Octavia 3 Фейслифт 2017
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- The Hooligan
- Гараж: FreakOBoost
Octavia 3 Фейслифт 2017
Джантите не ми харесват.
Ford Focus 2025 - 1.0 EcoBoost mHev 155кс - много върви! Почти колкото 450d но без да получавам известия през нощта, че му пада акумулатора..
-
Sec8200
- Гараж: под наем
Octavia 3 Фейслифт 2017
Сами, на твоята черните стояха красиво. Дават по-динамичен профил.
Мадже,въпрос на вкус са джантите явно.Тук ги е снимал като отделен елемент.

Мадже,въпрос на вкус са джантите явно.Тук ги е снимал като отделен елемент.

- TheSaint
- Гараж: Octavia RS230
- Обратна връзка:
Octavia 3 Фейслифт 2017
И мен не ми харесват джантите ма хич... Турбините са си за теб..нали ти бяха на сърце ![pardon [smilie=pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
Огледалата и спойлера да,лентите не мисля че са ок за нормална кола. Хубавото е че като не ти харесат отлепяш и си готов. Може да пробваш за идеята с подобно фолио от "битака" за 10тина лева
Важно е на теб да ти допада..мнения много и различни ще има винаги
Огледалата и спойлера да,лентите не мисля че са ок за нормална кола. Хубавото е че като не ти харесат отлепяш и си готов. Може да пробваш за идеята с подобно фолио от "битака" за 10тина лева
Важно е на теб да ти допада..мнения много и различни ще има винаги
- Stuci
- Гараж: APR Superb
- Обратна връзка:
Octavia 3 Фейслифт 2017
Джантите са като цветенце, затова не мога да кажа, че са мой тип. Тоше, кажи, че ще взимаш, та да те залеем с предложения 
goAPR
- zzankov
- Гараж: Шкода Октавиа 2001
AQY
85kW/116 hp
Octavia 3 Фейслифт 2017
Стига пробутва залежала стока.Stuci написа:Джантите са като цветенце, затова не мога да кажа, че са мой тип. Тоше, кажи, че ще взимаш, та да те залеем с предложения
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Octavia 3 Фейслифт 2017
И на мен не ми харесват джантите.
Последно промяна от bega4kata на 24.06.2017, 02:28:14, променено общо 1 път.
GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

- Stuci
- Обратна връзка:
Octavia 3 Фейслифт 2017
Оксиджиа ли? Нямах предвид тях. Ако някой имаше интерес, щеше да ги вземе когато ги пуснах на 700лв.zzankov написа:Стига пробутва залежала стока.Stuci написа:Джантите са като цветенце, затова не мога да кажа, че са мой тип. Тоше, кажи, че ще взимаш, та да те залеем с предложения
goAPR
- Пешо - Щангата
- Гараж: Ex О1 TDI 4х4
Octavia 3 Фейслифт 2017
И ще изглежда като оная рав4ка с легерите ...
П.п. джантата на фейсовата О3 на нищо не прилича..
П.п. джантата на фейсовата О3 на нищо не прилича..
- Stuci
- Обратна връзка:
Octavia 3 Фейслифт 2017
Ако сложи 16", да. Може би и със 17". Но с 18" ще е идеално.A4tech написа:И ще изглежда като оная рав4ка с легерите ...
goAPR
- Пешо - Щангата
- Гараж: Ex О1 TDI 4х4
Octavia 3 Фейслифт 2017
Колкото качва цолажа, толкова по-грозно висока ще е ! Трябва окачване за големи джанти .
- bega4kata
Tiguan TDI 4motion
Octavia 3 Фейслифт 2017
Джанти с тънки спици отиват на ниски гуми.
За 17 трябва плътна джанта.
За това не ме кефят и 245 ците дето сложих. Балонни изглеждат на тази нежна джанта.
На по плътна, няма да е така 100%
За 17 трябва плътна джанта.
За това не ме кефят и 245 ците дето сложих. Балонни изглеждат на тази нежна джанта.
На по плътна, няма да е така 100%
GUNTER SERVICE

- Stuci
- Обратна връзка:
Octavia 3 Фейслифт 2017
Сами, не си обективен! Това е твоето СУБЕКТИВНО усещане, че 245ците ти седели балонно, плод на нечии коментари, рабира се... Перфектно седят. Нито джантата ти е станала 18", нито гумите ти са с профил 40.Чичо Сами-bega4kata написа:Балонни изглеждат на тази нежна джанта.
P.s. иначе, да, на 17" бих сложил спица тип Rota Grid и красива шарка на гумите
Когато сложих 19ските на Супърба, макар и висока, но гумите изпълниха много добре калника и стана в пъти по-красива от 16". То със същата сила важи казаното от теб и за малките джанти - да не би като си със 16" и 1 педя до калника да е по-добре?!A4tech написа:Колкото качва цолажа, толкова по-грозно висока ще е ! Трябва окачване за големи джанти .
goAPR
- Stuci
- Обратна връзка:
Octavia 3 Фейслифт 2017
Днес направих рали "Сокола" с тестовата О3, 2.0тди, 150коня, DSG. Надолу не чак толква, но нагоре по баира дадох всичко от себе си, за да изцедя максимума от колата. Брутално влиза и излиза от завоите с висока скорост като за такъв тип семеен автомобил. Давах газ до пода на излизане от повечето завои, а в други и влизах с доста газ, но колата седеше залепена за пътя, с малко намеса от системите. Двигателят се усеща много по-жив от на тестовия 1.4тси (пак 150к.с.) преди няколко месеца...макар, че като се замисля бензинката беше неразработена (на 123км само) и май не е много обективно да се сравнят така. Дизелът драпа много здраво (+ бяхме 3ма души), а дсг-то сменя много прецизно.
Абе, кеф е да се кара както бабешката, така и спортно. Ако трябваше да купувам кола за ежедевна употреба - 2тди е бонбон!
Не му е мястото в тази тема, но и Кодиака изора асфалта на рали "Сокола"
Макар и по-мощен (190 коня), но аз определено си докарах повече удоволствие от раздаването на газ с Октавията! Разбира се, двете коли нямат база за сравнение, просто fun-факторът на рали "Сокола" е в полза на О3! Не, че мечката не върви! Напротив, предоволно върви - двигателят е перфектен за купето, не се лашка по завоите, не губи сцепление и при по-агресивно влизане/излизане от завой, прекрасно обезшумен в сравнение с О3. Ако изключим споменатият "fun-фактор", Кодиакът е колата - да си крузва човек безгрижно, да се шири в лукс и да гледа от високо 
Абе, кеф е да се кара както бабешката, така и спортно. Ако трябваше да купувам кола за ежедевна употреба - 2тди е бонбон!
Не му е мястото в тази тема, но и Кодиака изора асфалта на рали "Сокола"
goAPR
- bega4kata
Tiguan TDI 4motion
Octavia 3 Фейслифт 2017
И аз карах Кодияка. Страхотен Чичовски автомобил.
Хареса ми. Леко и приятно се кара, моторчено звучи леко измъчено на пълна газ. Но това е нормално.
Хареса ми. Леко и приятно се кара, моторчено звучи леко измъчено на пълна газ. Но това е нормално.
GUNTER SERVICE

-
Sec8200
- Гараж: под наем
Octavia 3 Фейслифт 2017
срещу азиатските конкуренти Elantra & Corolla
(аз също бях я сравнявал с тези при избора)
Интересно,че при спирането е най-слаба.
Всичко друго е на едно ниво над тях.
(аз също бях я сравнявал с тези при избора)
Интересно,че при спирането е най-слаба.
Всичко друго е на едно ниво над тях.