Škoda Kamiq
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
-
Škoda Kamiq
Определено е много красив с този сив цвят. Моят е същото изпълнение, преди се казваше Edition, но тогава нямаше такъв цвят.
- acronym
- Гараж: KAMIQ
Škoda Kamiq
Добре е.Emo87 написа: 10.04.2023, 20:43:25 Инфо от днес: Камик, бензин, TSI/110kW/150 к.с., 6М, Стайл - по ценова листа 45 460 лв
Предложиха ми 3% отстъпка - нова цена 44 096 лв
Доказателство, че цените в новите ценови листи не се променят драстично.
Моята е Вижън но с 1.0 TSI (исках 1.5 но цената щеше да надхвърли 47 а вече бях на границата на възможностите), като съм добавил виртуалния копкит и цвят графит.
Сумата в договора ми от началото на октомври бе ~44 с отстъпката.
-
Škoda Kamiq
Да дам и аз последно инфо, ще изчакаме фейс лифтовата, тъй като не ни е изобщо спешна покупката, дилъра ни каза, че последно време и сроковете били доста по-добре и Камик-а идвал за 4-5 месеца. Есента се очаквало да има вече яснота за фейс лифта, искрено се надявам да оправят и car play-a да не е с кабел, а с Bluetooth , защото това беше нещо, което доста ни разочарова. Надявам се да няма нови изненади и наистина до края на годината да може вече да поръчаме.
-
- Гараж: Октавия Комби Амбишън 1,5 TSI / 110 kW / 150 к.с., 6M
Škoda Kamiq
Бягам от много екстри. Екстрите от Vision не ме блазнят много много.kaldim2 написа: 10.04.2023, 21:58:34 Колега, не е ли по-добре да провериш за Vision каква цена ще ти предложат, повечко екстри има
Предстои ни тест драйв след празниците на Камик и Октавия комби (и двата 1.5 tsi, 6M), за да решим окончателно.
На октавията комби (по ценова листа Business 51 850) ми свалиха само 2 000 лв.
-
Škoda Kamiq
Колега, това са необходими неща, които ще оцениш, когато ги имаш и са доста полезни.
-
Škoda Kamiq
Не знам какви 4-5 месеца са ви казали. Аз чакам Камик вече 10 месеца. Поръчката е от 28.06.2022 г.
-
- Гараж: kamiq style 1.5tsi evo2 6m my23
Škoda Kamiq
ЕТ имат произведени Камици и чакащи доставка към родината ни. 1.5 6МТ амбишън + бизнес пак + металик + джанти , за около 45к лв крайна цена. В Пловдив такъв е и тестовия автомобил. Към края на седмицата мисля да го покарам.
Имали и заявени към завода 1.5 6МТ вижън + дигитален кокпит + металик + аеро 16 джанти , за около 48к лв крайна цена. Прогнузируема седмица 25та на този етап. При подписване на договор за доставка се залагат 180 дни за тази оферта.
По нива на оборудване отстъпките са:
Бизнес: -1500лв
Вижън: -2000лв
Стайл: - 3%
Има квоти за поръчки за камик.
Имали и заявени към завода 1.5 6МТ вижън + дигитален кокпит + металик + аеро 16 джанти , за около 48к лв крайна цена. Прогнузируема седмица 25та на този етап. При подписване на договор за доставка се залагат 180 дни за тази оферта.
По нива на оборудване отстъпките са:
Бизнес: -1500лв
Вижън: -2000лв
Стайл: - 3%
Има квоти за поръчки за камик.
-
- Гараж: Skoda Kamiq, 1,5 TSI
Škoda Kamiq
Здравейте колеги!
Някой поръчвал ли си за Камик или Скала джанти от FELGEO-полски сайт с голямо разнообразие от джанти? Най-накрая, там успях да намеря джанти 17" двуцветни, с подходящи параметри за Камик-ALLOY WHEELS 17'' 5X100 CARBONADO SUMMER BFP, 7J, ET 40. https://felgeo.pl/eng_pl_All...
Сам съм си виновен, защото от 2 години се каня да си купя 17-ки Braga antrazit, до като тази пролет ме сюрпризираха, че са ги спрели от доставка през ноември 2022г. Звънях и до Чехия и предтавителство в Австря няма?
Та като вариант се спрях на горните, но поне това, кото успях да разбера е че са тайвански?
