Препоръки и мнения за аксесоари и поддръжка на Шкода автомобил
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
istoyanov написа: 05.04.2023, 23:56:19
Аз не бих сменил телефон само заради CarPlay
Ами и аз гледам да го избегна този момент... За това, ако безжично успеем да го "излъжем" и така да се изпъне на цял екран, то ще инвестирам само в един донгъл и всичко точно
От вчера имам и втори вариант. Кумът ми ще ми подари негов стар айфон (11 мисля), който да го държа в колата нон стоп закачен на усб-то и да си ползвам карплей. Нет мога да му шервам през моя титулярен телефон. Малко циганийка ще е схемата, но за без пари толкоз
@digitalundgrd, +1 да използваш 11 за основен за известно време. Но и за колата няма да съжаляваш @nmnikolov, това за мен уникално глупаво предвид, че Андроид е толкова конфигурируем ... Да не говорим, че гласовото на Waze всъщност май преминава през Google assistant.
shupiuiuma написа: 05.04.2023, 18:44:11
Здравейте, имам въпрос: има ли начин да накарам Android Auto, да се разпъне на целия екран, както го прави CarPlay? Колата е Superb 3 FL с Amundsen. На снимките се вижда, как отгоре (че и леко отстрани) има останало празно място.
Но пък с iPhone-a, често имам леки прекъсвания на музиката (връзката е безжична) и обмислях смяна с андроид, където нямам такива проблеми, но изглежда доста по-зле
От снимките се вижда, че болерото няма такова “плъзгащо се надолу меню” като при амундсена. При конфигурирането на АА протокола се добавят маргини(невидими полета), за да се ограничи видимата част, на която Андроид Аутото ще си разпъне картината и разбира се да не си пречи с нативните елементи на дисплея. По изискване от гугъл мисля е така.
Просто едно падащо (безполезно)меню, в което има бърз достъп до еквилайзер и някакви настройки за звука. Не може и да се изключи от никъде. Иначе казано, заплащането за по-скъпата Амундсен, води до по лош и сбит изглед на Андроид ауто. Ще продължавам да се мъча с iOS -a
Erebus, Така и предположих, то реално разликата е един ГПС приемник, който струва под 10 евро на производителя. Другото е софтуер, каквото се налее, това рисува.
Не, че заводската навигация си заслужава допълнителната цена де. По-скоро трябва да ти плащат, за да я ползваш.
Някой с "Болеро" може ли да сподели, има ли го този проблем с фуулскрийн и Андроид Ауто?
Имам един iPhone Х със счупен дисплей и се чудя дали да наливам пари за да го ремонтирам и ползвам в колата?