Съвет за покупка на Skoda Kodiaq

Модел Kodiaq - 7-местен SUV
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
kolyo b8

Škoda Фен

Мнения: 17
Регистриран на: 09.03.2019, 20:46:21
Репутация: 12

Съвет за покупка на Skoda Kodiaq

Мнение от kolyo b8 »

От 2017 технологията за подгрев на челното стъкло е променена. Стъклото трудно се отличава от такова без подгрев. Вече няма реотани и няма как да ги видиш. Има нещо като сребърен слой вътре в стъклото. Виж имаш ли бутон за подгрев на челното стъкло. Изображение. Поне така е при VW при Skoda не би трябвало да е по-различно. При мен на В8 "няма" бутон за подгрева. Трябва да натисна бутон MENU, след което се появява бутона, но е "тъч". На В7 си беше физически бутон... Прогрес какво даго правиш :)

Аватар
SlipX

Škoda Фен

Мнения: 206
Регистриран на: 24.06.2015, 22:34:40
Репутация: 32
Местоположение: Добрич
Гараж: Skoda Superb II 2.0 TDI DSG

Съвет за покупка на Skoda Kodiaq

Мнение от SlipX »

Kodiaq имат такъв бутон, да :)

plamko
Мнения: 8
Регистриран на: 06.05.2020, 11:25:50
Репутация: 9

Съвет за покупка на Skoda Kodiaq

Мнение от plamko »

Да има такъв бутон.При мен е точно същото.
Изображение

Публикувай отговор

Обратно към “Škoda Kodiaq”