Случайни срещи или кой, къде, кога?
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Вероломния Кръчмар
- Гараж: Octavia 3 PF Vision+ 1.4 TSI - Victoria
- Обратна връзка:
За пореден път, рано рано, в 6 сутринта, се получи непредвидена, ползлтворна и много приятна среща на автомивката. Дзвера на Емо@PRO, и семейната Топазена кокона.

ТТодоров "Гестапото" - Следвай 11-тата Божа заповед, момче. Тя гласи "Ни съ пръй!"
Stuci - Калпазани има при всяка марка, ама такива изтърбушеняци като нас, дет' ядем боб в подземията - НЯМА !!!
Stuci - Калпазани има при всяка марка, ама такива изтърбушеняци като нас, дет' ядем боб в подземията - НЯМА !!!
- PRO
- Гараж: VAG PQ46 3T
Powered by CAXC
Редовни сме там, чичето направо оставя жетоните отпред, да не го будим 
TSI Team
- redalex
- Гараж: i3
Днес кой ми свирна на Фритьоф Нансен и Левски?!
- BlackPearl
- Гараж: Octavia mk3 vRS-BlackPearl2
Енцо, това зад Фантастико ли където е, до кръговото .PRO написа: 04.08.2018, 11:45:51 Редовни сме там, чичето направо оставя жетоните отпред, да не го будим![]()

- igeorgiev82
- Гараж: Octavia 3 FL 1.4TSI DSG-BLUE MAGIC
Да.Там е форумната къпалня 
- Вероломния Кръчмар
- Обратна връзка:
Извинявам се сърдечно и покорно на Тони@Pijomir, за възмутително неучтивото си поведение, личено от елементарно възпитание, днес си тръгнахме заедно от Билата на бул. България, бяхме един до друг на светофара, ама моя милост с пристъп, те с Ирина се гледат, си махат, свиркат, аз седя и гледам аутистки в една точка. Чак когато Ирина спомена, че май са ни познали, хвърлих едно око кой е, верно са ни познали, ама Готвача баш тогава беше зле.
Поздрави.
Поздрави.
ТТодоров "Гестапото" - Следвай 11-тата Божа заповед, момче. Тя гласи "Ни съ пръй!"
- Pijomir
- Гараж: O3 FL 1.4TSI Style 2018г.
Нищо, затова пък по-добрата ти половинка (както сам се изразяваш...
) беше повече от любезна и дори ми махна за довиждане, когато си влизахте в квартала... Всъщност, и аз към тоз квартал отивах, ама се качвам горе на околовръстното и свивам веднага вдясно. Мъкнехме поредните кашони с книги с баща ми, който пък беше в Е класата пред вас - сигурно дори не се е усетил, че не аз съм зад него... ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
„Времето е наркотик, твърде много от него убива.“
- Вероломния Кръчмар
- Обратна връзка:
Един квартал, различни части
- ние на обръщалото се връщаме обратно на бул.България посока МОЛ-а и на хотел Феста София свиваме вдясно - МЛ Изток, или Бокар. Живеем точно до хотела.
Поздрави.
Поздрави.
- stefan L
- Гараж: exOctavia 2.0TDI BKD powered by Gunter Service/ exGolf 7 R CJXC powered by Gunter Service/ Волво ЕХ30, 428 к.с.
Стуцата, на обичайното място на Цариградско и, ако не го видиш, ша го чуеш 
- Stuci
- Гараж: APR Superb
- Обратна връзка:
Мернах един бял голф (отчетох, че е R) с периферията, ама аз търся жълтия стикер винаги и като не го видях (може би си го махнал?), повече не зяпах.stefan L написа: 12.08.2018, 16:03:56 Стуцата, на обичайното място на Цариградско и, ако не го видиш, ша го чуеш![]()
goAPR
-
Sec8200
- Гараж: под наем
някой познава ли се със светльо синя фейслифт О3 (деним цвят май се води) - лифтбек - номер СВ8380
Миналата седмица на отиване към Бургас на няколко пъти го засичах, тази на връщане оттам пак на няколко пъти..
Миналата седмица на отиване към Бургас на няколко пъти го засичах, тази на връщане оттам пак на няколко пъти..
- zzankov
- Гараж: Шкода Октавиа 2001
AQY
85kW/116 hp
Не всеки водач на Шкода е част от форума.
Преди две седмици подадох календар на водача на бял Кодияк.
Ми още го немА.
![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
Преди две седмици подадох календар на водача на бял Кодияк.
Ми още го немА.
- Sawyer
- Гараж: ///
Така си е. Не знам колко визитки съм закичил по всякакви шкоди. Успеваемост - като че ли около 1%... или по-ниска ![pardon [smilie=pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
- stefan L
- Гараж: exOctavia 2.0TDI BKD powered by Gunter Service/ exGolf 7 R CJXC powered by Gunter Service/ Волво ЕХ30, 428 к.с.
- JORDITO
- Гараж: Skoda Octavia III 1.6TDI-CR, 105PS + Arshinkov brothers
Ох на тоя светофар как ги обичам през защрихованата. Тръгвам с пълен десен, пък нека се изрязват в храстите на ОМВ
Това младши е карал клипа нали? ![punish [smilie=punish.gif]](./images/smilies/punish.gif)
![punish [smilie=punish.gif]](./images/smilies/punish.gif)
Моята тема за колата : Škoda Octavia III Комби 1.6 TDI-CR 105 PS