Кодиране на екстри на Skoda Fabia III
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- sttekata
- Гараж: Skoda Fabia MK3 75HP (2019)
Honda CRV III 2.2 CDTI
Jeep Cherokee 2.8 CRD
Здравейте,
Нов съм във форума и в тази връзка искам да ви попитам дали може да се провери по VIN номера какви екстри може да се активират на моята кола и къде/кой може да го провери?
Благодаря Ви предварително!
Нов съм във форума и в тази връзка искам да ви попитам дали може да се провери по VIN номера какви екстри може да се активират на моята кола и къде/кой може да го провери?
Благодаря Ви предварително!
- sttekata
Honda CRV III 2.2 CDTI
Jeep Cherokee 2.8 CRD
явно никой не знае
- zloQQ
- Гараж: ŠKODA Octavia L&K 1.9 TDI AHF
ŠKODA Octavia vRS 2.0 TDI CR CEGA - Обратна връзка:
Намираш някой в твоя град и закачате колата на компа и...пробвате. Има неща, които позволяват да се активират, има и неща за които трябва да се плати за активация. Трябва да е пробва по този начин. По ВИН номер излиза само инфото за автомобила. Успех!
- sttekata
Honda CRV III 2.2 CDTI
Jeep Cherokee 2.8 CRD
Аз лесно мога да пробвам въпроса е да не се омаже регистрите на компа.
Иначе имам Лънч-а пълната версия.
Иначе имам Лънч-а пълната версия.
- todor87
- Гараж: Skoda_Superb_3_Combi_2.0_TSI_4×4=>
=>Revo Stg_2 killer😁
...е сложен за този вид дейност.
Още повече, ако тепърва се учиш.
- Taratajki
- Гараж: Fabia 3 1.2 tsi ; Octavia 3 2.0 tdi
Аз съм пробвал с ELM327 и carista. Има някакви щуротии, но аз само "завиващите" фарове за мъгла пробвах. После ги изключих.
- joro_kem
- Гараж: Octavia I Tour 1.9 TDI Octavia III FL 2.0 TDI
с официалната или с кракнатата версия си пробвал, колега?Taratajki написа: 16.09.2020, 14:16:57 Аз съм пробвал с ELM327 и carista. Има някакви щуротии, но аз само "завиващите" фарове за мъгла пробвах. После ги изключих.
- Taratajki
С кракната, от 4pda.ru я свалих.
- joro_kem
благодаря
- sttekata
Honda CRV III 2.2 CDTI
Jeep Cherokee 2.8 CRD
в кой модул и какво промени за халогените при завиване - и аз това искамTaratajki написа: 16.09.2020, 14:16:57 Аз съм пробвал с ELM327 и carista. Има някакви щуротии, но аз само "завиващите" фарове за мъгла пробвах. После ги изключих.
- Taratajki
Ами то не е на "модули", има едно меню customize и там излиза един списък след сканирането на приложението, и си избираш какво да активираш или да промениш. Като не всичко може да се активира/променя. Пробваш Но специално това с халогените е мега тъпотия, поне за мен. Като тръгнех из квартала и се побъркваха, кой да светне, докато обикалм коли и дупки
- joro_kem
с качествен адаптер ELM327 и Carista не успях да активирам нещото, което исках - да показва капацитет на акумулатора на малкия дисплей. опитах, само за да видя дали ще се получи, да активирам навеждане надолу на странично огледало при включване на задна - пак греда. явно "лекуваната" програма не работи, а 10 долара за тая настройка няма да дам. имам приятел с vagcom/vcds, ще опитам с него.
- DoH_KuXoT
- Гараж: Passat B8 2.0tdi - 190hp
Точно тази екстра я обожавам, пускам си мигача и corner light ми огрява целия завой, включвам на заден ход и двата се палят и спокойно маневрирам с докрай навит волан без да се притеснявам или нещо което не виждам и при изнасянте на предницата мога да ударя. При резки краткотрайни завивания не се активира поне при мен, иска поне едни 90 градуса завиване и то за някакво време. При заобикаляне на дупки няма време да среагира освен ако не ги обикалям с доста навит волан и то с лека скорост. Рязки маневри ляво дясно не го активират.Taratajki написа: 18.09.2020, 09:02:22...специално това с халогените е мега тъпотия, поне за мен. Като тръгнех из квартала и се побъркваха, кой да светне, докато обикалм коли и дупки
- Taratajki
Колко рЕзко мога да карам в квартала Може да съм щур шофьор, ама в градски условия и кварталните улички съм по зле от някоя кака, откакто едно хлапе ми се метна на капака с колелото. И добре че и тогава пъплех, та само колелото ожулихме.
И тия халогени бяха като дискотека
Ляв, ляв, десен, ляв, десен, десен...
Иначе да, осветява до някаква степен отстрани, ама чак да огрява... Може на твоята кола да са по различни фаровете за мъгла, а може и да си имаш секция за завой точно. При фабията е все тая.
Нека пробва колегата, може да му хареса
И тия халогени бяха като дискотека
Ляв, ляв, десен, ляв, десен, десен...
Иначе да, осветява до някаква степен отстрани, ама чак да огрява... Може на твоята кола да са по различни фаровете за мъгла, а може и да си имаш секция за завой точно. При фабията е все тая.
Нека пробва колегата, може да му хареса
- sttekata
Honda CRV III 2.2 CDTI
Jeep Cherokee 2.8 CRD
Намерих тази страница и видях какво може да се активира:
https://www.briskoda.net/forums/topic/4 ... bia-mkiii/
Мисля да ми активират и това: Hill Hold - задържа спирачката за 3 сек при наклон да не тръгва колата назад - не че ми тръгва ама си е готино.
Иначе ми приепоръчаха едни диагностици в София , но след като ги пробвам ще споделя страницата им
https://www.briskoda.net/forums/topic/4 ... bia-mkiii/
Мисля да ми активират и това: Hill Hold - задържа спирачката за 3 сек при наклон да не тръгва колата назад - не че ми тръгва ама си е готино.
Иначе ми приепоръчаха едни диагностици в София , но след като ги пробвам ще споделя страницата им