Проблем със задна лява врата!

Всичко за Шкода Супърб, произведен от 2001г. до 2008г.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
tankobg
Мнения: 6
Регистриран на: 09.10.2019, 20:30:57
Репутация: 0

Проблем със задна лява врата!

Мнение от tankobg »

Здравейте! От какво може задна лява врата да не се заключва и отключва с централното ,а само ръЧно? Благодаря предварително!
Аватар
Баш Майстора

Ретро Škoda

Мнения: 1749
Регистриран на: 25.02.2015, 22:29:04
Репутация: 126
Местоположение: Плевен
Гараж: Шкода120L-52hp,
Обратна връзка:

Проблем със задна лява врата!

Мнение от Баш Майстора »

До колкото съм запознат непряко, проблеми създават микроключета някакви, а също и кабелите прекъсват в маншоните между вратата и купето.
http://olx.bg/ad/mikroklyuche-za-vrati- ... 4XXCA.html
От преки наблюдения върху Октавия1 знам, че от заслабнал акумулатор също се случва този ефект.
Аватар
zar

Škoda Ludicrous

Мнения: 1700
Регистриран на: 10.08.2015, 13:50:29
Репутация: 321
Гараж: О2 Scout ,Powered by NOx

Проблем със задна лява врата!

Мнение от zar »

А най-елементарната проверка е да провериш индикацията за затворена/отворена врата,дали показва коректно.Ако не го показва мериш микроключето(отворено = безкрайност ома/затворено = около 1макс.или по-малко ома).Ако ключето е ок,започваш да търсиш за скъсани кабелчета във гофрираните им канали,отиващи към съответната врата.Като започваш да ги проверяваш от засегнатата врата към предна лява,защото от там тръгват превключватели.Ако вече не е това ,някой из темите беше написал ,за механичен проблем,но там пък вратата въобще не се отваряше.А акумулатора може да е отслабнал и заради утечка или заради скъсано кабелче ,опиращо на маса или от някъде другаде или пък просто му е дошло времето :)
Dieselgate Team member
tankobg
Мнения: 6
Регистриран на: 09.10.2019, 20:30:57
Репутация: 0

Проблем със задна лява врата!

Мнение от tankobg »

Блгодаря Ви! ;)
Публикувай отговор

Обратно към “Superb I”