Шкода Супърб

Всичко за Шкода Супърб, произведен от 2001г. до 2008г.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
kanisares
Мнения: 1
Регистриран на: 11.06.2019, 19:40:17
Репутация: 0

Шкода Супърб

Мнение от kanisares »

Здравейте,
миналата година си купих Шкода Супърб 1.8Т 150 к.с. 2008г. / бензин /. Нямам кой знае какви познания по колите и затова реших първо тук да споделя и след това да тръгвам по сервизите. От вчера имам следния проблем:
По време на движение, както набира колата и в един момент спира да набира, оборотите и скоростта стоят на едно място при положение, че подавам газ и след няколко секунди отново почва са набира скорост. Досега не съм имал такива проблеми и се чудя дали е възможно да е от горивото или има някакъв проблем.
Благодаря Ви предварително за компетентните мнения.

Аватар
Бай Ненчо

Škoda Ентусиаст

Мнения: 1412
Регистриран на: 22.07.2015, 08:57:20
Репутация: 24
Местоположение: Стара Загора
Гараж: ПОД НАЕМ

Шкода Супърб

Мнение от Бай Ненчо »

Колега, тук всички ще даде предположения. Закачи я с кабела те ще си кажа ако има нещо не редно.
Магистрала няма финал ....."masterOne"

Публикувай отговор

Обратно към “Superb I”