Доставка на нов Супърб
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
storm1st
- Гараж: Kodiaq Fl 2.0 TSI, DNPA
Доставка на нов Супърб
Явно са попроменили нещо . При мен бяха категорични : "Повече от 10% така нареченото капаро не може'' . После да , по договорка ако искаш , имало опции . Но първоначалната сума която се пише в договора е макс 10% . И върху , която са евентуални неустойки . А за минимална не съм и питал . Така ме устройваше
- Цецо75
- Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH
Доставка на нов Супърб
Само да вметна... "ама той така ми каза" в съда не важи. Гледайте си какво пише в договора. Защото различните дилъри приказват противоположно различни неща, а в договора пише нещо трето. Дявола е в детайлите.
Бееееее.....
-
Niksan
Доставка на нов Супърб
Дали различните представителства предлагат различни отстъпки?
- Драгомир
- Гараж: Octavia 3, 1.4 TSI, 140к.с., 6M
Octavia 4, 1.5 TSI, 150к.с., 6М
Доставка на нов Супърб
Различното в отстъпките се свежда до стелки и/или секретни болтове.
- radkof
- Гараж: Skoda Superb 3FL Combi, 190PS 7DSG, 2023
Доставка на нов Супърб
Днес получих обаждане от дилъра, че колата е пристигнала в ЕТ Надежда и до няколко дни ще я превозят до Дружба. Понеже избрах вариант без лизинг, остава да получа договор и проформа фактура, да си направя застраховка ГО и след това ЕТ ще направят от мое име регистрация на автомобила в КАТ.
![yahoo [smilie=yahoo.gif]](./images/smilies/yahoo.gif)
![yahoo [smilie=yahoo.gif]](./images/smilies/yahoo.gif)
- Цецо75
ex CFGB, ex ALH
-
atom
Доставка на нов Супърб
Честито!
Успокоително е, че сроковете са спазени. За тази модификация срока е 90 + 30 дни и всичко е точно.
Успокоително е, че сроковете са спазени. За тази модификация срока е 90 + 30 дни и всичко е точно.
- radkof
Доставка на нов Супърб
Благодаря!
При мен договора е за 180 работни дни, та даже идва по-рано. Надявам се като цяло сроковете на доставка да влезнат отново в релси, че ми се изправят косите като гледам хора по колко време чакат.
При мен договора е за 180 работни дни, та даже идва по-рано. Надявам се като цяло сроковете на доставка да влезнат отново в релси, че ми се изправят косите като гледам хора по колко време чакат.
- radkof
Доставка на нов Супърб
Привет,
Днес взехме автомобила от ЕТ Дружба. След това веднага на бензиностанция и после към застрахователя да го наснима.

Първо впечатление - явно поради новите накладки, спирането е по-трудно.
Иначе емоциите са големи.
Алкантарата на бежов салон почти не се забелязва:

Пожелавам на всички бърза доставка и много кеф от ползването на колите!
Днес взехме автомобила от ЕТ Дружба. След това веднага на бензиностанция и после към застрахователя да го наснима.

Първо впечатление - явно поради новите накладки, спирането е по-трудно.
Иначе емоциите са големи.
Алкантарата на бежов салон почти не се забелязва:

