Пичове, при 1:1000 разреждане, кажете какво да сипя в колата, за да видите, че.... все едно не съм го сипвал. Вино, бира, вода, сода, пепси, кола, фанта, каквото кажете
Какво гориво зареждате? Използвате ли добавки, какви?
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Taratajki
- Гараж: Fabia 3 1.2 tsi ; Octavia 4 FL 2.0 tdi
Литър не лошо ирландско е на същата цена и много обичам да се "олея" с такова ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
Пичове, при 1:1000 разреждане, кажете какво да сипя в колата, за да видите, че.... все едно не съм го сипвал. Вино, бира, вода, сода, пепси, кола, фанта, каквото кажете
40 мл. На резервоар смятам ще понесе всичко. А скъпата газ за осветление, дето си купувате, няма и да я разбере 
- nrayanov
- Гараж: Mitsubishi Outlander 2.0 MiVEC CVT Instyle 4WD MY2020
Toyota Corolla 1.4 D4D Hatchback MMT SOL 2WD MY2005 - Обратна връзка:
Е виж сега, може и повече да слагаш, аз по-скоро го разреждам в отношение 90 мл към 30 литра.
Понеже видях, че и за водородно почистване стана въпрос на предната страница. И такова направих миналата година като не вървеше заската. И от него имаше ефект.
Но за мен най-големия ефект си остава от това, че почнах да сипвам на Ромпетрол вместо ОМВ.
Понеже видях, че и за водородно почистване стана въпрос на предната страница. И такова направих миналата година като не вървеше заската. И от него имаше ефект.
Но за мен най-големия ефект си остава от това, че почнах да сипвам на Ромпетрол вместо ОМВ.
-
kograman
Смятай ако сипеш от ГазПром Г-Драйв дизела., тази Койота ще литне...
Someone's opinion of you does not have to become your reality
- nrayanov
- Гараж: Mitsubishi Outlander 2.0 MiVEC CVT Instyle 4WD MY2020
Toyota Corolla 1.4 D4D Hatchback MMT SOL 2WD MY2005 - Обратна връзка:
Мога да го пробвам, те и без това в Дружба(Й) са една до друга двете бензиностанции.
- ЦецоNOL
- Гараж: SKODA KAMIQ 1.5TSI MONTE CARLO 2024 - МРАЗКО
POR(N)SCHE CAYMAN GTS 4.0 718 2023 - YELLOWSTONE
AUDI A6 C5 ALLROAD - КАМИОНА - Обратна връзка:
Може ли да ни обясниш, как точно ще разберем, нормалните драйвери, а и не само, горенаписаното?bega4kata написа: 12.08.2020, 18:21:21 Не си слагайте такива промивни глупости, ако колата ви няма нагари вътре. Тоест е пребивана от каране с незнайно като марка и старост масло.
На кола на 10-15г докарана незнайно откъде?
То важи за кола от магазина.
Всичко що е нов внос или е карано с неподходящо масло е добре да се прави флъш.Особено след 30 000 интервали и горублянските “нов внос”.
Няма как да е карана колата с 5/40, после да искаш 5/30 и те така.
Никога не съм препоръчвал , защото все пак е химия и то силна, но на десетките коли, на които сме сложили, включително и на моята два пъти - драми няма.

ЗА ВСЯКАКВИ АВТОЧАСТИ И КОНСУМАТИВИ
0️⃣8️⃣9️⃣ 9️⃣1️⃣1️⃣ 6️⃣9️⃣6️⃣9️⃣
- ЦецоNOL
- Гараж: SKODA KAMIQ 1.5TSI MONTE CARLO 2024 - МРАЗКО
POR(N)SCHE CAYMAN GTS 4.0 718 2023 - YELLOWSTONE
AUDI A6 C5 ALLROAD - КАМИОНА - Обратна връзка:
Едно време имаше достъпни “два” вида масла.
По-важното е , че моторите бяха прости и здрави, а разбираш , че се е скапал като вече е събрал буталата в картера.

