Избор на водоструйка
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- zalmaneca
- Гараж: Superb 3 FL 2.0TDI 190 L&K
Избор на водоструйка
Лятото взех лидълската.
Не съм впечатлен от разпенителя.
Не съм впечатлен от разпенителя.
-
- Гараж: Октавиа 3 2.0D
-
Избор на водоструйка
Сега видях, че са намалили тази https://detailingbg.com/produkt/bigboi-washr-flo/ , някой да има отзиви за нея. Лошото е че и дават само година гаранция, такава им била политиката. А в ревютата я хвалят доста
- maxuel82
- Гараж: Skoda Octavia II 2.0 TDI (140 Hp) 2012г.
Избор на водоструйка
Когато си избирате водоструйка гледайте дебита , колкото по -голям е дебита ,толкова по добре . Може и 300бара да е ,като и е малък дебита с успех може да миеш малки детайли ,но за автомобил или килим си е мъка . Демек , гледайте литрите за час или литри в минута . Най добре е да е 500литра на час и повече , 420л/час горе долу става , но под тези стойности е малко и не ефективно 

- intense
- Гараж: Octavia 3 FL 1.8 TSI DSG
Избор на водоструйка
- smoke
- Гараж: >
Octavia II 2.0 TDI-PD BKD
Octavia 4 RS 2.0 TSI DSG
Избор на водоструйка
По закон (чл.31, ал.1 на "Закон за предоставяне на цифрово съдържание и цифрови услуги и за продажба на стоки") търговецът дължи гаранция за минимум 2 години от продажбата на стоката (по-точно от датата на предаване на стоката на купувача). Така че тези юнаци от Детайлинг БГ могат да си заврат "тяхната си политика" знаете къде. Те явно се смятат за над закона. Аз не бих купил нещо от такива.
-
Избор на водоструйка
Аз продавам такава техника, всичко е китайско. Читави под хиляда лева рядко, аз не ползвам водоструйка. Купуваш, кара си гаранцията и хвърляш. Продаваме поне десет марки. Конкретно при Керхер често има тъпотии от сорта ,тази част не се продава отделно и ремонта е колкото машината (говоря за евтините хоби). Всичко е на късмет. Ако го някой го интересува да пише на лично. Но по-добре да се запазят колегиалните отношения, винаги може да се счупи нещо.
- skodko
- Гараж: Skoda 120 L/ Skoda Fabia 1.2 HTP/ BMW E28 520I
- Обратна връзка:
Избор на водоструйка
@Milan Milanov, какво ти е мнението за nilfisk?
Белята каза: Айде бягай, че ми писна от тебе! Никой не ти чете суперлативите, работнико на ЕТ!
-
Избор на водоструйка
От ниския ценови клас си заслужават доста,спрямо други марки. Ако ми трябваше ,може би бих си купил nilfisk , comet или Бош,но само заради трите години гаранция. Нито една от тези машини не е създаден с идеята да се похвалим след 5-8-10 години на съседа,че ни е много хубава водоструйката. Говоря за актуалната ситуация, не купувани преди.
- 111E8
- Гараж: Superb 2021 2.0 TDI 110 kW
Избор на водоструйка
Може би е коментирано, ни заслужава ли си?

- fryeruk
- Гараж: Octavia MK4 Edition 1.5 TSI M
Избор на водоструйка
За последните 10-тина години изхвърлих точно три броя Керхер - от най-евтините им. Не изкарват и толкова - макс 2 години, колкото е и гаранцията им. През 2016-та година си взех Лавор от Бриколаж за 140лв мисля беше и още е здрава при същото ползване - миене на 3 коли в домашни условия един - два пъти в седмицата, зимата и по-често. Сега обаче се загледах, че цената вече е съвсем друга. Заради трите гаранция лидълската май не е толкова лоша оферта. Иначе тази е моята, която все още е здрава и беше с 5 години гаранция:

-
- Гараж: Audi A4 B9 2.0tfsi
Избор на водоструйка
Аз имам водоструйка за продаване. Купена преди години, година и нещо и ползвана 10 пъти.
It's not about the car you drive, it's about the way you drive it.
-
Избор на водоструйка
Преди години продавахме Lavor ninja, този модел беше около 160лв мисля, но спряха вноса от този доставчик. Явно не са били лоши, за керхера, едно изречение е достатъчно (за най-евтините говорим). Лидълската с 3 години гаранция, какво да му мислиш...fryeruk написа: ↑18.03.2023, 16:00:32 За последните 10-тина години изхвърлих точно три броя Керхер - от най-евтините им. Не изкарват и толкова - макс 2 години, колкото е и гаранцията им. През 2016-та година си взех Лавор от Бриколаж за 140лв мисля беше и още е здрава при същото ползване - миене на 3 коли в домашни условия един - два пъти в седмицата, зимата и по-често. Сега обаче се загледах, че цената вече е съвсем друга. Заради трите гаранция лидълската май не е толкова лоша оферта. Иначе тази е моята, която все още е здрава и беше с 5 години гаранция:
![]()
- joro_kem
- Гараж: Octavia I Tour 1.9 TDI Octavia III FL 2.0 TDI
Избор на водоструйка
по-добре изчакай по-мощната

- Цецо75
- Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH