Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Поредния ретро -парад в гр. Русе беше изпълнен с много емоции и преживявания. Отново навигатор ми беше Боби и на сладки приказки и биричка с рибка мина неусетно деня. Важното е, че пътуването беше безпроблемно и се насладихме на слънчевия ден.
Поредния уикенд прекаран в компанията на колегите от Русенския авто- ретро клуб "Русчукъ". Този път се отбихме на север в Александрия/Румъния/, и участвахме в мероприятието на румънския клуб "Retromobil club Romania". Елишка не усети пътя за разлика от мен при 34 градуса жега и изминати 350 км. Колите бяха разположени сред красив парк и прекрасна природа. Любезните домакини допълниха усещането ни за празник .
Последен ретро парад за тази година в Стара Загора. Елишка беше забелязана измежду 270 автомобила и мотори и получи наградата на спонсора NEO TOOLS - прекрасен набор професионални инструменти.
Още веднъж честито за наградите! Другият път няма да бягам, а ще пием по ракия. Как се прибрахте на обратно? Валя ли ли ви? Мене ме наръси само колкото да намаца стъклото, а в София си беше валяло. При мене - 500км за един ден без никакви проблеми.
m_g написа: 05.10.2022, 14:35:22
Как се прибрахте на обратно? Валя ли ли ви?
Без проблем, ако изключим лек инцидент на бензиностанция Петрол в Гурково. Един индианец тръгна назад на бензиностанцията без да гледа и се подпря на бронята ми. Грешка! По моята хромирана няма нищо , но Аудито му си тръгна с олющена броня.
Вчера беше поредния юбилеен 10 -ти ретро парад в гр.Сливен. Участваха над 200 автомобила. Естествено и аз не пропуснах. Имаше страхотни автомобили и си прекарахме с Елишка много добре. За съжаление това беше последния ретро парад на който участвам, защото с Теслата няма как. А бартера не беше за изпускане. Наложи се от Сливен да прескоча до Бургас именно по тази причина. Е, на събора ще почерпя за Теслата.