Белият Миксер
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
- Гараж: под наем
Белият Миксер
аз предлагам вече да ходим целия форум за всеки проблем.
там да си правим сбирките, да видим дали ще ни ебават.
Милене, съжалявам за Фабияна.
там да си правим сбирките, да видим дали ще ни ебават.
Милене, съжалявам за Фабияна.
- Sawyer
- Гараж: X4 M Competition
Белият Миксер
Отврат, Милене. Знам, че си над тия неща, обаче това е скандално. Абсолютни прошляци. То бива да не ти дреме за чуждата кола, ама чак пък толкова... Ядосах се
- odo
- Гараж: Х3 М40i
Белият Миксер
Жена ми го видя чак вечерта след като взехме колата и я дразни.
Питането ми е имали начин да го оправя това без да се налага сваляне на волана.
ПП: Да ли ако отида при някой обущар ще може да направи нещо?
Последно промяна от odo на 09.03.2018, 15:38:07, променено общо 1 път.
- igeorgiev82
- Гараж: Octavia 3 FL 1.4TSI DSG-BLUE MAGIC
Белият Миксер
Ужас!!!Утре влизам за смяна на лайсни и........направо се замислям дали да ходя,че май се разглобяват корите на задните врати и прозорците.
- igeorgiev82
- Гараж: Octavia 3 FL 1.4TSI DSG-BLUE MAGIC
Белият Миксер
Според мен трябва претапициране,но волана май се откача задължително.odo написа: Питането имали начин да го оправя това без да се налага сваляне на волана.
- PRO
- Гараж: VAG PQ46 3T
Powered by CAXC
Белият Миксер
odo, и ще ги оставиш да се подхилват зад гърба ти безнаказано? Където си я оставил за боядисване, там я закарай да я оправят както си е била!
TSI Team
- odo
Белият Миксер
Колата е боядисваха във Ветек, но от ЕТ искаха да им се закара за ъпдейт на ЕКУ-то. Така че я оставих на Вили и си я взех от ЕТ. Не знам, къде е станал сакатлъка и не ме интересува, случва се.PRO написа:odo, и ще ги оставиш да се подхилват зад гърба ти безнаказано? Където си я оставил за боядисване, там я закарай да я оправят както си е била!
А време и нервите да се разправям нямам.
- PRO
- Гараж: VAG PQ46 3T
Powered by CAXC
Белият Миксер
Извинявай за съвета. Жалко, че сме изгубили надежда да си търсим правата. Успех с непредвидения ремонт.
TSI Team
- BlackPearl
- Гараж: Octavia mk3 vRS-BlackPearl2
- Обратна връзка:
Белият Миксер
Давам веднага съвет и казвам как е станало.odo написа:Жена ми го видя чак вечерта след като взехме колата и я дразни.
Някой палачор, без да се съобрази, не е дал седалката назад, а е седнал с гащеризон или с дънки със ЦИП.
Ципът е направил тези неща, защото като е седнал, си е плъзнал крака по волана или горнището.
Аз ,колкото и да внимавам на моята кола, понякога и на мен ми се е случвало, съвсем леки такива "белези" да останат по волана. Главно от невнимание със циповете (дали са затворени или отворени- става, когато ципът (джоб) е отворен, и е в долно положение.
Какво следва: При мен са били съвсем леки и....наплюнчвам пръстчето и почвам да търкам, докато се протрият.
В твоя случай, същата работа, но няма да изчезнат напълно.
Плюнчи пръста и почвай да търкаш, колкото и ТЪПО да звучи.
Ще изчезне (половината ще ичезне - долната част), но не напълно (това което се намира по-нагоре).
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium - future
0896670196 - Обратна връзка:
Белият Миксер
Така е, едно оправят, друго развалят.
За това ма е страх, да си оставя колата в ЕТ.
Притеснение изпитвам. Отлепи ми се пластмасата на третия стоп, ама как да им я закарам да го оправят ро гаранция...
Та, самичък.
За това ма е страх, да си оставя колата в ЕТ.
