Участие на VW FEST 2018 и трети Рожден Ден на форума- 17-18.03.2018

Теми свързани с организацията и провеждането на срещи на ŠKODA ФОРУМ България
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
Аватар
BlackPearl

Site Admin

Гараж: Octavia mk3 vRS-BlackPearl2
Обратна връзка:

Мнение от BlackPearl »

20180318_144345.jpg
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Изображение
Аватар
Pijomir

ŠKODA MASTER

Гараж: O3 FL 1.4TSI Style 2018г.

Мнение от Pijomir »

Sawyer написа:Браво, момчета, силно участие :)

Сниманият от deniz8912 Супърб е върхът на безвскусицата, впрочем - L&K ли е, Sportline ли е... [smilie=pardon.gif]
L&K. Има си тема в другия форум. Няма как да се сбърка. Страхотна кола е, само украската с черните квадратчета не ми допада.
„Времето е наркотик, твърде много от него убива.“
Аватар
Вероломния Кръчмар

Почетен член

Гараж: Octavia 3 PF Vision+ 1.4 TSI - Victoria
Обратна връзка:

Мнение от Вероломния Кръчмар »

Дойде време да Ви досаждам с моите снимки от първия ден на VW CLUB Fest и неповторимото присъствие и завладяващо участие на Skoda Forum BG на него. Коли имаше бая, фенове - бол, ние бяхме най-хубавите, най-мощните, най-гледнаите и най-харесваните [smilie=yahoo.gif] - това и колите, и членовете на Шкода Форум БГ. [smilie=sarcastic.gif] Подготовката беше на ниво, представянето - повече от отлично, всеки опит за конкуренция своевременно и безкомпромисно биваше задушен и заглушен от volume-то на MAX, бензиновите пари и грохота на Синята стрела, дечицата обикаляха ококорени около нея и около Черната перла и само мълвяха с възхищение - 485, 435, 485, 435. [smilie=sarcastic.gif]

Не Ви е необходима регистрация в социалната мрежа, за да разглеждате албума.

Skoda Forum BG на гости на VW CLUB Fest 2018

Приятно гледане.

Поздрави.
ТТодоров "Гестапото" - Следвай 11-тата Божа заповед, момче. Тя гласи "Ни съ пръй!"

Stuci - Калпазани има при всяка марка, ама такива изтърбушеняци като нас, дет' ядем боб в подземията - НЯМА !!!
Аватар
Vinci74

Škoda Фен

Гараж: SKODA Fabia III Monte Carlo
1,2 TSI, 81kW, 110 k.c., 6M

Мнение от Vinci74 »

Stuci написа:1521296943464.jpg
Стуцииии направо ти завиждам за мацките, които си награбил. Кой е като теб? браво
Ще се справиш ли с всичките? Лошото е че съм на 1100 км от тебе и не мога да ти помагам? [smilie=sarcastic.gif]
Аватар
Vinci74

Škoda Фен

Гараж: SKODA Fabia III Monte Carlo
1,2 TSI, 81kW, 110 k.c., 6M

Мнение от Vinci74 »

bega4kata написа:Стуцко, настръхнали са ти циците покрай адреналинките [smilie=sarcastic.gif]
Не бе така ти се струва? Не се вижда друго да е настръхнало? [smilie=pardon.gif]
Аватар
The Hooligan

Škoda Racer

Гараж: FreakOBoost

Мнение от The Hooligan »

Направихме силно представяне и тази година. Безценно беше да наблюдаваш реакцията на хората, като видят че Октавията е 430 кс. Още по-забавно беше, като запаля и ударя няколко прекъсвача. Веднага тълпите се стичаха :D
Много хора ме поздравиха, както и някои от участниците за това че колата ми е цялостен проект и може да покаже от всичко - силов тунинг, екстериор, интериор, музика.
Благодаря на всички които успяха и посетиха феста и се вселихме в Боримечката.
Направихме и хубав дино ден, чакаме чичо Ваньо да прати графиките и да обощи резултатите. Жалко за Искрен, ама и той се покри... [smilie=kiss3.gif]

Ицето е събрал добър материал, очакваме и другите снимки и видеа, да се посмеем!
Аватар
PRO

ŠKODA MASTER

Гараж: VAG PQ46 3T
Powered by CAXC

Мнение от PRO »

Много силно участие на форума и на този фест. Благодаря на всички, които помогнаха това да се случи [smilie=thank_you2.gif]
Респект и на всички, които посетиха събитието, някои даже и двете [smilie=yahoo.gif]
Снимки утре, сега се експортват.
TSI Team
Аватар
daemonia

Škoda Фен

Гараж: Skoda Octavia III, 1.2 TSI
Обратна връзка:

Мнение от daemonia »

Страхотно форумно представяне, момчета, определено бяхте най-атрактивни [smilie=yahoo.gif]
Радвам се, че успях да се запозная с вас и на живо на рожденния ден - много забавна компания сте всички наздраве
Симо

Škoda Фен

Гараж: Шкода Октавиа

Мнение от Симо »

Супер е било, блазе ви, далече сме от нещата. Другия фест сме там, тъкмо с новата количка.
Аватар
bega4kata

Škoda Мод

Гараж: Оctavia 3 RS TSI
Tiguan TDI 4motion
0896670196
Обратна връзка:

Мнение от bega4kata »

Такава червена кабрио,има на най-главно място позиционирана,в музея на Шкода.
Любимата ми кола е това.

