Skoda Octava 3 VRS, TSI - поредното бързо комбЕ
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- NaskoG
- Гараж: ex Skoda Octavia 2 VRS tdi preface
ex Skoda Octavia 2 VRS DSG facelift
ex Skoda Octavia 3 VRS TSI
now Audi A4 b8.5 3.0tdi Sline
Преден капак купих нов (втора ръка), този не става на нищо. Задния ще го мъчим. Под тънък ремонт си мисля нещо до 3000 лева..не ссъм от тия дето си мислят че с 5 лева ще оправят нещата..даже си мислех да бодна един vrs пакет, но не ми хареса цената му по автоморгите.
-
Audirulzz
- Гараж: Skoda Octavia 3 estate 1.8tsi 4x4 stage 4 - depresses Georgi Milev
- Обратна връзка:
Е та то задния и той сплескан…
-
Audirulzz
- Обратна връзка:
С минимум 4 детайла за боя,отиде над 1/3 от предвидената сума само за боя
Фаровете как са?
Рамката на радиаторите?
Климатичния ми се вижда сплескан,да няма изненади лятото?
- NaskoG
Фаровете са за смяна, светят, но корпусите им са фира. Чудя се дали да дам 400 лева за два фара обикновени или 1000 за китайци оригиналдъ с лупата и лентата отдолу. Мисля че са директен bold on. Рсмката на радиаторите ще я видя като сваля всичко отпред тия дни. Всипките радиатори ще сменя. Пластмасата, нанковто е хваната ключалката на капака, е счупена. Ударът е по високо горе.
-
Audirulzz
- Обратна връзка:
Китайци по добре.Сегашните ти фарове са най голямото недоразумение в тая кола.
Не ме питай от де знам
Така кат те чета.... тоя ремонт отиде на 5к
Не ме питай от де знам
Така кат те чета.... тоя ремонт отиде на 5к
- NaskoG
Поръчах китайци от официалния представител, сиреч - Алибаба. Беше неква супер-дупер оферта за 640 лева двата фара, пък ще видим какво ще пристигне. Маска, радиатори, решетка също са поръчани. Изпуснах една IS20-ка, купиха я преди мене..за колосалните 120 евро.. щеше много да отива на по големия кулер, но по натам ..Audirulzz написа: 19.10.2025, 23:42:30 Китайци по добре.Сегашните ти фарове са най голямото недоразумение в тая кола.
- gelsyn
- Гараж: Škoda Octavia III Combi 2.0 TDI 150 hp
- Обратна връзка:
Това между другото, е много добра цена! И аз засега само се оглеждам, но обикновено вървят към 1000-1200лв. двата. Можеш ли да споделиш линк?NaskoG написа: 21.10.2025, 07:51:05 Поръчах китайци от официалния представител, сиреч - Алибаба. Беше неква супер-дупер оферта за 640 лева двата фара, пък ще видим какво ще пристигне.
- NaskoG
Да, разбира се. От този търговец ги поръчах. Отбелязвам само, че все още не са дошли, като дойдат, ще докладвам за реалното им състояние със снимки
https://www.alibaba.com/x/1l9yEUx?ck=pdp
- gelsyn
- Обратна връзка:
Много благодаря! Ще чакам да се похвалиш,.NaskoG написа: 05.11.2025, 09:39:51 докладвам за реалното им състояние със снимки
https://www.alibaba.com/x/1l9yEUx?ck=pdp
- gelsyn
- Обратна връзка:
@NaskoG, нищо не се похвали. Дойдоха ли фаровете? Минаха ли през митница, допълнително нещо доплаща ли? Ако всичко е наред, да са мятам и аз.
- NaskoG
Чак вчера са пристигнали на Ротердам...преди 10 дена още писах на китаеца какво се случва, бил ги пратил с корабgelsyn написа: 01.12.2025, 11:09:51 NaskoG, нищо не се похвали. Дойдоха ли фаровете? Минаха ли през митница, допълнително нещо доплаща ли? Ако всичко е наред, да са мятам и аз.
Малоумна работа..от месец съм събрал всички части да я събера- капак, броня, радиатори и пустите му фарове ме бавят. Иначе веднага ще се похваля, как иначе
- NaskoG
Последен ъпдейт преди финалната права. Намерих и последната част, необходима, за да събера "новия" буркановоз- задна vrs броня.

С това и заедно с новите ала ксенон с лупа фарове от Китайската народа република, колата ще заприлича на що годе хубав vrs, който до пролетта ще се търкаля на грозните 16ки, докато не намеря читава 17ка или 18ка джанта. В този ударен вид я покарах 30тина километра, много хубаво върви това 1.8т, почти колкото vrs, но както колегата Пейо някъде беше писал, със стоковата генерация звучи малко осакатено.. и това скоро ще го решим като проблем. Аудито скоропостижно си замина, хубава кола, но изключително непригодна за нашите пътища, а и предстоеше смяна на вериги и демпфер на s tronic-a, което бяха едни 5-7 хил лв, които не намерих смисъл тепърва да давам. Следващия пост ще е със снимка колата в готов вид.
Весело изкарване на Новата година.

С това и заедно с новите ала ксенон с лупа фарове от Китайската народа република, колата ще заприлича на що годе хубав vrs, който до пролетта ще се търкаля на грозните 16ки, докато не намеря читава 17ка или 18ка джанта. В този ударен вид я покарах 30тина километра, много хубаво върви това 1.8т, почти колкото vrs, но както колегата Пейо някъде беше писал, със стоковата генерация звучи малко осакатено.. и това скоро ще го решим като проблем. Аудито скоропостижно си замина, хубава кола, но изключително непригодна за нашите пътища, а и предстоеше смяна на вериги и демпфер на s tronic-a, което бяха едни 5-7 хил лв, които не намерих смисъл тепърва да давам. Следващия пост ще е със снимка колата в готов вид.
Весело изкарване на Новата година.
- NaskoG
Грозното пате заприлича на нещо подобно на кола. Остана да сложа светлоотразителя на задната броня и да сложа декоративните накрайници на ауспуха ( затова е снимана само отпред
), което се оказва доста тегаво занимание и откъм външен вид засега е готова. Китайците светят добре, малко тегави са за регулиране и незнайно защо габаритите не светят, въпреки че крушки има. Ще стане ясно скоро. По натам ще има и жокери.
Остана силовата част..to be continued

Остана силовата част..to be continued

- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Щото са Чайна. Ще ртябва някой пин да се мести или подобно.
Аз мойте духалки докато ги подкарам
После е по сладка победата
GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
- ЦецоNOL
- Гараж: SKODA KAMIQ 1.5TSI MONTE CARLO 2024 - МРАЗКО
POR(N)SCHE CAYMAN GTS 4.0 718 2023 - YELLOWSTONE
AUDI A6 C5 ALLROAD - КАМИОНА - Обратна връзка:
Успех с проекта.
Говорил ли си с Аршинков Брадърс Рейсинг Тийм?
Съветвам те да го направиш преди да редиш хардуера.
В смисъл, че Тошето , ако ти потвърди , че ще е настрои , тогава да редиш.
Да не е предварително.

ЗА ВСЯКАКВИ АВТОЧАСТИ И КОНСУМАТИВИ
0️⃣8️⃣9️⃣ 9️⃣1️⃣1️⃣ 6️⃣9️⃣6️⃣9️⃣