Аз лично никога не съм се съобразявал какво точно ми говорят от Еуратек точно по този въпрос и съм сменял масло на 10000км или 1 година, нито километър или ден повече. Схемата остава същата и при новата кола, пък нека ми кажат, че е "ненужно".
Шкода Октавия З - Представяне, мнения, впечатления
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Sawyer
- Гараж: ///
Октавия З
Тия указания да чакаш чисто новата ти кола да си "поиска" смяна на маслото докато навърта няколко пъти по 10000км никога не съм ги разбирал.
Аз лично никога не съм се съобразявал какво точно ми говорят от Еуратек точно по този въпрос и съм сменял масло на 10000км или 1 година, нито километър или ден повече. Схемата остава същата и при новата кола, пък нека ми кажат, че е "ненужно".
-
lunatic
- Гараж: VW Tiguan III 1.5 eTSI DSG
(ex. Skoda Octavia 3 1.4 TSI MT)
Октавия З
Само за информация - сега се връщам от Еуратек.
За смяна на масло (Castrol Longlife 5w-30) + маслен филтър + въздушен филтър + филтър климатик + труд ми взеха 249 лв. (сега имат 20% отстъпка)
Сумата не е голяма, че да чака човек 30 000 км. да мине с едно масло...
За смяна на масло (Castrol Longlife 5w-30) + маслен филтър + въздушен филтър + филтър климатик + труд ми взеха 249 лв. (сега имат 20% отстъпка)
Сумата не е голяма, че да чака човек 30 000 км. да мине с едно масло...
- Martin Pashov
- Гараж: Октавия 3 2.0 TDI 2014 г.
Румстър 1.4 TDI 2009 - първата служебка
Октавия 3 1.6 TDI 2015 г. - новата служебка
Октавия 2 1.9 TDI 2005 г. - на жената
Октавия З
И аз се върнах преди малко от Еуратек и вече съм със сменени консумативи като написаните от колегата "Sawyer". Цената за всичко с отстъпката от 20% на мен ми взеха 239 лв. Питах и за следващото обслужване и ми казаха че вече щяло да бъде след 1 година. Не уточни километри 
Минах сервиз![yahoo [smilie=yahoo.gif]](./images/smilies/yahoo.gif)
Минах сервиз
![yahoo [smilie=yahoo.gif]](./images/smilies/yahoo.gif)
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Октавия З
Толкова.
GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

- PRO
- Гараж: VAG PQ46 3T
Powered by CAXC
- Dimitar Dimov
- Гараж: Skoda Octavia III 1.4 TSI 7DSG
- Обратна връзка:
Октавия З
Толкова, ама в мойта наля 5 литра и окото ти не мигнаbega4kata написа:Толкова.
Ама доволен останах
- La Furia Roja
- Гараж: Skoda Octavia V/RS APR Stage 3 IS38, Skoda Octavia Scout, Harley Davidson Fat Boy 2019 FLFBS
- Обратна връзка:
Октавия З
Жълтият спринт колеги е изчезнал от конфигуратора.Не само в БГто а и навсякъде..............Германия, Англия и т.н.
Оставили са го само за Рапид.
Ситигоу си е Слънчоглед жълт.
Октавия и Фабия вече няма жълти.
Явно не се харчи.
Аз между Коридата и Жълтия Спринт се колебаех
За РС230 с тези черните Джанти и въобще Черните елементи пък за мен Жълтитят Спринт е Топ цвят за Седан версията.
Оставили са го само за Рапид.
Ситигоу си е Слънчоглед жълт.
Октавия и Фабия вече няма жълти.
Явно не се харчи.
Аз между Коридата и Жълтия Спринт се колебаех
За РС230 с тези черните Джанти и въобще Черните елементи пък за мен Жълтитят Спринт е Топ цвят за Седан версията.
@bega4kata каза:
Ама всичко да ти е Рево не е геройство.Всичко им е нескопосано на тях.Като започнеш от софтуера дето сеца, минеш през колера дето не пасва и стигнем до джантите, дето според И. Пецов няма проблем да се карат с навито тиксо на главините.
Ама всичко да ти е Рево не е геройство.Всичко им е нескопосано на тях.Като започнеш от софтуера дето сеца, минеш през колера дето не пасва и стигнем до джантите, дето според И. Пецов няма проблем да се карат с навито тиксо на главините.
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Октавия З
Бакшиша с рс-а щяхме да ти викаме ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
GUNTER SERVICE

-
lunatic
- Гараж: VW Tiguan III 1.5 eTSI DSG
(ex. Skoda Octavia 3 1.4 TSI MT)
Октавия З
Здравейте,
имам въпрос (надявам се елементарен за вас
) - колата ми е Октавия 3 с джанти Minoris.
Сега искам да си купя втори комплект джанти, но... не знам всички необходими параметри за тях.
За Minoris-a намерих следното: Wheel dimensions: 6.5J x 16“, ET 46.
Гумите ми са 205/55 R16.
Не знам обаче как да разбера следното за новите джанти (а и за текущите Minoris):
- Разстояние
- Диаметър
- Офсет
И всъщност... доколко ми е необходимо да знам тези детайли... или има шанс "6.5J x 16“, ET 46" да е достатъчна информация за да не станат разминавания между колата, гумите и новите джанти...
Поздрави
имам въпрос (надявам се елементарен за вас
Сега искам да си купя втори комплект джанти, но... не знам всички необходими параметри за тях.
За Minoris-a намерих следното: Wheel dimensions: 6.5J x 16“, ET 46.
Гумите ми са 205/55 R16.
Не знам обаче как да разбера следното за новите джанти (а и за текущите Minoris):
- Разстояние
- Диаметър
- Офсет
И всъщност... доколко ми е необходимо да знам тези детайли... или има шанс "6.5J x 16“, ET 46" да е достатъчна информация за да не станат разминавания между колата, гумите и новите джанти...
Поздрави
- La Furia Roja
- Гараж: Skoda Octavia V/RS APR Stage 3 IS38, Skoda Octavia Scout, Harley Davidson Fat Boy 2019 FLFBS
- Обратна връзка:
Октавия З
Искаш джанта със същите размери или какво по-точно??????????
Твоите са с Разстояние Междуболтово 5х112
Офсет или ЕТ едно и също е 46мм
Широчина 6.5J или това значи 6.5инча
Диаметър 16 цола.
Твоите са с Разстояние Междуболтово 5х112
Офсет или ЕТ едно и също е 46мм
Широчина 6.5J или това значи 6.5инча
Диаметър 16 цола.
@bega4kata каза: