Белият Миксер

Всичко за Шкода Фабия, произведена от 2014г. до 2021г.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Заключено
Sec8200

ŠKODA MASTER

Гараж: под наем

Белият Миксер

Мнение от Sec8200 »

аз предлагам вече да ходим целия форум за всеки проблем.
там да си правим сбирките, да видим дали ще ни ебават.

Милене, съжалявам за Фабияна.
Аватар
Sawyer

ŠKODA MASTER

Гараж: X4 M Competition

Белият Миксер

Мнение от Sawyer »

Отврат, Милене. Знам, че си над тия неща, обаче това е скандално. Абсолютни прошляци. То бива да не ти дреме за чуждата кола, ама чак пък толкова... Ядосах се [smilie=ireful1.gif]
Аватар
odo

ŠKODA MASTER

Гараж: Х3 М40i

Белият Миксер

Мнение от odo »

Жена ми го видя чак вечерта след като взехме колата и я дразни.
Питането ми е имали начин да го оправя това без да се налага сваляне на волана.

ПП: Да ли ако отида при някой обущар ще може да направи нещо?
Последно промяна от odo на 09.03.2018, 15:38:07, променено общо 1 път.
Аватар
igeorgiev82

ŠKODA MASTER

Гараж: Octavia 3 FL 1.4TSI DSG-BLUE MAGIC

Белият Миксер

Мнение от igeorgiev82 »

Ужас!!!Утре влизам за смяна на лайсни и........направо се замислям дали да ходя,че май се разглобяват корите на задните врати и прозорците.
Аватар
igeorgiev82

ŠKODA MASTER

Гараж: Octavia 3 FL 1.4TSI DSG-BLUE MAGIC

Белият Миксер

Мнение от igeorgiev82 »

odo написа: Питането имали начин да го оправя това без да се налага сваляне на волана.
Според мен трябва претапициране,но волана май се откача задължително.
Аватар
PRO

ŠKODA MASTER

Гараж: VAG PQ46 3T
Powered by CAXC

Белият Миксер

Мнение от PRO »

odo, и ще ги оставиш да се подхилват зад гърба ти безнаказано? Където си я оставил за боядисване, там я закарай да я оправят както си е била!
TSI Team
Аватар
odo

ŠKODA MASTER

Белият Миксер

Мнение от odo »

PRO написа:odo, и ще ги оставиш да се подхилват зад гърба ти безнаказано? Където си я оставил за боядисване, там я закарай да я оправят както си е била!
Колата е боядисваха във Ветек, но от ЕТ искаха да им се закара за ъпдейт на ЕКУ-то. Така че я оставих на Вили и си я взех от ЕТ. Не знам, къде е станал сакатлъка и не ме интересува, случва се.
А време и нервите да се разправям нямам.
Аватар
PRO

ŠKODA MASTER

Гараж: VAG PQ46 3T
Powered by CAXC

Белият Миксер

Мнение от PRO »

Извинявай за съвета. Жалко, че сме изгубили надежда да си търсим правата. Успех с непредвидения ремонт.
TSI Team
Аватар
BlackPearl

Site Admin

Гараж: Octavia mk3 vRS-BlackPearl2
Обратна връзка:

Белият Миксер

Мнение от BlackPearl »

odo написа:Жена ми го видя чак вечерта след като взехме колата и я дразни.
Питането ми е имали начин да го оправя това без да се налага сваляне на волана.

ПП: Да ли ако отида при някой обущар ще може да направи нещо?
Давам веднага съвет и казвам как е станало.

Някой палачор, без да се съобрази, не е дал седалката назад, а е седнал с гащеризон или с дънки със ЦИП.
Ципът е направил тези неща, защото като е седнал, си е плъзнал крака по волана или горнището.
Аз ,колкото и да внимавам на моята кола, понякога и на мен ми се е случвало, съвсем леки такива "белези" да останат по волана. Главно от невнимание със циповете (дали са затворени или отворени- става, когато ципът (джоб) е отворен, и е в долно положение.

