1.4 TSI от APR.
Също така бих желал да науча цената на труд и дино тест при Вас.
Благодаря Ви за отделеното време и внимание.
Желая Ви успешен и спокоен ден.
Здравейте Христо,
от APR все още не са готови със софтуера за вашия автомобил, по всяка вероятност ще бъдат готови по-късно тази година, но по-конкретно няма как да ви кажа.
За момента можем да предложим M-cantronic допълнителен външен модул от MTM, неговата цена е 1230 евро + 180лв монтаж и дино.
Поздрави,
Стоил
И те така.Здравейте, благодаря Ви за отговора.
Предпочитам да се доверя на APR, съответно за момента да се запася с търпение и да изчакам още малко, докато от компанията подготвят възможности за 1.4 TSI, особено като знам с какви суперлативи говорят двама мои познати с Октавия 3 2.0 TSI за тунинга на APR, от който са се възползвали.
Желая Ви успешен и спокоен ден.

Спокойно, Тоше, и аз ще бъда на тия срещи. Ще бъдем единствените две стокови коли в клубаТТодоров написа:Скоро ще трябва да правим два отделни срещи - на стоковите и на тунингите..като на първите ще ходя сам