Хахахах, добър въпрос!

Хахахах, добър въпрос!
Първо не харесвам начина, по който държи едни обороти и ги покачва много плавно, заради вариатора. Доста досаден и дразнещ звук е, все едно буксува съединителя. Второ не са здрави кутии, често дефектират, трябва да подхождаш нежно към тях, а жената си пада леко спортистка.
Айде беtahumbata написа: 13.07.2023, 11:56:26 Просто ръчка в 21-ви век и то за жена-шофьор на мен поне ми се струва неадекватно,
В момента на фабиа 4 , DSGто е DQ200. Сухи съединители.Слага се на всичко до 250нм - 1.0тси, 1.5тси, 1.6тди в концерна. Каква конфигурация на фабията нагласихте, поръчахте ли или още се чудиш за промени ?
Моята не ще и да чуе за ръчки, иска си автоматик. Аз карах 12 години на ръчка, откакто минах на DSG и аз не ще да чуя за ръчни скорости повече.ИзтрЪпнал написа: 13.07.2023, 14:07:58В момента на фабиа 4 , DSGто е DQ200. Сухи съединители.Слага се на всичко до 250нм - 1.0тси, 1.5тси, 1.6тди в концерна. Каква конфигурация на фабията нагласихте, поръчахте ли или още се чудиш за промени ?
Аз не съм жена и 22-ри век да е пак ще си карам ръчка. Дали е ръчка или автомат е въпрос на вкус, а не на неадекватност.tahumbata написа: 13.07.2023, 11:56:26 Просто ръчка в 21-ви век и то за жена-шофьор на мен поне ми се струва неадекватно
Все пак е Фабия, най-малкия като размери и ценово за марката. И въпреки всичко е с доста по-добра ергономия и обзор спрямо повечето от конкурентните модели. Седалките на Стайл са доста приятни и с лумбално регулиране. А МК има яка визия. Но в момента изглежда, че и при 3те най-малки модела на Шкода има проблем с фул лед фаровете с лупите и се бавят такива поръчкиtahumbata написа: 13.07.2023, 15:49:08 Ако не й набуташ поне половината от допълнителните екстри и то на Стайл нивото на оборудване, все едно купуваш автомобил като отпреди 15-20 години егати...хем много пари, хем орязано на макс откъм комфорт
Ето че си си отговорил сам.