Привет на всички Ви и успешна нова Седмица

Ше мааааме пак гаранционни автомобили в несвяст.
Радостното е , че хората разбират каква апокалиптична сеч е 30 000км интервал + ОЕМ рециклиран маргарин с фактор 12% старо масло в новото

за мазане на “филиите” в дъното на блока!

Започваме Рапичният Генг Бенг

с гаранционни:

SKODA OCTAVIA IV vRS

#ravenol VSE 0/20 508/509 спецификация

SKODA SUPERB III FACE

RAVENOL VMP 5/30

Продължаваме с новите BMW -сти по пътищата

SKODA OCTAVIA III 2.0 TDI

RAVENOL VMP 5/30

Пълен сет филтри на #hengst

Най-добрият Шарлан на пазара за праисторически дизели от типа 2.5 Душегуб, 1.9 Бомба-Дюза на VAG Group, от Карловско, точно в подножието на Балкана, постоянна температура на съхранение в една праисторическа меча бърлога - RAVENOL VMO 5/40

Филтър на HENSGT

Имам на хоризонта и един ветеран - AUDI A8 D2

За него се наложи да се боря до контейнерите с отпадъци, с една Баба от съседният блок с подаващ се , леко така , некролог от джоба на плетеният елек и веднага се зачудих дали ще има време да се върне у тЕх дееееба

Бързо така, на Око, макар да бях без очила, прецених , че в мъжката,кожена, плетена чанта с 9 букви или както е известна - ДАМАДЖАНА , която влачеше към контейнерите се полюшква златен мазгоч - Ravenol VST 5/40 8л

Филтриращ елемент Hengst

После на опашката за Благоуханното Мазило за стари рани се нареди един Масъл Кар - ШЕВРОЛЕТ КУРвет.

Веднага пререди всички с фразата “аз само да попитам” и намаза филиите с Ravenol SSL 0/40 и филтър на MAHLE

SKODA OCTAVIA II VRS - чете се ОКТАВИЯ , а не ОСТАВИ Я

Ravenol VMP 5/30

Филтри на Hengst

Веднага се нареди на опашката за олио с купони и един SKODA RAPID 1.4 TSI с колосалните, чупещи вратове 125 конски сили за една доза Ravenol VMP 5-30

Филтри на MAHLE

SKODA OCTAVIA III TDI

Engine Flush #powermaxx

Рапица VMP 5-30

Hengst Филтри

SKODA SUPERB III 280кс

Ravenol VST 5/40

Сред всичките простотии, които ми роди главата и този понеделник , масло намериха и едни “банани” както са известни предимно у ВАГъ средите за

AUDI A4 B8
Пожелавам на всички Ви , освен успешна както написах в анонса , усмихната и изпростяла Седмица , защото смехът е най-доброто лекарство срещу всичко негативно.
С доверие може да се обръщате към мен за ВСЯКАКВИ авточасти и консумативи, а не само за Рапица Първа Преса

Палави фотосесии има и тук:
https://ravenoloem-parts.business.site/#️⃣
Ravenol Bulgarianol Bulgaria
#hengst #ravenolmotorsport #SkodaOctavia #ravenoloil #ravenol #mahle #skodaforumbg #ravenollubricants #hengstfilter #powermaxx #audis4