ИзтрЪпнал написа: 07.04.2024, 11:47:02 Друг полезен вариант при наличие на вин номер е да се провери пълното оборудване на автомобила, даже преди пристигането му, през erWin.
А дали по ВИн номер излиза затъмняването?
ИзтрЪпнал написа: 07.04.2024, 11:47:02 Друг полезен вариант при наличие на вин номер е да се провери пълното оборудване на автомобила, даже преди пристигането му, през erWin.
Не, че и аз не бих се дразнил адски, но за информацията - миналата година в Пловдив в добро детайлинг студио ми сложиха висок клас фолио на форестъра. Фолио с 70% затъмняване, с UV и Infrared защита за малко над 300 лева. Момчетата са го изпипали страхотно и не си личи изобщо, че е фолио, а и ми дадоха 10г. писмена гаранция. Фолиото го сложих точно заради бебето и жена ми, защото са постоянно отзад и лятото не е ОК. След фолиото имаше голям разлика, особено в комбинация с мрежести сенници (които май са си вградени при Кодиак). Не вярвам за Кодиак цената да е кой знае колко по-висока. Поне така си мисля. Идеята ми не е да не се занимаваш с ЕТ за компенсация, ами да помислиш дали не искаш да си сложиш нормално фолио и да поискаш оферта от някое читаво детайлинг студио, за да не се препича детенцето отзад пък и все пак да получиш това, което си искалglorious написа: 07.04.2024, 16:32:39 Те с тази екстра са ме спечелили, пък после...1000лв си е голяма цифра