Смяна на крушка на фар за мъгла

Всичко за Шкода Супърб, произведен от 2008г. до 2015г.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Аватар
stensyto

Škoda Фен

Мнения: 13
Регистриран на: 11.07.2018, 18:52:24
Репутация: 4

Смяна на крушка на фар за мъгла

Мнение от stensyto »

Благодаря за коментарите и помоща. Оказа се, че имам два отвора на решетката. В багажника при резервната гума намерих необходимите инструменти за смяната на крушката. С "Г"-образното ключе се вкарва в отвора, който има формата на успоредник и се издърпва малката решетка, която се намира до фара за мъгла. Решетката е на щипки и излезна сравнително лесно. После с ключа от снимката се развиват 2-та винта и фара излиза. Крушката е H8. Мерси и живи и здрави. :)

Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

Аватар
zar

Škoda Ентусиаст

Мнения: 1336
Регистриран на: 10.08.2015, 13:50:29
Репутация: 141
Гараж: О2 Scout ,Powered by NOx

Смяна на крушка на фар за мъгла

Мнение от zar »

stensyto, Хубаво и нагледно описание на процедурата,колега!Не съм със това поколение Шкода,но ти благодаря!Ще е полезно за колегите ,които не знаят браво
Dieselgate Team member

Аватар
joro_kem

Škoda Фен

Мнения: 198
Регистриран на: 31.03.2016, 21:54:50
Репутация: 62
Местоположение: Пловдив
Гараж: Octavia I Tour 1.9 TDI Octavia III FL 2.0 TDI

Смяна на крушка на фар за мъгла

Мнение от joro_kem »

същото е и при О3 FL

Публикувай отговор

Обратно към “Superb II”