Притеснение изпитвам. Отлепи ми се пластмасата на третия стоп, ама как да им я закарам да го оправят ро гаранция...
Та, самичък.
GUNTER SERVICE
450дизел bega4ka няма
450дизел bega4ka няма
- digitalundgrd
- Гараж: i30N Drive-N '22
ex.MEGANE RS CUP '20
ex.Fabia Monte Carlo '17
Белият Миксер
Ами без да се базикам, ама аз за това си карам с леко надраната и леко пукната задна броня от ноември 2017, когато един дядо реши, че ще се заглежда по каките на спирката, докато пъплим в задръстването Голям страх имам и ще отлагам ДО ПОСЛЕДНО (с 3г давност май е щетата) вкарването на колата ми в ЕТ, или какъвто и да било сервиз, в който аз не седя плътно до колата, когато я човъркат/обслужват.igeorgiev82 написа:Ужас!!!Утре влизам за смяна на лайсни и........направо се замислям дали да ходя,че май се разглобяват корите на задните врати и прозорците.
За мой вътрешен мир смених масло и маслен филтър(оем) на 10000км при колегата от форума AUTOCOMPLEX RS. За смяната на масла и филтри на 30 000км щa не ща ще ида, ако трябва до Бургас при skodko поне е наш човек и не вярвам да оскверни кола на съфорумец
Оdo казаха ли какъв ъпдейт? Да не стане и нашите бензинки да ги даунгрейдват "служебно" като дизеловите, че излизат мноо резки "мексиканки" от завода ?odo написа: Колата е боядисваха във Ветек, но от ЕТ искаха да им се закара за ъпдейт на ЕКУ-то. Така че я оставих на Вили и си я взех от ЕТ. Не знам, къде е станал сакатлъка и не ме интересува, случва се.
А време и нервите да се разправям нямам.
A иначе за издраното при тия, които се занимават с поправка на кожени салони мисля, че може да го минат леко с шкурка, и ако трябва много финно с кит за кожа и после боя...
Виж клипа :
- odo
Белият Миксер
Емо, не го приемай толкова лично. Тук не е до търсене на права, дори и да си замъкна адвоката резултата пак ще е същият. Предпочитам да не си губя времето за 50-100 лева.PRO написа:Извинявай за съвета. Жалко, че сме изгубили надежда да си търсим правата. Успех с непредвидения ремонт.
Ще го пробвам, но ми се ще някой, който с това се занимава да го направиBlackPearl написа: Какво следва: При мен са били съвсем леки и....наплюнчвам пръстчето и почвам да търкам, докато се протрият.
В твоя случай, същата работа, но няма да изчезнат напълно.
Плюнчи пръста и почвай да търкаш, колкото и ТЪПО да звучи.
Ще изчезне (половината ще ичезне - долната част), но не напълно (това което се намира по-нагоре).
Цялостен ъпдейт на централният компютър. Не било свързано с емисиите.digitalundgrd написа: Оdo казаха ли какъв ъпдейт? Да не стане и нашите бензинки да ги даунгрейдват "служебно" като дизеловите, че излизат мноо резки "мексиканки" от завода ?
Това е перфектен вариант, ще им намеря контактите на тези момчета.A иначе за издраното при тия, които се занимават с поправка на кожени салони мисля, че може да го минат леко с шкурка, и ако трябва много финно с кит за кожа и после боя...
Виж клипа :
- The Hooligan
- Гараж: FreakOBoost
Белият Миксер
Не го пипай волана, кожата сама ще се възстанови и почти няма да има следа след време. Аз така си одрах волана на форда но отдолу и след като покарах извесно време изчезна почи незабележимо.
feel the power - http://www.skoda-bg.com/forum/viewtopic.php?f=45&t=123
- odo
Белият Миксер
BlackPearl,
Златен си! Тая плюмка решибпроблема
Златен си! Тая плюмка решибпроблема
- Pijomir
- Гараж: O3 FL 1.4TSI Style 2018г.