Някой поръчвал ли си за Камик или Скала джанти от FELGEO-полски сайт с голямо разнообразие от джанти? Най-накрая, там успях да намеря джанти 17" двуцветни, с подходящи параметри за Камик-ALLOY WHEELS 17'' 5X100 CARBONADO SUMMER BFP, 7J, ET 40. https://felgeo.pl/eng_pl_All...
Сам съм си виновен, защото от 2 години се каня да си купя 17-ки Braga antrazit, до като тази пролет ме сюрпризираха, че са ги спрели от доставка през ноември 2022г. Звънях и до Чехия и предтавителство в Австря няма?
Та като вариант се спрях на горните, но поне това, кото успях да разбера е че са тайвански?
Шкода Камик, 1.5 ТСИ, 150 к.с.
- spaldingrs
- Гараж: Карок Вижън 1.5 TSI DSG 2024
Ford Focus 3 1.0 ecoboost 125 кс 6M 2017
Škoda Kamiq
Здравейте колеги, изумен съм някои от вас колко дълго чакат Камик, а в сайта на ЕТ днес, гледам много налични автомобили от тях и не само. Изброих 49 броя общо. Странна работа.
Колекционирай спомени, не вещи!
- acronym
- Гараж: KAMIQ
Škoda Kamiq
Тези налични камици в сайта (а и останалите), се появиха там преди 2 седмици.
До преди това нямаше нито един автомобил в наличност.
Почти всички са ниво “Бизнес”. Най-вероятно отказани служебни.
Ако някой сега е решил да купува има избор. Останалите си чакаме, няма как да си сменим поръчките.
До преди това нямаше нито един автомобил в наличност.
Почти всички са ниво “Бизнес”. Най-вероятно отказани служебни.
Ако някой сега е решил да купува има избор. Останалите си чакаме, няма как да си сменим поръчките.
-
- Гараж: kamiq style 1.5tsi evo2 6m my23
Škoda Kamiq
Не съвсем налични, но по-точно произведени и чакащи превоз към родината. Има ги от около месец на сайта им А към момента са сериозно понамалели - 3 има.
- KRASIMIR__
Škoda Kamiq
дай и на нас приложениетоaidvt73 написа: 03.04.2023, 13:25:21 Аз ползвам Android Auto безжично през Bluetooth и нямам никакъв проблем. Свързва се без проблем с точно същата медия. Само че App на Android Auto-то ми го даде представителя на Еуратек и ми каза, че специално тоя бил читав и работел безжично. Вече 2 години го ползвам. Предполагам че се и ъпдейтва.
- Мичев
- Гараж: Superb 2.0TDI, 147KW DSG
Škoda Kamiq
Това не може да е вярно. Пълнофункционално андроид ауто през блутут (само) няма да мине. За ало-ало и/или малко музика - да, но не и за нещо друго. По мои наблюдения - при установяване на вързка с блутут към колата - закача wifi-то и си продължава по него.
Аз не бих си сложил приложение дадено от някой си, определено...
И понеже дълго време си патих с разкачащо се АА - оказа се китайския телефон - Xiaomi (mi 11 lite 5g). Просто като прецени че нещо не го кефи - дропва Wifi връзката и всичко зависва. При малко повече ровене се оказа, че като цяло Xiaomi имат някакви драма с wifi, което в повечето случаи не се усеща.
Аз не бих си сложил приложение дадено от някой си, определено...
И понеже дълго време си патих с разкачащо се АА - оказа се китайския телефон - Xiaomi (mi 11 lite 5g). Просто като прецени че нещо не го кефи - дропва Wifi връзката и всичко зависва. При малко повече ровене се оказа, че като цяло Xiaomi имат някакви драма с wifi, което в повечето случаи не се усеща.
-
- Гараж: Skoda Kamiq, 1,5 TSI
Škoda Kamiq
Сега е момента за поръчки на Камик!
Еуратек са избухнали с 5000 лева бонус за върнат регистриран автомобил за бракуване!
Отделно смятам, че си съществува и допълнителната отстъпка в ниво Стайл?
Еуратек са избухнали с 5000 лева бонус за върнат регистриран автомобил за бракуване!
Отделно смятам, че си съществува и допълнителната отстъпка в ниво Стайл?
Шкода Камик, 1.5 ТСИ, 150 к.с.