Какво следва: При мен са били съвсем леки и....наплюнчвам пръстчето и почвам да търкам, докато се протрият.
В твоя случай, същата работа, но няма да изчезнат напълно.
Плюнчи пръста и почвай да търкаш, колкото и ТЪПО да звучи.
Ще изчезне (половината ще ичезне - долната част), но не напълно (това което се намира по-нагоре).
Изображение
Аватар
bega4kata

Škoda Мод

Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium - future
0896670196
Обратна връзка:

Белият Миксер

Мнение от bega4kata »

Така е, едно оправят, друго развалят.
За това ма е страх, да си оставя колата в ЕТ.
Притеснение изпитвам. Отлепи ми се пластмасата на третия стоп, ама как да им я закарам да го оправят ро гаранция... [smilie=fool.gif]
Та, самичък.
GUNTER SERVICE
Изображение
450дизел bega4ka няма
Аватар
digitalundgrd

Škoda Ludicrous

Гараж: i30N Drive-N '22
ex.MEGANE RS CUP '20
ex.Fabia Monte Carlo '17

Белият Миксер

Мнение от digitalundgrd »

igeorgiev82 написа:Ужас!!!Утре влизам за смяна на лайсни и........направо се замислям дали да ходя,че май се разглобяват корите на задните врати и прозорците.
Ами без да се базикам, ама аз за това си карам с леко надраната и леко пукната задна броня от ноември 2017, когато един дядо реши, че ще се заглежда по каките на спирката, докато пъплим в задръстването [smilie=sarcastic.gif] Голям страх имам и ще отлагам ДО ПОСЛЕДНО (с 3г давност май е щетата) вкарването на колата ми в ЕТ, или какъвто и да било сервиз, в който аз не седя плътно до колата, когато я човъркат/обслужват.

За мой вътрешен мир смених масло и маслен филтър(оем) на 10000км при колегата от форума AUTOCOMPLEX RS. За смяната на масла и филтри на 30 000км щa не ща ще ида, ако трябва до Бургас при skodko поне е наш човек и не вярвам да оскверни кола на съфорумец [smilie=pardon.gif]
odo написа: Колата е боядисваха във Ветек, но от ЕТ искаха да им се закара за ъпдейт на ЕКУ-то. Така че я оставих на Вили и си я взех от ЕТ. Не знам, къде е станал сакатлъка и не ме интересува, случва се.
А време и нервите да се разправям нямам.
Оdo казаха ли какъв ъпдейт? Да не стане и нашите бензинки да ги даунгрейдват "служебно" като дизеловите, че излизат мноо резки "мексиканки" от завода [smilie=fool.gif] ?

A иначе за издраното при тия, които се занимават с поправка на кожени салони мисля, че може да го минат леко с шкурка, и ако трябва много финно с кит за кожа и после боя...

Виж клипа :
Аватар
odo

ŠKODA MASTER

Белият Миксер

Мнение от odo »

PRO написа:Извинявай за съвета. Жалко, че сме изгубили надежда да си търсим правата. Успех с непредвидения ремонт.
Емо, не го приемай толкова лично. Тук не е до търсене на права, дори и да си замъкна адвоката резултата пак ще е същият. Предпочитам да не си губя времето за 50-100 лева.
BlackPearl написа: Какво следва: При мен са били съвсем леки и....наплюнчвам пръстчето и почвам да търкам, докато се протрият.
В твоя случай, същата работа, но няма да изчезнат напълно.
Плюнчи пръста и почвай да търкаш, колкото и ТЪПО да звучи.
Ще изчезне (половината ще ичезне - долната част), но не напълно (това което се намира по-нагоре).
Ще го пробвам, но ми се ще някой, който с това се занимава да го направи [smilie=pardon.gif]
digitalundgrd написа: Оdo казаха ли какъв ъпдейт? Да не стане и нашите бензинки да ги даунгрейдват "служебно" като дизеловите, че излизат мноо резки "мексиканки" от завода [smilie=fool.gif] ?
Цялостен ъпдейт на централният компютър. Не било свързано с емисиите.
A иначе за издраното при тия, които се занимават с поправка на кожени салони мисля, че може да го минат леко с шкурка, и ако трябва много финно с кит за кожа и после боя...

Виж клипа :
Това е перфектен вариант, ще им намеря контактите на тези момчета.
Аватар
The Hooligan

Škoda Racer

Гараж: FreakOBoost

Белият Миксер

Мнение от The Hooligan »

Не го пипай волана, кожата сама ще се възстанови и почти няма да има следа след време. Аз така си одрах волана на форда но отдолу и след като покарах извесно време изчезна почи незабележимо.
Аватар
odo

ŠKODA MASTER

Белият Миксер

Мнение от odo »

BlackPearl,
Златен си! Тая плюмка решибпроблема [smilie=beach.gif]
Аватар
Pijomir

Škoda Ludicrous

Гараж: O3 FL 1.4TSI Style 2018г.