Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Има го , но батерията му е по-малка и има по малък електрически пробег, а и цената ще е различна. Опел Ампера го имаше още от 2012. И все пак това е Шкода.
И аз харесвам хот хеч за фън кар. Само остава да има истинска RS версия с 300PS, конкурент на Cupra Leon и GTI ClubSport
Хибрида ще е доста тежък и тромав - 7,1 сек до 100 и максимална скорост 212км/ч не ми допадат особено, цената също ще е така.
deniz8912 написа: 05.10.2018, 13:32:26
Много яка количка. Единствено не ми хареса отзад все едно гледам Volvo C30 . Иначе адмирации за дизайнера
Знаеш ли прозвището на С30,какво е?Наричат го-Ковчега на Снежанка Именно заради задната му част и по-специално стъклото му
Иначе този концепт ,добре го е "нарисувал"дизайнера!
На това видео къде представят РС Кодяка, по-интересното за мен е РС Концепцията за в бъдеще.
Като гледам все повече до Сивик Тайп Р се доближава на външен вид Шкодата
Хот хеч дизайн, Агресивна предница, Футуристична задница, Скрити дръжки на вратите, Спортен и в същото време Грубо одялан салон, Много Червени акценти в салона.
Въобще Все Японски изобретения и идеи, налични и към момента в Тайп Р
На доста колеги Шкодаджии знам, че не им допада този Тренд.
@bega4kataказа: Ама всичко да ти е Рево не е геройство.Всичко им е нескопосано на тях.Като започнеш от софтуера дето сеца, минеш през колера дето не пасва и стигнем до джантите, дето според И. Пецов няма проблем да се карат с навито тиксо на главините.