Днес ми се наложи да покарам малко колата и успях да тествам деактивирането на старт/стоп системата. Самата деактивация стана буквално за секунди и вече няма да ми се налагам да натискам копчето за изключване при всяко палене на колата.
Но пък може да ти се наложи да правиш ремонт на алтернатора.n_ivanov написа: 20.06.2024, 15:09:36 вече няма да ми се налагам да натискам копчето за изключване при всяко палене на колата
През приложението на OBDeleven, използвах готов one-click апликейшън. Вече са минали почти 2 седмици и няма грешки в компютъра след тази манипулация.
n_ivanov написа: 22.08.2024, 17:25:35 Та в момента съм с размер 235/40/19 с джанти Trinity 8Jx19xET44, някъде бях мернал, че може да се сложи гума 235/45/19.

Да не би да стои на слънце и от високите температури да примърдва нивото и компа да го хваща като зареждане.n_ivanov написа: 22.08.2024, 17:25:35 След 3-4 дни се качвам, паля и компютъра ми е занулил данните, това не ми го прави постоянно, а периодично
Като се замисля и всички пъти когато стана това, колата беше на слънце почти през целият ден и точно тогава я бях заредил и със 100 октана, та може и от напичането + високооктановото число да помръдва нивото и да лъже компютъра, че колата е заредена. Вече се прибрах в Бургас и колата стои на сянка почти през целият ден и ще наблюдавам дали ще ми направи този проблем отново.