Škoda Superb 3 Facelift 2019
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Rangel
- Гараж: Octavia 3 FL 2.0 TSI 6M REVO STAGE 1
Това е идеята, те ЛЕД си имаха от Октавия, тука надграждат с Матрикс... ама как работи е друга тема.
- odo
- Гараж: Х3 М40i
Ако са матрични ледовете, а те ги рекламират за такива, да определено ще ме яд.Rangel написа: 20.05.2019, 11:48:00
Мислиш ли? Въпроса е дали са ги направили като хората. Аз лично от БиКсенона нямам АБСОЛЮТНО никакви оплаквания. Със сигурност не е като на Мерцедес лед, но като цяло не усещам проблем във фаровете никакъв.
Според мен в добра посока върви Фейса, малко технически подобрения и нищожни по дизайн. Мисля, че е време и за хед ъп дисплей. Другото всичко си има.
Аз също нямам проблем с моите фарове и smarth light-a ми работи перфектно, но пак.
Карал съм на тъмно до октавии с лед фарове и очевидно светят по-добре. Като дължина на светлиният сноп и покритие от ляво и дясно не мога да кажа как са.
- Rangel
Исках да кажа, че големи марки като БМВ, АУДИ и Мерцедес имат доста големи разминавания в качеството относно Матрични ЛЕД. Момче карало и трите, сподели, че на Мерцедес са много по-добри от на БМВ примерно.
- Rangel
това реално е истински МАТРИКС ЛЕД поне за мен.
Гледайки снимките на Супърба, този ефект няма как никога да го докарат, защото има само едно тяло от, което ще свети, поне така ми изглежда.
Няма как да се постигне ЕФЕКТА, когато настигаш друга кола фаровете ти да "заобикалят" и разни такива.
Поне така мисля, според мен на следващата версия ще надградят до нещо подобно.@odo, още не е време да съжаляваш, а на следващия направо сменяш и си ти
- odo
- Гараж: Х3 М40i
VW имат адаптивни ледове, имам съсед с Артеон и каза, че е много доволен от фаровете.
Виждал съм от първа ръка какво става пред колата в няколко Аудита и Мерцедеси с матрични фарове и после като седна да карам Супърба и отпред няма никой![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
ПП
@Rangel, постнал си докато пиша.
Реално smart light дори и с ксеноно прави такива засенчвания, като при матричните.
Виждал съм от първа ръка какво става пред колата в няколко Аудита и Мерцедеси с матрични фарове и после като седна да карам Супърба и отпред няма никой
ПП
@Rangel, постнал си докато пиша.
Реално smart light дори и с ксеноно прави такива засенчвания, като при матричните.
- Rangel
Предполагам на Артеон е нещо подобно, пак доста повече неща участват в ОСВЕТЯВАНЕТО. Надявам се Шкода да са взели нещо подобно, но мисля, че не е още така. Дори тук има реално две основни тела. При БМВ пак са така две. Ще видим де, ще изкарат и те клипче. Може да бъркам.
- slavkoff
- Гараж: подземен
- Обратна връзка:
Погледни снимките от линка, който бях постнал.Rangel написа: 20.05.2019, 12:13:35
това реално е истински МАТРИКС ЛЕД поне за мен.
Гледайки снимките на Супърба, този ефект няма как никога да го докарат, защото има само едно тяло от, което ще свети, поне така ми изглежда.
Няма как да се постигне ЕФЕКТА, когато настигаш друга кола фаровете ти да "заобикалят" и разни такива.
Поне така мисля, според мен на следващата версия ще надградят до нещо подобно.@odo, още не е време да съжаляваш, а на следващия направо сменяш и си ти.
Има допълнителни 3/6 сегмента.
Има и нещо друго интересно, което не знам дали сте забелязали, но ще има Scout версия.
![hunter [smilie=hunter.gif]](./images/smilies/hunter.gif)
VRS
- Scub40
- Гараж: Шкода Кодиак 2.0TSI LPG 190к.с 4х4 ДСГ7
Шкода Октавия Комби 3 фейслифт 1,6тди ръчка 2020
А досега Супърба нямаше ли LED-фарове?
- Георги Г
- Гараж: Superb 3, 2.0 TDI, 190HP
Цъ, само дневните.
- Rangel
- igeorgiev82
- Гараж: Octavia 3 FL 1.4TSI DSG-BLUE MAGIC
Да си отвори добре очите
Head Up ще има,ама ще е с допълнително излизащо стъкълце,не на самото предно стъкло,което е отврат.
- slavkoff
- Гараж: подземен
- Обратна връзка:
Да, точно тези.Rangel написа: 20.05.2019, 13:05:24 @slavkoff, това ли?
струва ми се просто от дизайна на фара, не мисля че ще светят. На клипа и снимките никъде не светят.
Ако участват и те, това вече е съвсем друга работа.
Виж, тука светят.

VRS
- Rangel
Ами доста добре си ги отваря и доста километри върти, говорим за доста - доста.
Сравнението беше MX5 с GLC 43AMG и двете коли са негови и нови, едната я кара жена му. Категоричен беше, че леда на мерца е по-добре от този на БМВ.
Както се вижда различни ОЧИ, различни мнения. Ще се радвам Шкода да са се доближи до VW, Audi... ще е достатъчно за да са добри.
Да не разводняваме темата. Мен лично мисля, че много ще ми хареса новия Супърб. Има си нещица, точно които бих добавил на моята кола.
@slavkoff, според мен само отразяват, ама искам ти да си прав
. Ще е много яко и@odo, ще има за какво да си дрънка главата.
Сравнението беше MX5 с GLC 43AMG и двете коли са негови и нови, едната я кара жена му. Категоричен беше, че леда на мерца е по-добре от този на БМВ.
Както се вижда различни ОЧИ, различни мнения. Ще се радвам Шкода да са се доближи до VW, Audi... ще е достатъчно за да са добри.
Да не разводняваме темата. Мен лично мисля, че много ще ми хареса новия Супърб. Има си нещица, точно които бих добавил на моята кола.
@slavkoff, според мен само отразяват, ама искам ти да си прав
- Цецо75
- Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH
Мерца ако е жипка е нормално да свети по-добре. Въпреки, че теоретично крайната осветена точка трябва да е една и съща, при по висока кола светлинния сноп е с по-голяма вертикална площ (незнам как да го кажа по смислено, ама всички са го виждали наживо).
Отделно, че според мен фаровете на VAG автомобилте са настроени доста консервативно, бият прекалено близо спрямо други марки (уж трябва да има стандарт по въпроса, ама...)
Отделно, че според мен фаровете на VAG автомобилте са настроени доста консервативно, бият прекалено близо спрямо други марки (уж трябва да има стандарт по въпроса, ама...)
Бееееее.....
-
Sec8200
- Гараж: под наем
slavkoff, приличат ми на огледалца, които се разминават за ефект.
Нещо като линииките от долната страна на фара за ефект.
Нещо като линииките от долната страна на фара за ефект.