Струва ли си vRS
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
nitroverfs
Струва ли си vRS
В момента има няколко броя Кодиаци ниво спортлайн 130 бял , сив металик и черен в централния склад и са намалени на 44 660 евро без включен цвят , цвета е около 500 евро . Това е за 2.0 тси 204 кс . Може да се платят кеш или да са на лизинг, в ЕТ Дружба има спортлайн 130 2.0 тси 204 кс. За тестови автомобил. Според мен за тия пари в момента е добра оферта 
- chill
- Гараж: Дакел 280
Струва ли си vRS
Направи ми впечатление, че текущата им оферта за отстъпка в размер на ДДС върви с "Важи за бизнес клиенти и ограничен брой произведени автомобили". Интересен подход да генерират продажби през лизинга с ЮЛ, ако си физическо лице, не би следвало да те задължат да им ползваш лизинга, защото КЗП.
Не помня предишните им ДДС оферти дали имаха такова ограничение и да важат само за ЮЛ?
Не помня предишните им ДДС оферти дали имаха такова ограничение и да важат само за ЮЛ?
660 EUR, Ноември 2023.
- ostavime
- Гараж: Deville
Струва ли си vRS
Мазда нямат хубав бензин. Имат 2.5, който слагат на 6-цата примерно. Той всъщност си е перфектен, но за 6-ца, не за големия СУВ. Този същия 2.5 (атмосферен с 6 степенна автоматична) слагат и на СХ60 сега, но е доста по тежък модела, а бетерията е безобразно малка. Има опция само плъгин. И така стария двигател влачи новото и тежко купе. Вътре няма никакво усещане за лукс. Карал съм такъв. Имат хубав дизел Мазда, 6 цилиндров, 250 к.с., но дизела както вече казах, не ми е оферта. Иначе и него съм карал. Прекрасен звук и ускорение.isstoychev написа: 23.06.2026, 16:49:35 И така се реших и си казах Кодияка само защото ме събира зад мене с моите габарити и ни хареса багажника.
Ако не си голям българин виж Маздата CX-60 Или 80 за мен интериора ми изглежда по качествен.
За 23к км само 1 път драма с повишено количество на маслото, ама не ми дреме на 10к таван го сменям така че не е голям проблем а и карам 90% само на дълго.
Какво е това с повишеното масло? Нещо трябва да се предприеме ли?
- i_popov
- Гараж: Superb III L&K, 2.0 TSI, EA888.4
Струва ли си vRS
Взимай каквото ти е на сърцето и не го мисли много. Аз моята като я взимах само минах да отворя вратата на едина мострена и на другата сутрин бях в банката. То тестове, местове, писаници, мазди ти предлагат, утре койоти ще почнат. Другия пост да е със снимки 
- Kiko
- Гараж: Служебна Dacia Duster
Струва ли си vRS
На морето колите са най-бързи!
- Kiko
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Струва ли си vRS
Къде ще ходиш с тоя електрокар бре ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

- ostavime
- Гараж: Deville
Струва ли си vRS
Не съм вярвал, че някога ще ти сложа вдигнат палец! ☢
Аз съм го измислил, само се закачам.i_popov написа: 23.06.2026, 18:15:10 Взимай каквото ти е на сърцето и не го мисли много. Аз моята като я взимах само минах да отворя вратата на едина мострена и на другата сутрин бях в банката. То тестове, местове, писаници, мазди ти предлагат, утре койоти ще почнат. Другия пост да е със снимки
- bega4kata
Tiguan TDI 4motion
Струва ли си vRS
ostavime, толкова ли ме мразиш ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
GUNTER SERVICE

- Kiko
Струва ли си vRS
Има същият ground clearance като GLC - 188мм.
Навсякъде, където и твоето, ама няма да трови тревата като минава
На морето колите са най-бързи!
- _56_
- Гараж: Skoda Kodiaq RS 2026
- Обратна връзка:
Струва ли си vRS
Вътре интериора е дялкан със затъпено манарче. 204 коня на 2.8 тона саркофаг…
От 0-100 по-бавно от писмо с обратна разписка от БГ Пощи
- Цецо75
- Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH
Струва ли си vRS
Тойотата е друг клас автомобил, със съвсем друго предназначение. Не мисля, че има каквато и да е база за сравнение с Кодиак, едва ли на някой му дреме за колко прави 0-100 тая Тойота. По-скоро го интересува, че няма да роди по средата на някой чукар. Не съм чул някой да кара в пясъците или джунглите Кодиаци. Мотора и не случайно е толкова дефорсиран, защото е презапасен брутално откъм надежност. Предишните генерации арабелите ги карат с каквото гориво намерят из ръждиви варели, а масло се сменя на високосна. И не спират. Там Кодиака няма да оживее и година.
Това се опитвам да кажа от началото - въпроса е "струва ли си RS Kodiaq". Въпрос, който предполага някаква прагматична оценка. Ама явно не се разбираме, което е и очаквано де.
Това се опитвам да кажа от началото - въпроса е "струва ли си RS Kodiaq". Въпрос, който предполага някаква прагматична оценка. Ама явно не се разбираме, което е и очаквано де.
Бееееее.....
- bega4kata
Tiguan TDI 4motion
Струва ли си vRS
То няма пробег. Мен офроуд възможности не ме вълнуват.
GUNTER SERVICE

-
atopalov
- Гараж: служебен
Струва ли си vRS
Чета за този прословут лизинг на Шкода в няколко теми и не разбирам каква е тази драма. Защо трябва да се финансира с лизинг точно през тях, а не през Интерлийз, ОТП и т.н.? Съответно какъв е проблемът и да си избереш застраховател, условия и т.н.? Наистина ли има още фирми, които се опитват да манипулират клиентите, че това са единствените условия, които предлагат и точка? И няма как да имам възможност да платя нещо “кеш” и някой да ме кара да плащам за допълнително такси, лихви и застраховки по негов избор. Хора с пари никой не връща. Ако имаш налични средства няма как да ти кажат, че можеш да я купиш само на лизинг.
- bega4kata
Tiguan TDI 4motion
Струва ли си vRS
Това са схемички, да ти отмъкнат още едни 1300.
GUNTER SERVICE