Всички други марки автомобили, мотори, камиони и т.н.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
kograman, Двама колеги ти казват, че познават автомомобила. Аз също имам идея за човека, който го е правил. Ти обаче държиш да си кажеш, че теб не ти харесва обявата, без да познаваш колата нито хората около нея.
Мислиш ли, че мнението ти има някаква тежест в такъв спор, та толкоз държиш да го наложиш?
@Цецо75, трябва да приема вашите аргументи, или? Нека сме на различно мнение.
Като е толкова "чудна" и на "далавера" скачайте, ще изкарате едни бързи пари
Казах/написах си мнението, ЗАЩО аз тази кола няма и да я погледна. Пак ще го напиша => АЗ!
Someone's opinion of you does not have to become your reality
Всеки, който прави крайни изказвания на база недостатъчни факти, прави грешка. Това, разбира се, е личен избор.
Колата е топ за каране, както е видно за изкарване на пари не става. Аз все още се двоумя дали да не я взема, като алтернативата е 4Г с най-счупения мотор 204кс за 32-34к лв около 120к км...
It's not about the car you drive, it's about the way you drive it.
kograman написа: 12.05.2020, 13:37:17
как стоят нещата с никасила за този двигател?
Единствените ядове идват от Лонг лайф интервали за смяна на маслото и калпаво масло.
За други неща не съм чел.
Като цяло няма драми, а при втората генерация вече е с ризи блока и е чук.
Разликата в обслужването на А4/S4 спрямо А6/S6 с тоя мотор е около 700+ за шестиците.
Защо е така не знам - говорим за вериги, банани и такива.
ЗА ВСЯКАКВИ АВТОЧАСТИ И КОНСУМАТИВИ
0️⃣8️⃣9️⃣ 9️⃣1️⃣1️⃣ 6️⃣9️⃣6️⃣9️⃣