Пожелавам на всички бърза доставка и много кеф от ползването на колите!
- Цецо75
ex CFGB, ex ALH
- xVanchOx
- Гараж: Skoda Superb III Facelift combi L&K 4x4 2.0 TSI 280p.s.
Доставка на нов Супърб
Мен ЕТ ме зарадваха много след година и месец чакане ми съобщиха, че евентуално след още 5 месеца ще се произведе.. тотални професионалисти.. както писа един колега във форума супер разочарован съм от шкода, а още не притежавам такава
Тема за моята красавица: viewtopic.php?t=5656
-
plamenkr_82
Доставка на нов Супърб
Какво ниво на оборудване е супърба? И аз чакам от година и 1 месец L@K 2.0 TDI 200 4x4. Уж засега в планирана за 20-та седмица, след поредното изместване във времето
- xVanchOx
- Гараж: Skoda Superb III Facelift combi L&K 4x4 2.0 TSI 280p.s.
Доставка на нов Супърб
L&k combi 2.0tsi 280 hp, март 2022 е поръчан и ми казаха, че имало най-накрая седмица на производство и тя била 36 +-2, от там нататък ако наистина я изготвят тогава ще има месец два доставка до БГ, направо съжалих, че се спрях на шкода(п.с. Това било съвсем нормално)
Тема за моята красавица: viewtopic.php?t=5656
-
gmilev
- Гараж: Шкода Супърб Скаут 2.0 TSI
Toyota Land Cruiser 120 - Обратна връзка:
Доставка на нов Супърб
Аз направих поръчка за Супърб Скаут на 30.01.2023 г. и ми дадоха прогнозна дата някъде през септември 2023 г. След няколко седмици размишления, реших да добавя още някои неща и прогнозната седмица(според дилъра от Плевен, от който съм много доволен) изчезна, след около 2-3 седмици се появи отново и отново септември 2023 г. Сега остава да спазят срока...
Преди няколко дни минавах през Горна Оряховица и реших да се отбия в ЕТ, оттам ми споделиха, че забелязали как няколко от техните клиенти, поръчали Супърб и избрали цвят от чешкия конфигуратор и колите бивали произвеждани в рамките на 3-4 м.
Къде е истината и кое е първо, яйцето или....
На всички, получили автомобилите си - честито, с пожелания за много безаварийни километри и сбъднати дестинации.
На колегите, които очакват - железни нерви и кратки срокове![pleasantry [smilie=pleasantry.gif]](./images/smilies/pleasantry.gif)
Преди няколко дни минавах през Горна Оряховица и реших да се отбия в ЕТ, оттам ми споделиха, че забелязали как няколко от техните клиенти, поръчали Супърб и избрали цвят от чешкия конфигуратор и колите бивали произвеждани в рамките на 3-4 м.
Къде е истината и кое е първо, яйцето или....
На всички, получили автомобилите си - честито, с пожелания за много безаварийни километри и сбъднати дестинации.
На колегите, които очакват - железни нерви и кратки срокове
- vRSFabia
- Гараж: Skoda Fabia vRS 2004 200+ bhp
Доставка на нов Супърб
Хораа, хора - вие нищо не знаете.
Поръчах аз Skoda Superb LnK 200 bph TDI 4x4. Тъй като аз съм нахален и мрънкам и звъня през някакво време, вече единият пич в Дружба не ми вдига. Звъня, звъня - но нищо от моя телефон. Звънна ли от служебния - веднага...
Питам ги първо, тъй като колата е поръчана 12.03.2022 - кога, какво що.
Първо беше за 14 седмица. След 180-тте + 60. После стана 25, после 28 и към момента е 38 седмица.
Аз се побърках и писах на Чехите да ми разяснят малко, защото това е НЕПРИЕМЛИВО. Отговора им беше следния: (публикувам го тук.)
Линк със скрийншот на мейла към Чехите. {CLICK}
От тогава - ни вест, ни кост. Мейла, който им върнах е доста експлиситен и няма да ви го пейстна, но си го представете - Българин, който чака шкодата си над година и половина към момента и получава това за отговор.
Нямам надежда вече... Това е абсурдно, на VW/Ауди частите са 1:1 електронните. Техните автомобили идват за по 1-2 месеца (вчера конфигурирах Артеон, момчето каза до Юли ще е тук...)
Поръчах аз Skoda Superb LnK 200 bph TDI 4x4. Тъй като аз съм нахален и мрънкам и звъня през някакво време, вече единият пич в Дружба не ми вдига. Звъня, звъня - но нищо от моя телефон. Звънна ли от служебния - веднага...
Питам ги първо, тъй като колата е поръчана 12.03.2022 - кога, какво що.
Първо беше за 14 седмица. След 180-тте + 60. После стана 25, после 28 и към момента е 38 седмица.
Аз се побърках и писах на Чехите да ми разяснят малко, защото това е НЕПРИЕМЛИВО. Отговора им беше следния: (публикувам го тук.)
Линк със скрийншот на мейла към Чехите. {CLICK}
От тогава - ни вест, ни кост. Мейла, който им върнах е доста експлиситен и няма да ви го пейстна, но си го представете - Българин, който чака шкодата си над година и половина към момента и получава това за отговор.
Нямам надежда вече... Това е абсурдно, на VW/Ауди частите са 1:1 електронните. Техните автомобили идват за по 1-2 месеца (вчера конфигурирах Артеон, момчето каза до Юли ще е тук...)