Евала и за нивото на Октавиите 1,2 и 3.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
GUNTER SERVICE Изображение
Аватар
bega4kata

Škoda Мод

Гараж: Оctavia 3 RS TSI
Tiguan TDI 4motion
0896670196
Обратна връзка:

Мнение от bega4kata »

BlackPearl написа:
Само да не се радват [smilie=sarcastic.gif]
Това много помага в завоите-да ги изправяш.И при лаг е същия ефекта.
GUNTER SERVICE Изображение
Аватар
deniz8912

Škoda Ентусиаст

Гараж: Skoda Octavia 2 FL vRS 2.0 TDI CEGA 6manual

Ex ....Skoda YETI AMBITION 4X4
1.8 TSI 160к.с.
Обратна връзка:

Мнение от deniz8912 »

PRO написа:Много силно участие на форума и на този фест. Благодаря на всички, които помогнаха това да се случи [smilie=thank_you2.gif]
Респект и на всички, които посетиха събитието, някои даже и двете [smilie=yahoo.gif]
Снимки утре, сега се експортват.
Предлагам за догодина, ако е възможно и колегите организатори позволяват да поставим по 1 екземпляр от всички модели на Skoda. Много голфове братче, VW не е само Голфу :D. Инак браво на хората потрудили са се върху машинките си. За първи път ходя на такова мероприятие наистина беше страхотно. Нашата секция беше най - интересна.
Sec8200

ŠKODA MASTER

Гараж: под наем

Мнение от Sec8200 »

Браво на тунерите, много хора ще имат повече респект към марката след феста
Аватар
pechatara

Почетен член

Гараж: Октавия 1 AHF chiptuning bega4kata
Обратна връзка:

Мнение от pechatara »

Не успях да присъствам на феста, но това, което чета като отзиви ме кара да кажа
само едно нещо - респект за към участниците за отличното представяне! браво
Аватар
BlackPearl

Site Admin

Гараж: Octavia mk3 vRS-BlackPearl2
Обратна връзка:

Мнение от BlackPearl »

Добър Фест.
На мен ми хареса много.
Аз ще почна малко по-назад.
Както винаги, не мина без проблеми. 3 дни преди Феста колега каза, че няма да може да дойде. Той си знае причините.
Благодаря, на Митачето, че веднага откликна, излиза от работа, минава прегледи,граждански и успя да докара в залата. Лошото беше, че е на работа и от Петък (колата беше подготвена, но заваля) трябваше и за нея да отговарям и подготвям. Митачето не искаше да оставя ключ на друг и да я пипат, за това бързах да подготвя моята и след това да мога да взема от него колата, да я вкарам в залата и да я метна.
Боби Радев ми помогна много в Петък за приготовленията.
Само ...чичо Ваньо и компания не успях да огрея, но съм му казал, когато каже, палим и отиваме. Добре, че бързо му минава! (Ко да направя,....на Микре съм) [smilie=sarcastic.gif] .
След разговор с Маджо и обсъждане на ситуацията се прецени, предвид негови бъдещи начинания и ангажименти и той да е на линия и тази година да имаме 4 автомобила.
И така, наредихме си красавиците.
Силно представяне на марката. Колегите бяха представили Фелиция, на Коцето 100чката, която също много добре се връзваше на концепцията и поставена до на Митака със сходни цветове си бяха атракция.
Фелицията, няма да я коментирам- автомобил , който заслужава да се види. Няма какво да си кривим душата, клуб/форум, добре им бяха 2та автомобила.
Казвам 2та, защото червеният Супърб за мен беше излагация и не му беше мястото като цяло на нивото КОЕТО ПОКАЗАХА ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ АВТОМОБИЛИ.
Боята му- ужас, целият надраскан, холограми, на това червеното си личи много.
Тази концепция- Спорт Лайн и Лаурин, всеки сам си преценява.
Добре направиха колегите, че му сложиха други джанти да изглежда по красив.
На мен лично задницата му ми харесва , въпреки, че има фалшиви накрайници. Лошото е, че рядко я гледат, а го гледат отпред.
Знамена, тези С образни добавки (на мен ми харесват на Леон), пак да кажа. Хубаво беше да се види (флагман), но по никакъв начин не отговаряше на нивото.
Нормално, които е бил на феста е видял, че него най-малко го гледаха и се спираха.
Иначе, другите автомобили, то е ясно.
Гледаха доста телевизора, Бричката даже и на него обърна внимание и прави клип, направихме клип на всички Шкоди. Започна реално с обясненията от моята кола, през Боби(там обърках в обяснението- казах, че е 184коня, а тя е 170заводски :) ), Маджо - запалихме я- ГРЪМ (скараха ни се), Митачето, а след това аз и на него му казах предварително и коректно беше, за 100чката, тъй като не е наша, не я познавам добре, предадох щафетата на Коцето.
Имаше хубави автомобили. Брутална Голф 1чка от Румъния.
Като цяло, нормално, всяка година не може да се вадят 30на нови автомобила и имаше много дублажи. Сеат-ите бяха само 2, като единия беше от милата година и сега само беше сложил други джанти.
На 80% от колите, боята им беше , да кажа...не беше добре. Имаше Порше 2017.....мъка, боядисвано, боята ужас.
Детайлинг България бяха партньори, като обикаляха момчетата които полираха/пастираха се спряха на Перлата(Маджо им каза), огледаха добре, отидоха,извикаха шефовете..и те гледаха. Ударихме един лаф и така.
Определено мога да кажа, че комплексно Ауди и Шкода бяха на доста високо ниво.

Да видим клипчето на Бри4ка като излезе, какво ще бъде.
Благодаря на всички участници, на всички които уважиха събитието и на всички присъствали на РДто.
Пловдивската и Старозагорската група- [smilie=kiss3.gif]
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Срещи на Шкода Фенове”