Smart Link, Android Auto, Mirror Link, Apple Car
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Rangel
- Гараж: Octavia 3 FL 2.0 TSI 6M REVO STAGE 1
Аз съм с Ябълка, на мен това не ми върши работа.
-
nmnikolov
- Гараж: ŠKODA Octavia Combi III FL Vision 1.5 TSI DPCA DSG
@Rangel, е аз на колегата го дадох това, той пита за Android Auto ![punish [smilie=punish.gif]](./images/smilies/punish.gif)
![punish [smilie=punish.gif]](./images/smilies/punish.gif)
- Rangel
Чукча е писал както знаеш, не читател...
-
istoyanov
- Гараж: Seat Leon ST FR
За това четох някъде добри отзиви - https://cplay2air.com/products/cplaystr ... nk-feature
-
prvv
- Гараж: Superb 3 l&k 2.0tsi
Аз го ползвам това вече доста време, хубаво е. Waze забива понякога при самото стартиране на кар плей.
-
nmnikolov
Това последното CPLAY2air до скоро беше на промоция за към 90$, сега е на 120$. Хубаво е от време на време да се следи сайта им за по-изгодна цена. Иначе аз поръчвах за един роднина и той е доволен от устройството.
-
Dzhelebov
- Гараж: ..
Коя година е твоята Октавия? При мен на С3 2018 ще бачка ли според теб? Там нали има значение МИБ и не знам си какво още, малко не ми се рови, знам че е писано, но простете днес не ми е ден за ровенеnmnikolov написа: 19.01.2022, 11:32:17 Прегледай моята тема, която пуснах преди време. Досега за 6 месеца съм супер доволен от устройството. Работи дори по-стабилно отколкото с кабел...
Как направи поръчката и с какво дойде (куриер ли)? Плаща с карта предполагам?
Последно промяна от Dzhelebov на 19.01.2022, 14:38:56, променено общо 1 път.
- Rangel
CPLAY2air точно това има @odo (Милен). Каза, че е много доволен, просто от време на време WAZE изостава. Просто го е забелязал, че се случва. Аз към него съм се насочил също.
-
nmnikolov
@Dzhelebov, не мисля, че ще имаш проблем. Октавията ми е 2019-та. Иначе освен медията има значение и какъв е телефона. Аз с моя Samsung нямам проблеми. Първо бях с Android 11, сега съм с Android 12 и все така страхотно си работи устройството.
Иначе аз наскоро си настроих и Bixby routines и съм още по-доволен в момента. Вече като се connect-не телефона към Bluetooth-а на колата и съм си настроил bixby routines автоматично да пуска Location-а на телефона. Има доста готини event-и и action-и в routines, които освен за колата може и за други неща да се ползват.
Иначе аз наскоро си настроих и Bixby routines и съм още по-доволен в момента. Вече като се connect-не телефона към Bluetooth-а на колата и съм си настроил bixby routines автоматично да пуска Location-а на телефона. Има доста готини event-и и action-и в routines, които освен за колата може и за други неща да се ползват.
-
istoyanov
Waze забива доста често при връзка с CarPlay с кабел почти винаги. Оправям го само със затваряне на приложението през телефон и отваренето му отново. Според мен е казус с Waze и Carplay, а не толкова до жична/безжична връзка.
-
mar7o
Друг варианt е CarlinkKit, който би трябвало да поддържа и видео през карплей.
https://www.amazon.com/stores/CarlinKit ... 3B8B70FB37
https://www.amazon.com/stores/CarlinKit ... 3B8B70FB37
-
istoyanov
Да ви питам - как се справяте с отблясъци от слънцето по мултимедията идваши директно в очите ? По-сериозно тйниране на задните стъкла ? Матирано фолио на екрана ? ![fool [smilie=fool.gif]](./images/smilies/fool.gif)
- joro_kem
- Гараж: Octavia I Tour 1.9 TDI Octavia III FL 2.0 TDI
-
Dzhelebov
- Гараж: ..
И аз не успях колега, не знам дали някой е успял до сега да го подкара ![fool [smilie=fool.gif]](./images/smilies/fool.gif)
-
Rigby
Здравейте, колеги.
От миналата седмица съм собственик на Октавия 4 с Болеро инфотейнмънт. Едно от нещата, които най-много ми харесва е интеграцията с мобилния телефон и беше една от водещите причините да се насоча към нова кола. В момента всичко работи прекрасно: влизам в колата, андроид аутото си се кънектва автоматично wireless, но тук идва основен проблем - дори и да не го използвам батерията на телефона пада с огромни темпове. Поразгледах малко настройките от страна на телефона и имаше една опция, андроид ауто да не се включва ако телефона ми е в джоба, но това не помогна особено на батерията(май май въобще не работи тая функция). Дайте някой съвет, не успявам да намеря и в самата инфотеймънт система някаква друга настройка. Благодаря!
От миналата седмица съм собственик на Октавия 4 с Болеро инфотейнмънт. Едно от нещата, които най-много ми харесва е интеграцията с мобилния телефон и беше една от водещите причините да се насоча към нова кола. В момента всичко работи прекрасно: влизам в колата, андроид аутото си се кънектва автоматично wireless, но тук идва основен проблем - дори и да не го използвам батерията на телефона пада с огромни темпове. Поразгледах малко настройките от страна на телефона и имаше една опция, андроид ауто да не се включва ако телефона ми е в джоба, но това не помогна особено на батерията(май май въобще не работи тая функция). Дайте някой съвет, не успявам да намеря и в самата инфотеймънт система някаква друга настройка. Благодаря!