ЗА ВСЯКАКВИ АВТОЧАСТИ И КОНСУМАТИВИ
0️⃣8️⃣9️⃣ 9️⃣1️⃣1️⃣ 6️⃣9️⃣6️⃣9️⃣
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
ЦецоNOL, Прав си. В много случаи трябва да надигнеш капака на клапаните да надзърнеш 
GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

- kras4o
- Гараж: Superb Scout Diesel, 2021
bega4kata, мисля с едно такова, махане на свещите е най-бързо https://magazinabg.com/%D0%BA%D0%B0%D0% ... 0%BE%D0%BF
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Нагарите в горивната камера, нямат нищо общо с тези от маслото-рядката му смяна и лошото му качество.
Ако има нагари в горивната камера, си е просто масларка (гори масло) колата.
Айде, да кажем, че във времето имат причинно следствена връзка. Лошо мазане=на износване на цилиндро-буталната група.
Ако има нагари в горивната камера, си е просто масларка (гори масло) колата.
Айде, да кажем, че във времето имат причинно следствена връзка. Лошо мазане=на износване на цилиндро-буталната група.
Последно промяна от bega4kata на 15.08.2020, 13:41:19, променено общо 1 път.
GUNTER SERVICE

- skodko
- Гараж: Skoda 120 L/ Skoda Fabia 1.2 HTP/ BMW E28 520I
- Обратна връзка:
Най-сигурният флъш за мен е да се свали картера и да се изчисти всичко, вкл. и да се свали маслената помпа да се изтече старото масло от гл. маслена магистрала. Така направих на фабията като сменях верига зимата и в момента равенола си седи бистър няколко хил. км по-късно.
Белята каза: Айде бягай, че ми писна от тебе! Никой не ти чете суперлативите, работнико на ЕТ!
-
Ме4о Коди
- Гараж: Skoda Kodiaq TDI 190 DSG , Opel Astra H
- Обратна връзка:
Излезли са резултати след проверки на гориво по бензиностанции и една рафинерия/ не се споменава коя/, правени юни. Резултатите не били добри- отклонения по БДС. Хиляди тонове дизел с недобро качество е иззет.После що се развалят дюзи, помпа . Дано този път да има и някакви по- сериозни последствия за нарушителите.
- dimibo
- Гараж: Супърб 2, 2.0 TDI
Октавия 2, 1.9 TDI
V10
Дано поне и да оповестят къде са проблемните горива, защото хиляди тонове конфискуван дизел хич не е малко.
Ето цена на горивото в Гръцкото ЕКО:

Аз само се чудя тук защо е такава разликата между обикновения дизел и обикновения бензин, а при нас са на едни и същи цени????
Ето цена на горивото в Гръцкото ЕКО:

Аз само се чудя тук защо е такава разликата между обикновения дизел и обикновения бензин, а при нас са на едни и същи цени????
Günter Stg 1
- mariyan
- Гараж: 2019 Superb Combi 4x4 TDI 190hp 7DSG
Имат голяма разлика в акцизните ставки - €700 за бензин и €400 за дизел. При нас са много близки - 363 на бензина и 330 на дизела.dimibo написа: 20.08.2020, 13:53:16 Аз само се чудя тук защо е такава разликата между обикновения дизел и обикновения бензин, а при нас са на едни и същи цени????
-
sasho
- Гараж: Skoda Octavia 2, 1.9 TDI DSG
Аз за бдц-то да кажа, че не знам каква химия е, но не е плацебо и работи. Миналата седмица сипах догоре една евтина нафта, много хубава била. Колата над 120 не щеше да дърпа, спънато, притесних се, дебитомер гледах, тръби гледах, тестове за турбото правих, н75 гледах, всичко точно. Сипах от тая гняс 2 капачки и се отпуши, сега е самолет. Не си въобразявам, жената и тя го забеляза. И вече на такива места нафта - не.
- kras4o
- Гараж: Superb Scout Diesel, 2021