Препоръки и мнения за аксесоари и поддръжка на Шкода автомобил
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Ваасспо написа: 01.09.2021, 17:06:15
Здравейте,имам нужда от помощ за мултимедия на шкода О3 с първа рег.03.2018г.Актуализиране на карта и разясняване на всичко по мултимедия AMUNDSEN.С четене натисни тук и после тук,не се оправям.Платено или за почерпка лично за град София с някой колега би било добре.
Въпрос - от форума на brishoda един пич ми прати ъпдейт за болерото (файл MST2_EU_SK_ZR_P0253T.7z - 3,40 GB). В https://updateportal.skoda-auto.com/ по vin номера ми излиза само ъпдейт на иконите на радиостанциите. Четох обаче че след ъпдейта ще излезе някаква грешка която можело да се махне само със специализиран софтуер. Това така ли е и има ли смисъл от тоя ъпдейт? В момента съм така:
Последните дни не съм следил много форума и не знам дали не е споменавано вече това, но ще го пусна все пак. Чудех се в коя тема да го пусна, ама в ежедневни приказки бързо щеше да се изгуби заради многото нови коментари. Та който ползва iPhone трябва супер спешно да си update-не software и да не чака...
Отнася се до security дупката свързана с zero-click spyware. Дори вече в нета има пуснат код с proof of concept, което значи, че хакерите в момента бързат да напишат код и да се възползват от това, че някои хора все още няма да са си update-нали устройствата.
0-day в смисъл, че е "пресен", непачнат, но но също и zero-click, в смисъл, че може да зарази устройството без човешка намеса, т.е. без да има нужда да кликаш нещо.
Здравейте, колеги,
дали може някой, който ползва Screen2Auto да ми помогне. Инсталирах програмката, но на екрана на колата се вижда само една точка. Мога да виждам иконките от телефона, но като тръгна да стартирам някоя апликация, тя не се визуализира на екрана на автомобила, а само на телефона. Предполагам е до някаква настройка в менюто на апликацията, но не мога да я намеря.
Имаше колеги, които си купиха адаптори за wireless carplay/AA, какви са ви впечатленията?
Този ми хвайа окото: https://cplay2air.com/products/cplaystr ... nk-feature
От това, което изгледах не дропва, връзката телефон-адаптор-кола е доба.
Аз си купих CarlinKit 2.0 Wireless Carplay(CPC200-U2W)
Ползвам го вече няколко месеца и работи без проблем. Дори му работи day/night mode, за което бях чел, че не работело.
Пишете и на какъв автомобил, година, модел навигация, моля. А ако наистина за 150лв може да се сложи wifi android auto, това си е голям плюс! Може ли тая джаджа да не е вързана към усб до запалката а на друго усб?
@odo, поръчах точно това устройство на роднина, както и казах на съседка и тя си го купи също. И двамата са доста доволни от него. Доставката беше около 3 седмици. Доколкото си спомням от Китай минаваше през Холандия и чак тогава в България.
@Dzhelebov, AAWireless работи навсякъде, където ти работи Android Auto с кабел в колата. При Superb доколкото си спомям има и USB в подлакътника, което става за Android Auto. Но заради проблемът с чиповете ще се наложи да почакаш, докато го получиш. Аз моето устройство го ползвам вече 2 месеца и съм много доволен.