Всички други марки автомобили, мотори, камиони и т.н.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Не ми е колега, а съсобственик във фирма, с която работя от години
Демек търговски партньор.
Това реално му е четвърта кола за последните 6-7 години. Мина от BMW 540d на М550d. След това смени на правилното гориво с Alpina B5 и сега леко ъпгрейдна на Alpina B5 GT (634к.с.). Оттук нагоре като мощност не знам накъде.....
Определено не обича електричките, въпреки че живее и работи на едно място и има фотоволтаици да зарежда поне 10 електрички наведнъж.
gbuyukliev написа: 06.04.2024, 15:29:34
Знам, че може доста по-добре, а и може да има леки разлики между моделите. Но след като разработих колата и я понатиснах малко питах приятелката, която беше до мен в колата, какво мисли и дали усеща разлика от Супърба. Отговорът ѝ беше "и двете са бързи, но Шкодичката не правеше "врум-врум"" Не знам колко от това, което се чува точно е фалшиво, но разликата със Супърба е огромна и на мен лично ми задоволява мераците.
Моят Супърб си бръмчеше, беше със старата изпускателна с клапите. Жена ми когато беше в гаража, познаваше познаваше кога се прибирам със Съпърба сега с Х3-та каза че нищо не се чува, ама тя и изгасва докато дойде асансьора
Мисля да си поръчам от някоя тоталка в САЩ една генерация и да спира с тая мък
Миналата седмица на класик рейсинга на Калояново се докоснах до нещо уникално. Е32 735-ца на 40 000 км. Колата вътре мирише буквално на ново. Единствената намеса по колата е цялостно пребоядисване, защото е била гръцка и с изгоряла боя. Мотора 3.5 литров редови шестак с 211 коня буквално не се чуваше как работи-само нещо жужи под капака.
Белята каза: Айде бягай, че ми писна от тебе! Никой не ти чете суперлативите, работнико на ЕТ!