O3 Vision TDI 150hp
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
Sec8200
- Гараж: под наем
O3 Vision TDI 150hp
Зимните аксесоари
1. Continental TS860FR с борд (монтирани в Интерпан разбира се) 2. Гумени стелки - благодаря на колегите, които ме насочиха към оригиналните. Не миришат, пасват си, цената - добра 3. Предни калобрани. Малко късно ги монтирах, но нямах подходящ инструмент,без демонтаж на гумите. Следващи набелязани - прагове (сребърни/метални) и малък спойлер на багажника от СуперШкода.
1. Continental TS860FR с борд (монтирани в Интерпан разбира се) 2. Гумени стелки - благодаря на колегите, които ме насочиха към оригиналните. Не миришат, пасват си, цената - добра 3. Предни калобрани. Малко късно ги монтирах, но нямах подходящ инструмент,без демонтаж на гумите. Следващи набелязани - прагове (сребърни/метални) и малък спойлер на багажника от СуперШкода.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- TheSaint
- Гараж: Octavia RS230
- Обратна връзка:
O3 Vision TDI 150hp
- PRO
- Гараж: VAG PQ46 3T
Powered by CAXC
-
Sec8200
O3 Vision TDI 150hp
@ PRO - те си знаят момчетата, аз нищо не махах 
@ Svetilio - сериозно ли има да си поръчам и за секретните?
@ Svetilio - сериозно ли има да си поръчам и за секретните?
- PRO
- Гараж: VAG PQ46 3T
Powered by CAXC
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
O3 Vision TDI 150hp
Тези секретни са автър маркет. Не са ОЕМ 
GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

- Sawyer
- Гараж: ///
O3 Vision TDI 150hp
Капачки за секретни болтове в комплекта капачки, с който идва колата, няма - нормално, то такива болтове няма като ти я дават. Няма капачки и като си купиш секретни болтове. Трябва да се купят допълнително.
Освен това, в ЕТ имаха капачки само в сив мат (и май продължават само това да имат) като вземах аз и сега си карам с по една капачка в различен цвят на всяко колело
То самият факт, че трябва да си купуваш болтовете, а не идват с колата, е смешен, ама... особености на Шкода, какво да се прави![pardon [smilie=pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
Освен това, в ЕТ имаха капачки само в сив мат (и май продължават само това да имат) като вземах аз и сега си карам с по една капачка в различен цвят на всяко колело
То самият факт, че трябва да си купуваш болтовете, а не идват с колата, е смешен, ама... особености на Шкода, какво да се прави
- Stuci
- Гараж: APR Superb
- Обратна връзка:
O3 Vision TDI 150hp
Как се предтавят Континенталите в снега? Предполагам безупречно, но сподели впечатления, ако можеш да сравниш с предходни гуми, които си ползвал.
goAPR
- odo
- Гараж: Х3 М40i
O3 Vision TDI 150hp
Simply, най-добрата гума!Stuci написа:Как се предтавят Континенталите в снега? Предполагам безупречно, но сподели впечатления, ако можеш да сравниш с предходни гуми, които си ползвал.
-
Sec8200
O3 Vision TDI 150hp
Стуци, за първи път се чувствам сигурен зимата - не знам дали е от Шкодата или от гумите.
Те като са нови всички са супер, и GoodYear-а бяха отлични първите две години, след третата вече катерих трудно рампата.
Сега не мисля рампата дали ще кача, всичко става по естествен и ненапрягащ начин. Не се е и налагало да 'клатя' колата в кварталните улички.
Харесват много засега - и като шум и като представяне на сняг и леко заледено.
Карах ги на магистралата - водата не ги плаши. Очаквах да са по-шумни на сухо, но са добре според моите представи.
Отделно по-точно усещам колата с тях, с летните имах на моменти усещането, че не ми дават добра обратна връзка в завои. С тези нямам, отделно и спирането.
Но отдавам част на това, че са зимни срещу летни.
Като цяло нямам забележки и съм доволен от покупката. Исках да имат борд зимните, тези имат. Отделно застанаха красиво заради бордчето.
Ще ти кажа на третата зима дали са по-добри от другите, които съм карал. Умувах срещу Dunlop Winter Sport 5, но тези ми харесаха.
Като резюме комбинацията на тази Октавия и тези гуми ме прави супер спокоен зимата, даже нямах търпение - сега децата са ваканция и имах опцията да си я покарам.Всеки ден нямах търпение да изляза на снега
Дозира се добре газта, системите си я връщат на място, дори не ги изключвам за да се придвижвам.
Това не ми беше усещането с Хюндая навремето - там изискваше много повече усилия и умения и малко набожност.
Те като са нови всички са супер, и GoodYear-а бяха отлични първите две години, след третата вече катерих трудно рампата.
Сега не мисля рампата дали ще кача, всичко става по естествен и ненапрягащ начин. Не се е и налагало да 'клатя' колата в кварталните улички.
Харесват много засега - и като шум и като представяне на сняг и леко заледено.
Карах ги на магистралата - водата не ги плаши. Очаквах да са по-шумни на сухо, но са добре според моите представи.
Отделно по-точно усещам колата с тях, с летните имах на моменти усещането, че не ми дават добра обратна връзка в завои. С тези нямам, отделно и спирането.
Но отдавам част на това, че са зимни срещу летни.
Като цяло нямам забележки и съм доволен от покупката. Исках да имат борд зимните, тези имат. Отделно застанаха красиво заради бордчето.
Ще ти кажа на третата зима дали са по-добри от другите, които съм карал. Умувах срещу Dunlop Winter Sport 5, но тези ми харесаха.
Като резюме комбинацията на тази Октавия и тези гуми ме прави супер спокоен зимата, даже нямах търпение - сега децата са ваканция и имах опцията да си я покарам.Всеки ден нямах търпение да изляза на снега
Това не ми беше усещането с Хюндая навремето - там изискваше много повече усилия и умения и малко набожност.
- VALDO
- Гараж: Škoda Octavia L&K 1.8TSI DSG
Yamaha Neo's 50 4T
Honda Forza 350
Toyota Corolla 2.0 Hybrid
Honda XL750 Transalp - Обратна връзка:
O3 Vision TDI 150hp
Не си наясно пак!bega4kata написа:Тези секретни са автър маркет. Не са ОЕМ
Виж тук : http://eshop.skoda-auto.com/cz/en/b2c/s ... 24/43/1001
- coverdale
- Гараж: Octavia 4 FL-1,5TSI DSG 150PS MHEV, WV T-Rock 2.0TSI 190PS 4x4 DSG,M340I X Drive G21
O3 Vision TDI 150hp
Тошко,чак сега ли ги сложи гумите,че то зимата свършва?
- bega4kata
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
O3 Vision TDI 150hp
Тука ги видях.
На снимката на гумата ми се сториха автърмаркет.
От тел.гледам,мн.дребни картинки
На снимката на гумата ми се сториха автърмаркет.
От тел.гледам,мн.дребни картинки
GUNTER SERVICE

- VALDO
- Гараж: Škoda Octavia L&K 1.8TSI DSG
Yamaha Neo's 50 4T
Honda Forza 350
Toyota Corolla 2.0 Hybrid
Honda XL750 Transalp - Обратна връзка:
- bega4kata