Аз лично поръчах L&K, но като цяло не съм фен на scout/allroad вариантите на колите. За мен или е лека кола или си взимаш "джипка". Такива средни варианти не ме кефят.lys написа: 22.02.2024, 13:24:11 Привет на всички. Ще ми е нужна малко помощ и съвет. Нали писах, че капарирах Скаут, но е без DCC.
Тази сутрин седнах и пак си разгледах офертата за L&K и започнах да се замислям дали не сбърках със Скаута. Това което ме кара да се замисля е:
1. Скаута е с около 1300 лв. по-скъп (не че на тези пари тази сума е кой знае каква)
2. L&K има повече екстри от Скаута, а именно:
- DCC
- Подгряване на предното стъкло
- Подгряване на задни седалки
- Вентилирани предни седалки
- Черен таван
- Звукова система Canton с 11 високоговорителя и субуфер
- Мрежички за багажника
В полза на Скаута остава само:
1. Повече просвет (който не съм сигурен дали вече искам)
2. Визията ми харесва малко повече
3. Седалките от alcantara ми допадат малко повече
Допълнително си мисля - колата може би ще запази повече от стойността си след време ако е с DCC и допълнителните екстри? Единствено ме притеснява по-скъпата поддръжка за DCC а колата смятам да пазя след гаранция.
Преди малко се чух с моя дилър и каза, че няма никакъв проблем да си променя поръчката на L&K, единствено ще трябва да чакам за доставка до края на Април вместо края на Март.
Какво мислите?
Относно екстрите, според мен определено си заслужават, особено като мислиш да я караш и след гаранция.
DCC-то е супер и препоръчвам с две ръце, дори в комбинация с прогресивното завиване.